Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Slakteris zem eglītes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvijas valstiskā problēma ir tā, ka nekur nebūs garants ar krekliņu - megavats 10 gados 1 mājsaimneicibai un datums - pusgads pirms vēlešanam. Šis fakts, kas ir 20 kartīga klūda, ko vinš atļāvās tikko atbraucis no Ignalinas celšanas tusa nepasaka neko labu ne tikai apa garantu, bet arī par LTV1. Latvijas radio un vēlētājiem. BVispirms bija MW 10 gados pec paris agdiem - wee will bee pretty taupīgi
----------------------
-
No Kurienes Pakalniņā tik daudz vairuma!!!! Izskatās, ka viņa pilnīgi izjūt nepieciešamību vairot naidu un negācijas pat Ziemassvētku laikā:(
AD
A
Diemžēl. Vismaz vēl pagaidām. Ja to nevarēja teikt toreiz, kad "Latviju iekļāva PSRS ar tankiem, deportācijām, nošaušanām un citiem vērtīgiem un aizstāvāmiem sociālisma iekarojumiem"(labojums 18.12.2008 13:22), tad šodien, kaut arī pakļaujoties pozitīvisma kampaņām, "tautas kalpus" ievēlēja pati tauta un tie savukārt izvēlējās "krekliņu varoņus". Un kā ir šodien? Vai šodien koalīcijas partiju reitingi ir izmainījušies?
Imants
I
... smieklīgi..? Katra tauta saņem tādu valdību, kādu ir sev nopelnījusi.
late
l
Laila,iemācies mīlēt savus lasītājus.Arī mēs lasītāji esam cilvēki.Ir Adventes laiks.vienkārši paliek par grūtu sagremot jūsu negācijas.Tāds iespaids,ka esiet nemīlēta ,kompleksu nomocīta būtne.Piedodiet,bet mūsu pusē par tādiem negāciju pilniem cilvēkiem ,mēdz teikt :s..u pilna d...a.Priecīgus ziemasvētkus.Pat jūsu sorosiete Baiba Sipiniece NRA ir tik mīļi runājusi.Paldies viņai par krietnumu.
Purnu
P
ko tu sauc par eliti?
Purniem
P
Tauta sākusi saprast, kas viņiem par eliti ir... Un tāpēc šīs elites purni aizvien drūmāki..
dzeris - 15.56
d
Ja Igaunijā bankrotēs kādi uzņēmumi, tas absolūti nedraud ar valsts bankrotu, kā Latvijā, bez tam igauņiem, liekas, 1,8 miļjardi dolāri vai lati, neatceros, uzkrājumi nebaltām dienām, Lietuviešiem tā smagā situācija šajos divos objektos jau gadiem, un nekas, vēl arvien elpo.
arī Nostradamuss
a
Katram uzņēmumam visu laiku tuvojas drausmīgs krahs, tikai dažiem nekad nepietuvojas. Nevar salīdzināt reālo situāciju Latvijā ar pieņēmumiem par to, kas varbūt būs Igaunijā, pie noteikuma ka tantei būs riteņi, bet onkulim kāpurķēdes. Par to pirmskara stuāciju ir dati? No kurienes?
14:02---dzerim
1
Igauņi pilnām biksēm, jo somi izrādījušies nav labdari, bet rederejas praktiski bankrota situācijā. Kohtla - Jarve apstājusies. Lietuviešiem tuvojas drausmīgs krahs Možeiķu naftas uzņēmumam, un briesmīgi smaga situācija ar Ignalīnas AES. Pēc kādiem trim mēnešiem jums, dzeri, nāksies atvainoties, nē atvainoties nē, jo neesiet nevienam pāri nodarījis. Jums šķiet pietiks spēka atzīt savu maldīšanos, jo Latvijas ekonomiskā situācija būs labākā no Baltijas valstīm. Kā bija pirms kara.
dzeris - 14.02
d
Kur tu vispār dzīvo? Latvija ubago palīdzību visai pasaulei vai kaimiņi, Latvija lūdz palīdzību igauņiem vai igauņi latviešiem, tiešām priecājos, ka ir vēl tādi noptimisti, kas atrauti no realitātes.
dzeri!!!
d
Vai tu patiešām domā, ka kaimiņiem labāk, nevis, ka kaimiņi labāk prot tos sūdus pasniegt, kā patiesībā.
dzeris - Haris
d
Tu patiešām domā, ka ES vainīga pie visām Latvijas nelaimēm? Tad kāpēc tepat Lietuvā un Igaunijā stāvoklis daudz labāks un pārsvarā ar ES apmierināti? Tas laikam tāds aizsargmehanisms - visi vainīgi, tikai ne mūsu pie varas esošo tautiešu muļķība, dilentantisms, zaglīgums un bezatbildība?
labojums
l
Nevis "Latviju iekļāva", bet "Latvija iestājās". Latviju iekļāva PSRS ar tankiem, deportācijām, nošaušanām un citiem vērtīgiem un aizstāvāmiem sociālisma iekarojumiem. Jā un PSRS politiķu reitings vienmēr bija augsts. Zemo reitingu devēji bija vai nu emigrācijā, vai gulagos, vai kapā.
Haris
H
Pakalniņa: Cilvēkam ir jānotic, ka tie paši politiķi, kas viņus un valsti noveda līdz šai situācijai, tik tiešām tagad grib un var Latviju no tās izvest ārā. ================================ Tas nu gan nebūs grūti. Tieši tas pats bija, kad Latviju iekļāva Eiropas Savienībā. Politiķi, kuru reitings bija zems kā gandrīz vienmēr, mudināja balsot "par". Un var teikt, ka tautai nebija ne iebildumu, ne pat vēlmes darīt pretēji nīstajiem poltiķiem. Viss būs štokos arī šoreiz - viss tiks norīts!:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas