Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Neizdevīgie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Silvija
S
Tatad atkal nauda! Lai tā būtu,Latvijā ir jāmaina nodokļu sistēma,atjaunojot praktiski visās pasau- les valstīs pastāvošo progresīvo ienākuma nodokli,kas pat jaunajās ES dalībvalstīs Čehijā un Ungārijā ir ļāvis ieviest bezmaksas medicīnu un augstako izglītību.
Alīda
A
Un kas no tā mainītos? Latvija ir parakstījusi Eiropas sociālo hartu.Bet,vai tapēc strādājošie sa- ņem atalgojumu,kas ir pietiekams,lai nodrošinātu pienācīgus dzīves apstākļus sev UN SAVĀM ĢIMENĒM? Vai tāpēc veciem cilvekiem tagad ir pietiekoši līdzekli,lai aktīvi piedalītos sabiedriska- jā,sociālajā un kultūras dzīvē?
nja
n
topiks jau nav seksa minoritātes, bērnu aizmirsti vecāki un tā tālāk. topiks ir tas, ka cilvēkiem, kuriem tiešām ir fiziski grūti (tai skaitā minoritātēm un nabaga vecākiem), valsts nepalīdz. dievs dod nevienam, kam nav problēmu, neuzzināt, kā ir tad, kad problēmas ir. un kad nepietiek ar to, ka problēmas ir, bet ka arī ir jāsadzīvo ar to, ka problēmu dēļ esi autsaiders. man goda vārds liekas, ka iegādāties ratiņkrēslu nav labestības dienas uzdevums. būtu tā kā kaut kādi cilvēka cieņas un dzīves kvalitātes nodrošināšanas uzdevumi jāuzņemas valstij.
urbānā
u
Pāķi, vārdiņš "īpašs"nozīmē tieši to pašu ko svešvārdā sauc par speciālu!
Pāķis
P
Teiksiet, ka skaldu matus, bet pareizāk būtu - cilvēki ar SPECIĀLĀM vajadzībām.
I
I
Vai tad Laila pieder pie seksa minoritātēm?????
rm
r
Domāju, ka pašreiz piekoptā politika pret šo slāni valdībai ir ļoti IZDEVĪGA, jo pašlikvidēšanās process tiek veicināts ar veselības aprūpes nepieejamību un zemiem iztikas līdzekļiem ar visām no tā izrietošajām sekām...
Draudzības dienām jābūt
D
vispār tikt vaļā no šīm 'liekajām izmaksām' ko rada šie 'īpašie cilvēki' - iznīcināt visus, kas nerada pietiekoši lielu ienākumu, ko ierēdņiem tērēt un šeit būs utopiska paradīze!" "Cerība tik uz bērniem, tik uz bērniem un arī ne 100% ":Kaut knesaprotu. A kur seksminoritātes? Arī tās ir neizdevīgās un dārgas!
l
l
Laila, kad Jūs būsiet veca, arī Jūs būsiet lieka netikai "Dienai", bet arī daudziem citiem, nu tā viņš ir un būs, un tur nu neko nevar darīt, neko! Cerība tik uz bērniem, tik uz bērniem un arī ne 100% :)))
Skepse
S
nu viss jau atstāts nabaga pašu rokās un daudziem nepietiek drosmes pēdējo soli spert. domāju ka ierēdņi varētu neliekuļot un uzņemties šo atbildīgo misiju - atgriezt gāzes krānu...
crazymf
c
paskaties uz mūsu sociālo politiku- tā jau ir vērsta uz maznodrošinātu cilvēku nolemšanu nāvei...tā, ka viss notiek...
Skepse
S
nu tad varēja tak būt vēl racionālāki un vispār tikt vaļā no šīm 'liekajām izmaksām' ko rada šie 'īpašie cilvēki' - iznīcināt visus, kas nerada pietiekoši lielu ienākumu, ko ierēdņiem tērēt un šeit būs utopiska paradīze!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas