Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Mūsu partneru godīgums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skats no malas
s
Pakalniņa varētu mierināt visus Dānijas seksuāli izmantotos pusaudžus - "jums te nav par ko uztraukties, tas nemaz vēl nav tik perversi, kad ierēdņi šķiežās ar benzīnu - tad notiek īstās perversijas:("
!!!
!
Kaut ko vēl slimāku sen neesmu lasījis! Es nebrīonīšos, ja benzīna pārtērēšanas sakarā tiks uzsākts jauns pedofilijas skandāls!
dzeris
d
Štata darbiniekiem argumentācija balstās uz katras kritikas noreducēšanu līdz absurdam, tādu īstu pretargumentus kaut kā nedzird, vēl jāmācās daudz.
štata darbinieki
š
raxta atspērušies..:))
WC
W
"Pakalniņas k-dze! Par to benciņa tērēšanu Jūs esat liela eksperte un zinātāja. Žēl tikai ka rakstā nepieminējāt arī citas iestādes,jo kaut kā tas Jūsu šķērmums izliekas stipri tendēts un vienpusējs.Varējāt aprakstīt arī kādu labu iestādi,kuras darbinieki godīgi iet kājām uz darbu vairākus km vai braucot patērē maz degvielas,piem. ir dzirdēts ka tagadējās krīzes apstākļos ir cilvēki,kuri iemanījušies pat zirgus vest uz mopēdiem ! Varbūt veltījiet arī kādu rindiņu šādas pozītīvas pieredzes reklāmai,tad arī Jums uzlabosies garīgais! Čau!" Nu re. Akurtāt kā preikš Pakalniņas kundzee. Scenārijs ar nelieliem labojumiem "lietussargu partijai " gana labs. Atliek vien vizualizēt . Visi uz vēlēšanām!
Kukurūza
K
Pakalniņas k-dze! Par to benciņa tērēšanu Jūs esat liela eksperte un zinātāja. Žēl tikai ka rakstā nepieminējāt arī citas iestādes,jo kaut kā tas Jūsu šķērmums izliekas stipri tendēts un vienpusējs.Varējāt aprakstīt arī kādu labu iestādi,kuras darbinieki godīgi iet kājām uz darbu vairākus km vai braucot patērē maz degvielas,piem. ir dzirdēts ka tagadējās krīzes apstākļos ir cilvēki,kuri iemanījušies pat zirgus vest uz mopēdiem ! Varbūt veltījiet arī kādu rindiņu šādas pozītīvas pieredzes reklāmai,tad arī Jums uzlabosies garīgais! Čau!
XXX
X
UFIS 18:17 šIE SKAITĻI IR VIENA CILVĒKA PIEŅEMTA KAUT KĀDA VERSIJA....,BET PATIESĪBA IR SAVĀDĀKA,TAČU TĀ JAU ŠOBRĪD NEVIENAM NAV VAJADZĪGA..., ============= Kāda ir patiesība? Pastāstiet!!! Gribu zināt!
Ciris
C
Izskatās, ka Pakalniņai laikam sava autiņa nav. Pat man štrunta Volvo 40 pa Rīgu ēd 11 - 12 litrus, un zienā vēl vairāk. Briesmīgi kosmiskais attālums - 3600 km mēnesī. Vienā darba dienā 180 km - tātad apmēram līdz Aizkrauklei un atpakaļ. Un ja vienu dienu jāaizbrauc līdz Daugavpilij vai vēl kur līdz robežai, tad iznāk, ka trīs dienas sēdētas uz vietas kabinetā nekur nebraucot. Protams, es negribu aizstāvēt VID, nebūt neapgalvoju, ka viņi briesmīgi taupa benzīnu, un nebrauc katru dienu ar to pašu autiņu arī uz mājām (tad iznāk, ka tikai 60 km dienā, tālāk par Siguldu naizbrauksi), kā arī par viņu tikumiem uzņēmēju čakarēšanā nekādu ilūziju nav. Taču pakalniņa ar savām auto zināšanām ir drusku smieklīga.
UFIS
U
šIE SKAITĻI IR VIENA CILVĒKA PIEŅEMTA KAUT KĀDA VERSIJA....,BET PATIESĪBA IR SAVĀDĀKA,TAČU TĀ JAU ŠOBRĪD NEVIENAM NAV VAJADZĪGA...,AUTORAM PATĪKAMI,KA ATRADĀS KĀDS ''LABVĒLIS'',KAS PIENESA VISMAZ KĀDUS CĪPARUS UZ PAPLĀTES UN TOS ARĪ LAIDA GAISĀ,TAS IR ŠARLATĀNISMS.
DD1
D
"bez godīguma VID ir parodija "!!! VID jau nu vajadzētu būt par paraugiestādi, bet tā jau bija tikai retorika attiecībā pret KNAB.
AD
A
Jautājums: vai valsti, kurā nodokļu iekasētāji krāpj nodokļu maksātājus var saukt par tiesisku valsti?
zvirbulēns
z
Un, ko tad par to visu saka ģenerālprokurors? Dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana, nu tā tak Maizīša sāpe! P.S. Bet Maizītis ir labs, viņš neko nezin, neko nav dzirdējis, Dienu nelasa :(((
Pūce
P
Vides inspektoriem, piemēram, vadība esot ieteikusi meklēt sponsorus degvielai. Redz, kur ir sponsori! Ugunsdzēsējiem katru pavasari pietrūkst benzīna, lai aizbrauktu uz kūlas ugunsgrēkiem. Iesēdiniet ugunsdzēsēju mašīnā vienu nodokļu iekasētāju, aizvediet viņu uz mājām, un benzīna pietiks visiem!
Nedzeris
N
Varbūt tas salīdzinājums arī nav tas veiksmīgākais, bet manuprāt ar to bija gribēts pateikt, ka šeit ir gribēts pateikt, cil pretdabiska ir situācija, kad ierēdnis (vai iestāde kopumā), kam jācīnas pret kaut ko nelikumīgu, izmanto savu priviliģēto (dienesta) stāvokli, LAI PATS ŠĀDAS NELIKUMĪBAS PIEKOPTU. Tātad VID darbinieki (ne visi, protams) izmanto savu stāvokli, lai KRĀPTU valsti un faktiski APZAGTU nodokļu maksātājus!
ineta
i
Par VID piekrītu, šķērdētāji, bet tas salīdzinājums ir truls, debils un pavisam nevietā, Deksters te Freidu piesauca autores sakarā, trauma kāda bērnībā ? Vai kā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas