Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Par gaumi necepas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TangoArgentiino
T
Par tīru un sterilu !
no malas
n
Ja, niez, kasi olas.
WC
W
Suns, baznīckungs , tāpat kā pa_Kallniņa pelna iztiku ar muti! Fakts!
Rolands
R
Atkal tu man neatbildēji :( Kam tad tās dvēseles tiek pārdotas? Par kvalitātes zīmēm es tev piekrītu. Kādas bija tās Latviju aizskarošās replikas? A tā publika, kas "svīst" JV diskotēkās bieži urinē Brīvības pieminekļa pakājē? Vienīgā sakarība, kuru es redzu, ir tā, ka tu negribīgi atzīsti, ka tulkojums ir jānodrošina televīzijai un pasākuma organizētājus pie tā neesamības vainot nevajadzētu. Ja tu domā, ka ASV kopā ar viņu kontrolēto SVF ir baigie labdari, tad palasi par SVF politikas sekām Argentīnā un Kenijā. Tas, ka pasākuma simbolā tiek izmantotas Krievijas karoga krāsas, nu bet to taču organizē Krievijas sabiedriskā televīzija...dalībnieki, cik es atceros, uz skatuves katrs iznes savas valsts karogu.
lno
l
Nezinu, kas esi, muļķis vai blēdis. Spiežot pēc veiklās demagoģijas, droši vien pēdējais:) Ne Eirovīzijai, ne Vilnim nevar likt kvaltātes zīmi, bet publika Eirovīzijā tomēr pieklājīgāka, no skatuves neskanēja Latviju aizskaroša replikas. Sextūristus tomēr vajadzētu salīdzināt ar tiem, kuri piedzērušies svīst Viļna diskotēkā, vai ne karsēj, LTV1 ar LNT, kurā nebija tulkojuma? Kļocikam rūp, lai Krievijas vēlēšanu dienā nerādītu Puitina neaizkarošu filmu, bet valodas likums viņu neinteresē. Tās ir cīmredzams sakarības, kuras neredz aklais vai negrib redzēt redzošais. Skonto zāle taču nebija pārklāta ar tevis nīsto ASV karogu, vai ne?:))
Rolands
R
Fantastiski, tagad pie mums laikam māca skolās izraut vārdus no konteksta un pasniegt to kā argumentu. 1) Izteikt savu viedokli par kādu lietu, nebūt nenozīmē aģitāciju. 2) Aiz teikuma, kur tika minēts SVF, bija jautājuma zīme, tu zini ko tas nozīmē?
tomēr
t
Pakalniņas komentārs ir arī par to, ka mūsu "politikāņi" nespēj izkļūt no viņiem tik raksturīgā provinciālisma - tā viņu "atrādīšanās" JV ir patētiski nožēlojama, jo vairāk kā uz "subkultūras" elementu tas pasākums "nevelk" (starp citu, arī Eirovīzija nav nekas dižāks - bet uz tās nacionālo atlasi Prezidents Valdis diez vai ierodas...Un apšaubu, ka Norvēģijas augstākās amatpersonas nākamgad pagodinās pasākumu ar savu klātbūtni...). Katrs izvēlas izklaidi vai atpūtu savam līmenim - Prezidentam šoreiz tas ir JV...
JD
J
Par to cik krievi ir nepatīkami, L'Pak. varētu cepties vienatnē, nevis atkal duļķi kult avīze. Izskatās, ka Dienā ir spec. bonusi par naida izspļaušanu Kr. vizienā, cerams ka to riez izbeigs jaunie īpašnieki. Man gan arī Jaunā Viļņa "primadonna" neveicina apetīti, bet lai tak preicājās kam patīk... J' Vilnis diemžel ir vienīgais nozīmīgais pasākums Jūrmalā, kas ietekme gan biznesu, gan politiku. L'Pak ar nozudušo draudzeni lai būvē savu vajpratīgo grāmatu siltumnīcu. Vienigais, ko latviešiem ir pārliecinoši izdevies jaunajos neatkar. laikos apgūt ir savas valsts un sevis apzagšana visos veidos. Rezultāts ir redzams: dziļa finan. un morālā krīze. Tagad ir skaidrs, ka kādu vajag aicināt, kas pārvaldītu šo valsti. Rīgā ir pirmo reizi krievu taut. mērs...zināma cerības dzirksts. L'Pak cerams kautko saprot no kino... tad varētu virzīt vienu veselīgu lietu: visas filmas var rādīt ar originālo skaņas ierakstu + latv. titrus - tad cilvēki beidzot mācītos saprast valodas. Mazās tranzīta valstīs iedzīvotajiem ir jāprot lietot 3-4 valodas, nevis tīksmināties ar savu valodiņu pašapmierinātā provincialismā.
AD
A
Interesanta ir komentāru ķēdīte, kurā pašiem autoriem negribot, nedaudz paveras skats "zem aisberga". Tā, piemēram, kaut arī abi - dzeris un Rolands sviedriem vaigā aģitē par Maskavas dzeguzēnu -t.s. Jauno vilni, tikai Rolandam (Rolands » lno 26.07.2009 23:37) nevilšus pasprūk dziļāka doma, ka viņa "dvēseli" veldzē, kā viņš ar pietāti izsakās, "Austrumeiropas tūristi", bet SARGATIES, SARGATIES no SVF! Tā, lūk ir tās lietas.
Students
S
Ļoti labs raksts, ar labu sarkasmu un zemtekstiem! Paldies!
Rolands
R
"Eirovīzijas pasākumu tulkoja latviešu valoda LTV 1, būtu smieklīgi prasīt, lai visa Eiropa klausītos tulkojumu, jo tā nenotiek nevienā valstī." - ja tu, kā apgalvo, esi loģiski domājošs cilvēks, tad saprastu, ka par televīzijas tulkojumu ir atbildīga TV administrācija nevis pasākuma organizētāji. "Vai tad miesu pārdot lielāks grēks kā dvēseli?:) Pie Brīvības pieminekļā ķēzās dzērumā, uz Jūrmalas skatuves - skaidrā:)" - :D:D:D intersants viedoklis par dvēseles pārdošanu....un kam tā tiek pārdota, ja drīkst pajautāt? Krieviem, neredzamajai maskavas rokai? Saņemot finansējumu no SVF mēs varbūt savas dvēseles pārdosim amerikāņiem? Manā dvēselē ir mierīgāk skatoties uz normāliem Austrumeiropas tūristiem, nevis uz piedzērušiem britu iznireļiem. "Manuprāt logiski domājošiem cilvēkiem nebūtu nekas iebilstams pret Pakalniņas viedokli." - loģisks viedoklis veidojas tad, kad tas tiek balstīts uz faktiem nevis paša/-s izdomātiem apgalvojumiem, kuriem kāds var piekrist un tikpat labi nepiekrist.
pārdomas par izdevīgumu
p
un kur bija Pakalniņa ar savu morāli, kad Latvija atbalstija ASV agresiju Irākā? Ak sabiedrotie jāatbalsta, ja?
lno
l
Es skatos, ka tu veiksmīgi ignorēji manu pirmo jautājumu par Eirovīziju ;) ____________________________ Eirovīzijas pasākumu tulkoja latviešu valoda LTV 1, būtu smieklīgi prasīt, lai visa Eiropa klausītos tulkojumu, jo tā nenotiek nevienā valstī. Par bordeli mūs uzskata tūristi, kas pie mums ierodas no rietumu puses, kuri dodas pie mums lēta alus un ielasmeitu meklējumos, savām izklaidēm pa vidu vēl apķēzot mūsu svētākos simbolus. _____________________________________ Kādēļ lai viņi tā nedomātu? Vai tad miesu pārdot lielāks grēks kā dvēseli?:) Pie Brīvības pieminekļā ķēzās dzērumā, uz Jūrmalas skatuves - skaidrā:) Manuprāt logiski domājošiem cilvēkiem nebūtu nekas iebilstams pret Pakalniņas viedokli.
Rolands
R
Es skatos, ka tu veiksmīgi ignorēji manu pirmo jautājumu par Eirovīziju ;) Par bordeli mūs uzskata tūristi, kas pie mums ierodas no rietumu puses, kuri dodas pie mums lēta alus un ielasmeitu meklējumos, savām izklaidēm pa vidu vēl apķēzot mūsu svētākos simbolus. "jo patstāvīgāki un neatkarīgāki savā nostājā mēs gribēsim būt, jo vairāk Jaunais vilnis gribēs būt te" - tas ir tavs un Pakalniņas kundzes viedoklis, nevis noticis fakts.
lauķe
l
Pēdējā komenta (15:47) pēdējais teikums ir gauži trāpīgs. Tikai nožēlojami, ka tās ielasmeitas lomā ir mūsu valstsvīri, kuri gatavi pārdoties jebkuram, kurš sola vairāk! Un kā zināms, Krievijai naudas priekš ideoloģiskās( un ne tikai) ietekmes nekad nav pietrūcis! Pilnībā piekrītu cien.L.Pakalniņas viedoklim! M.Zālītei gan šoreiz pietrūcis drosmes pateikt sūro taisnību!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas