Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Laila Pakalniņa: Mēs esam gruzīni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alex
A
Ja mēs esam gruzīni, tad vienīgi kādreizējā attieksmē pret lībiešiem.
Dhago
D
Ticību valdībai ar vienu šādu žestu nevar uzlabot. Tauta nav aunu bars.
Jukss
J
Mēs tāpat kā Gruzijas prezidents esam Sorosieši.UN tiem jau piedien savas tautas asinīs mērcēt rokas.Tikai neko tamlīdzīgu nerīkojiet Latvijā.!!!
ES TE
E
Skatāmies plašāk! Par GODMANI: viņš šovasar saņēma ZĪMI - viņu apturēja tiešā un pārnestā nozīmē - Brīvības un Merķeļa stūrī! Tā bija TĀDA ZĪME! Apstājies un padomā! Viņš pavisam droši vairs nav tas pats cil;vēks, bet izgājis garum garu ceļu- dažās dienās! Un IR spējīgs uz lielām lietām! Uz Gruziju braukt viņam vajadzēja un piestāvēja! Par ZATLERU: kas ir tie cilvēki, kas viņam apkārt un virza? Kāpēc par to neviena vārda? Viņu kvalitāte acīmredzami- cilvēciskā un profesionālā, visticamāk, nav laba. Es piesakos - manas domas Prezidentam noderētu - pat ļoti! Nu kā var prezidenta komanda tik stipri salaist prezidenta lietu dēlī? Viss paliek skaidrs, ja tai tieši ir tāds mērķis- diskreditēt Prezidentu, pastāvīgi un visur, par katru cenu! Lai avīzēs pulgo un uz ielas zākā...Par Pakalniņu: šo rakstu bija nepatīkami lasīt. Ir kā pareizas lietas saliktas greizi, ne labā nozīmē. Lai gan vienmēr uzskatīju, ka viņai ir talants. Ja gudri visam šitam pieies - tad viela pārdomām!
Kolchoznieks
K
Kaut kā jau Lailai maizīti jāpelna. Viņa ļoti labi apguvusi ''uzdrošināšanos''. Droši vien vajadzīga milzu drosme un iztēle, lai radītu kaut ko TĀDU LIELU ( piem. apķēzītu Prezidentu). Šāds ''radošs'' darbiņš šobrīd ''dienā'' pieprasīts un atmaksājas. Varētu iznākt gan bulciņai, gan par ko biksītes apmainīt. Un par ko citu lai meitēns rakstītu !? Spots? Ekonomika? Auto? Māksla? _ Nē taču, tur vajadzīgas kaut kādas prirkšzināšanas...
Observer
O
Lailai ļoti patīk salīdzināt mūsu prezidentu ar citu valstu prezidentiem. Mūsējais protams vissliktākais. Tad nu atļaušos salīdzināt pašu Lailu. Salīdzinot ar viņas kolēģi Ināru Egli Pakalnīņa ir pilnīga nulle, kuru aprindās, kurās kaut ko patiesi saprot no politikas absoluti neciena un pilnīgi atklāti sauc par vistu. Savā muļķ'ībā viņa var sacensties vienīgi ar Salliju Benfeldi. Ozoliņš vismaz žulti prot krāšņās vinjetēs ietērpt, bet Pakalniņa ne filmas taisīt prot, ne rakstus sacerēt. Pilnīga viduvējība. Zatlers vismaz bija talantīgs ķirurgs, bet kas esi Tu? Ne režisore, ne žurnāliste. Un ne Tev prezidentus salīdzināt.
kauns
k
Latvijai vēl nekad nebija tik prostituējoša prezidenta...
riņķī apkārt
r
Gruzijas problēmu neatrisinās ne Latvijas prezidents, ne uz Gruziju braukušie prezidenti. Te jārunā smagsvariem, lielvalstīm. ++++ Vai atceries, kura bija pirmā valsts, kas pēc puča atzina Latvijas neatkarību?
sovjets
s
Krievija sev otru Afganistānu sarūpējusi. Sabruks arī šī ļaunuma impērija un, tāpat kā 1991.gadā, čekisti no bailēm pat vienriez gaisā izšaut neuzdrošināsies.
Ilmārs
I
Krievijas plāns Gruzijas kā valsts iznīcināšanai turpinās, notiek Gruzijas armēņu musināšana uz sacelšanos un atdalīšanos no Gruzijas. Как сообщает Day.Az со ссылкой на армянский сайт Xronika.am, распространено заявление группы армян, проживающих в грузинском регионе Самцхе-Джавахетиa. Судя по содержанию, обращение адресовано жителям непризнанной «Южной Осетии». В обращении (орфография не изменена) говорится следующее: «Армянские патриоты Джавахка, поздравляют многострадальный осетинский народ с победой и с возвращением территорий, которые являются испокон веков землёй Аланов. Вместе с этим соболезнуем тем семьям, ведь во время войны от рук грузинских военных агрессоров было убито 1600 граждан. Несмотря на такие тяжёлые последствия, осетины с помощью великой России возвратили свои территории и надеемся, что очень скоро с помощью русских братьев мы тоже приобретём свободу. Мы, убеждены, что после Вас, настанет наш черёд. Со стороны грузинских спецотрядов в Джавахке уже были арестованы молодые армянские лидеры. С 15-го июля сего года в регионе осуществляется спецоперация, целью которой является ликвидация армянских организаций и их лидеров. Всё это, началось после вывода российских баз, и в последнее время это приняло официальный характер. За вами стоит великая Россия, которая защищает Вас от грузинских агрессоров и шовинистов. Доказательством этому являются последние события. Правительство Грузии по заказу своих соседей, Турции и Азербайджана, планирует вывести из региона армянское население и переселить сюда так называемых «турков месхетинцев». Поэтому, мы, армянские патриоты Джавахка, надеемся только на Россию, чтобы никто не посмел вывести нас из нашей Родины, так как, Джавахк является исторической территорией армян. Наши братья русские не должны позволять Саакашвили сделать это. Из информированных источников нам сообщили, что через несколько дней спецотряды Грузии в регионе планируют провести очередную операцию, и на этот раз они хотят арестовать лидеров и активистов организации «ВИРК» и «Джавахк». Это недопустимо и мы, армянские патриоты, готовы противостоять грузинской агрессии до конца, чтобы защитить наших лидеров и наши исторические земли. А что касается реакции правительства Армении, то его не интересует судьба Джавахкских армян. Им интересен только экономический коридор с Грузией, и создание хороших отношений с Турцией. Да здравствует Джавахк! Мы, не боимся! Надеемся, что мы тоже скоро приобретём независимость. Как это сделали абхазы и осетины!», говорится в заявлении. Tādas tās lietas. P.S. Un, ja dzeris būtu vīrietis, tad viņš jau sen būtu aizvācies no Latvijas un devies karot uz Kaukāzu viņam tik mīļo Gruzijas ienaidnieku pusē.
dzeris - zvirbulēns
d
Es tikai iesaistos kopējā histērijā, bet par tiem specdienestiem - nu protams, ka esmu, ar segvārdu "dzeris"".
kabaks
k
Kad prezidents kopā ar citiem parakstīja deklarāciju Gruzijas atbalstam, pirmo reizi teicu - malacis. Tagad atkal jāvēro mazdūšības un klanīšanās Krievijas priekšā paraugdemonstrējumi - kā jau tas, diemžēl, ierasts ...
zvirbulēns
z
Ko tu tā savilcies uz Gruzijas problēmām, vai tu Krievijas specdienesta darbinieks?
dzeris
d
Ja Sāakašvili, kas ievilka valsti šinī avantūrā, zaudēja karu, zaudēja teritorijas, uz kura sirdsapziņas simtiem dzīvību, kurš tagad zaudē arī gruzīņu uzticību, būtu vīrietis - viņš būtu nošāvies, un ,iespējams, ar to izdarītu Gruzijai vislielāko pakalpojumu, ko viņš šobrīd var izdarīt. Bet viņš nemīl Gruziju, viņš mīl sevi Gruzijā.
Andrew
A
tu kaads diplomeets kinorezhisors ..vai akadeemijas loceklis ka taa izsakies par filmaam?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas