Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Pret mēsliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Ne jau TIKAI uz apkārtnes piemēslošanu ir, pagaidām, tendēti ļaudis. TAS, komplektā, ilglaicīgs mērķis, simboliskajiem viņu piemēslošanas tendenču labotājiem.
zvirbulēns
z
Jā, cilvēki ir labāki nekā varētu par viņiem domāt, viņi ir bezgala vientuļi, bet talkas viņus atdzīvina, dara dzīvus. :)))
d'Andris
d
Rakstam pievienojos. Komentāram arī. Tomēr ne visam komentāram! "Otrkārt, vidējais psiholoģiskais piemēslotāja portrets - vīrietis!" Šādi teksti mežus tīrākus nepadara.
dzeris
d
Paldies, labs raksts. Jā, tas ir fakts - daudzi latvieši sauc par okupantiem krievvalodīgos, bet paši izturas pret šo valsti, kā okupanti, kuriem pilnīgi vienaldzīgs šīs valsts liktenis. Un tas neattiecas tikai uz dabas piemēslotājiem, bet, daudz vairāk, uz daudz augstāk stāvošām personām.
Rezultātu vajag!
R
Lasot stikla lauskas Daugavas krastos un skatoties, kā lielajā vējā viļņi skalojas pretēji upes plūšanas virzienam, bija laiks padomāt. Domāju, ka tagad ir 100 000 cilvēku, kas saprot, ka nekavējoties ir jāievieš depozīts par iegādāto dzērienu taru. Īpaši gatavojos lasīt stikla lauskas, tādēļ paņēmu gan izturīgu maisu, gan arī necaurduramus cimdus. Kašņājot visādu krāsu lauskas no krūmiem pie ūdens līmeņa, perfekti iztēlojos kā kārtējais bravurīgais jaunietis stāv kraujā un pēc pēdējās piles ietecināšanas savā rīklē ar cēlu žestu kā Barba savu vainadziņu met tukšo taru lejā no stāvkrasta. Pudeļu kakli, ko bija cauraugusi zāle liecināja, ka tas jau te turpinājies gadu gadiem. Masveidīgu mēslu lasīšanu gan nemanīju biezajā Pārdaugavas privātmāju rajonā. Toties pēc divu stundu tīrīšanas gadījās satikt 2 "jauniešus", kas ar atvērtām alus pudelēm rokās atkal devās mūsu iztīrītās vietas virzienā. Secinājums: Steidzami jāievieš depozīts, pirmkārt, par stikla pudelēm. Nav ko klausīties tirgotāju lobistos, kas, acis pārgriezuši, stāstīs, cik viņiem tas būs dārgi savākt pudeles atpakaļ. Lai tad tirgo izlejamo alu uz vietas veikalā un nepārdod līdznesamo taru. Vācijā lieliski darbojas taras pieņemamie automāti. Otrkārt, vidējais psiholoģiskais piemēslotāja portrets - vīrietis! Lielākoties mazizglītots, dzīvo dzīvoklī, atsvešinājies no dabas, bravūrīgs. Bet tīrītājas - lielākoties sievietes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas