Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Pingvīni — jē, jē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RĪKOJAMIES!
R
KOPĀ MĒS VARAM! RĪCĪBAS PARTIJA AICINA un PIEPRASA: 1) Izveidot profesionāļu valdību! Lauksaimniecības mehanizatora diploms finanšu ministra krēslā sēdošajam drīkst būt tikai slikta anekdote. Diemžēl pagaidām tā ir Latvijas valsts realitāte. RĪCĪBAS PARTIJA uzskata, ka visiem ministriem jābūt vismaz ar augstākās izglītības diplomu savā atbildības jomā un, vēlams, ar zinātņu doktora grādu. Tāpēc aicinām Saeimu izveidot profesionāļu valdību – valdību, kas sastāv no profesionāļiem. Aicinām Valsts Prezidentu pieprasīt Saeimai izveidot profesionāļu valdību un, ja saeima atsakās mainīt valdību, nekavējoties atlaist Saeimu. 2) Mainīt nodokļu politiku, lai atbrīvotu ekonomisko aktivitāti valstī! - Pakāpeniska PVN atcelšana: pirmais solis – PVN atcelšana pārtikai, medikamentiem, bērnu precēm un apkurei. Pārējām precēm un pakalpojumiem PVN jāsamazina līdz 15 %. - Pilnīgi atbrīvot no nodokļiem reinvestēto peļņu. - Atcelt jebkurus nodokļu maksājumu avansus. - Palielināt ar nodokļiem neapliekamo ienākumu daļu līdz iztikas minimuma līmenim. Tas jākoriģē katru gadu. - Ieviest fiksēto nodokli individuālajiem uzņēmējiem. - Pilnībā atbrīvot no ienākuma nodokļa uzņēmumus, kuru gada apgrozījums ir mazāks par 36 000 latu. - Ieviest mākleru, brokeru, specializēto organizāciju un brīvo profesiju vienreizējās maksas licences, lai samazinātu to pakalpojumu cenas. - Atcelt nodokļus, kuru iekasēšanas izdevumi pārsniedz valsts ienākumus no šiem nodokļiem. 3) RĪCĪBAS PARTIJA aicina izveidot sabiedrisko uzraudzības padomi PAREX bankai. Ir ļoti svarīgi, lai banka, kur valsts iegulda ap miljardu latu, tiktu pārvaldīta valsts un sabiedrības interesēs. Tas novērsīs risku, ka PAREX banka varētu tikt izzagta šaura personu loka interesēs. Sapulce sāksies 17. janvārī 12.00 pie Saeimas www.ricibaspartija.lv tel. 27064279
Bite
B
Vispār jau "remikss" cienījamā Pakalniņas kundze, bet tā visumā, pārpriedumam nav ne vainas- vienmēr jau kāds ir apļa iekšpusē . Metafora vēršas pret pašu Godmani, jo ja mēs beidzot paiesimies nostāk, viņš nosals kopā ar savu atbalstītāju branžu. Ejam.
Paltraku Vilis
P
Vai nav pienācis laiks atbrīvoties no pingvīnu valdības? Man jau viņi ar savu stulbumu līdz kaklam!
beidz čīkstēt
b
Dēļ tādām autorēm jauniešiem arī negribās avīzi lasīt.Regulāra čīkstēšana.Vispār nesaprotu,ko tādus rakstus ievieto? Jāstrādā, Paklantantīt ,ar pozitīvismu!
Marta
M
Cik tad paķēri no siles?! Tā var runāt vien tie, kuri ir pie lielās karotes un siles!
Marsians
M
Ko Laila Pakalniņa ir izdarījusi, lai atturētu lauku cilvēkus no pašnāvībām? Vai Laila ir gatava atrasties ārmalā? Laila nav sapratusi, ka tas, ka "tautai būtu tiesības ierosināt deputātu atlaišanu" ir tikpat kā reklāma "Es esmu ledus pingvīns — jē, jē." - pazīstu vismaz 100 cilvēku, kas apzināti negāja uz referendumu, lai līdz ar to paustu savu NĒ šai idiotiskajai domai par Saeimas atlaišanas "panacejisko" veselīgo ietekmi uz sabiedrību. Vajag domāt, ko ievēlam vēlēšanās, nevis bļaustīties - skat, kādus sliktus pingvīnus ievēlējām!!!
filma
f
Tie pingvīni aplī nepārtraukti mainās, ārējie pēc laiciņa iet uz iekšu un iekšējie nāk ārā, citādi ārējie, sniega vētrā, pēc pus dienas būtu līķi
Guntis 2
G
Paldies vārda aizlienētājam - prieks būt zināmam! :)))) Žēl tikai, ka mūsu viedokļi ir tik pretēji :(((
asdf
a
Kas tā par duru, kas šito rakstu ir rakstījusi?
N-zinītis
N
Cik daudz jauna var uzzināt par pingvīniem! :)))))
smaidish
s
Tauta, lepojamies, mūsu valdībā savēlēti pingvīni, tad nākamie būs aitu bars-bē, bē, tās ar pie briesmām spiežas baros:)
pingvinu siena!
p
pec tam, kad Godmanis teica, ka jasazpiezas ka pingviniem, nosapnoju sadu aininu: Vakars. Ara auksti. Saspiezas pingvini - izveidojot vairakus gredzenus ap Saeimu pec darba dienas beigam, nelaiz ne vienu ieksa. Nakosaja rita - saeimas nams ir darba nespejigs ( taukmuli netiek uz silto snaudas vietu saeimas nama.) = Prezidentam jaatlaiz saeima ap pusdienas laiku
Nevermind
N
Superīgs raksts!!!!
pat kaitina
p
smieklīgi,ka viens pasaka, un tad 100 teikto kritizē.Patīk Letas ziņas. Lietišķas un konkrētas, bez žurnālistu ievirzēm. Bet tā nevarot, jo vajag analīzi.Analizējot jautājumu tiek uzkarsēts lasītājs vai skatītājs. Piemēram, Streips savās analīzēm pievieno grimases un pirkstu kustības. Vai žurnālisti paši ir pārlasījuši savus stāstus? Vai neliekas,ka daudz ko varēja nerakstīt?Autorei reti izdodās bez pārspīlējumiem veidot saprotamu stāstu. Man viņas emocijas neinteresē. Gribu jautājuma izklāstu.Ja kas, lasītājs domā pats.
tāpat vien
t
Nespēju lasīt komentāru, kuras autorei nav jēgas un izpratnes par to, ko raksta, bet ir iedoma, ka viņa ir gudra. Tā nav uzslava Godmaņa runai, bet arī lai kritizētu, ir jābūt sajēgai. Labāk uzņemiet filmiņas, piedalieties treššķirīgos festivālos un saņemiet balvas, par kurām tad arī rakstīs Diena (tiesa, citi ne).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Ministru prezidenta Ivara Godmaņa uzruna Latvijas televīzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas