Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Nagla par karogu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TP...ne...fans!!!!
T
..beidzied tam ''nabaga finanšu ģēnijam'' uzdot tik ''sarežģītus'' jautājumus..kā šovakar KNL..viņš taču nabadziņš mokās kā ''pliks pa nātrēm''...:)))))..varēja taču pajautāt ..vārds ..uzvārds..un pietiktu!!!:))))))))))
dzeris - čiepa
d
Tev, varbūt, Slakteris, Godmanis, Šlesers ir savējie, man viņi nekādi savējie nav. Es arī piekritu, šis te jau nu nebija veiksmīgākais Pakalņiņas raksts, un arī tā doma nav pirmā svaiguma, bet, vispār jau demokrātiskā iekārtā žurnālista uzdevums nav slav;et varu un to attaisnot, bet, taisni norādīt uz kļūdām, kā nu viņš tās saprot. Slavēt varu ir propogandista uzdevums autoritāros režīmos. Ja tu esi pie varas, t.i. publiska persona demokr. iekārtā, tev jāsamierinās, ka tevi lamās gan par lietu, gan ne par lietu, nepatīk - ar varu politikā nevienu nevelk. Kuro reizi iesaku visiem noskatīties amerikāņu filmu "Nācija pret Lariju Flintu" (ar V.Harelsonu galv. lomā). Tā filma ir pēc reāliem notikumiem, un tur viss par vārda brīvību, un doma tāda, ka pirmajā vietā ir sabiedrības labums, politiķa pašsajūta ir pēdējais, par ko jāuztraucas. Un, jo vairāk politiķus lamā, jo sabiedrībai labums lielāks. Apmēram tā atzina ASV Augstākā tiesa.
RĪKOJAMIES!
R
Visi ielās! Rīcības partijas rīkota protesta akcija notiks sestdien, 31. janvārī plkst. 12.00 -14.00 Esplanādē! Protesta akcija ir oficiāli atļauta un nevardarbīga. Prasības: neprofesionālās valdības demisija, valsts ekonomiskās politikas maiņa, budžeta izzagšanas pārtraukšana. Nost Godmaņa klaunu valdību! Aizsūti tālāk:)
wewe
w
man tas slaktera izteiciens jau ir piegriezies,visi un visur to kladzina,kur vajag un kur nevajag!pieriebies pa iistam!
Dioģens
D
Stulbiem putniem stulba dziesma!
lauķis
l
Domāju,ka Slakteris finansu ministra amatā ir daudz jēdzīgāks kā pakalniņa komentētāja vai kinorežisore.
čiepa
č
varas pārstāvju publiskā cinisma pieaugums (Godmanis par to, ka Slakteris ir labs ministrs, jo viņam ir lielas darba spējas; ----------------------------------- Bet tā taču arī ir! Kāds šeit sakars ar cinismu??? Cienu Godmani, viņš aizstāv savējos, ne kā Pakalniņa un viņai līdzīgie- ciniski norej! Autore visu izmanto ciniskām manipulācijām, lai samanipulētu savu vienveidīgo maļamo! Viss ir slikti, visi slikti! Žēl man šīs sievietes tuvinieku! Nekad neesmu lasījusi, ka viņa kādu atbalstītu, censtos pat neveiksmēs saskatīt labo nodomu, attaisnotu savējo kļūdas kaut ar vienkāršu frāzi- nasing spešl! Jo nekļūdās tikai tas, kas neko nedara... Autore nemaz nesaprot, par ko Godmanis runā, kāda ir Slaktera darba būtība. Zemiska sieviete.
Uzis
U
Tiesa,Slakters izblamējās, ari budžetu, manuprāt, Godman's tikai aizstāvēja BET, "visa" latvija varēja ņirgt un smieties vēderus turēdami !! Bet tiesa, kad dažus francūžus dzirdu runājam angliski :) , BET nav franču tauta likusi to kā nacionālo katastrofu un neņirdz par kļūdām, tā nav tur pieņemts :) Tiesa , vēl atmiņā gadījums, kad kāds prezidents Lawyer par Liar nosauca :)
Uzis
U
Jāpiekrīt, ka , iespējams, šie Dienas indivīdi priecājās, kā šaurā laukumā tumsā, pilnmēness laikā, 13. datumā sapulcinātais un "uzkarsētais" pūlis, kura nesavaldamākā daļa kļuva (un dabiski) agresīva sāka demolēšanu, visa Lailas "daiļrade" vērsta uz naida un neiecietības jūtu uzbangošanu, cilvēks cilvēkam- kas?, bet valdība un ievēlētais parlaments- nu vispār, piedodiet , kas?.
Misters
M
Ceru, kad nakoshreiz bushu Latvija visi uz mani ne smiesies par savu sliktu Lat. Val. Esmu Anglis, un pat anglu valodas skolotais un ticiet man.... Slakteris runa diezgan normali salidzinot ar daudziem citiem. Lai gan, jatzist, ka tas it loti smiekligi.... "Nasing spešal" Still makes me smile :-)
dzeris - ak Laila, Laila
d
Kā tad, mums jau "labākā saeima", slavēsim viņu, un, kas atļaujas kritizēt - tie noniecina Latviju. Tā, kā Jūs, spriež tikai totalitāro režīmu cilvēki, demokrātijās tā nedomā, tur var kritizēt visu un smieties par visu. Paldies dievam, saeima vēl nav visa Latvija.
arturs
a
katrai tautai ir taadi valdnieki kaadus taa ir pelniijusi.
jaunais zīmols gaisā
j
nu ko var brīnīties - zīmols nasing spešal ir izgatavots, tālāk tas dzīvo savu normālo, neatkarīgo, bet godpilno zīmola dzīvi. Diena pati katru dienu manipulē ar masu medija derdzīgākajām tehnoloģijām, ko brīnās?
Ak, Laila Laila
A
Esmu valodniece. Slaktera angļu valoda ir pat laba salīdzinot ar daudzu citu pasaules finansu ministriem- it sevišķi Francijas. Nenocināsim sevi. Un pie mūsu skolēnu zināšanām valodās tomēr ir ļoti jāpiestrādā. Tā ka Laila Jums tās metaforas te ļoti piekliboja. Un bezgala sāpēja sirds par akmeņiem pret savu Saeimu. Kā redz Dienai un Jums par to prieks.
Clash
C
Šī frāze jau ir tautas apritē. Arī pie mūzikas albumu recenzijām šāk lietot to.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas