Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Taimkods kā neprāta cena?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķis ijai
l
Nebūs jau tik vienkārši.Cik pakāpes ta losim bija augstāk par tiem tiešajiem zagļiem ?Un ja atceros par smagiem finansu dokumentu pārkāpumiem losim pārmeta arī valsts kontroliere.Tā gan.
Antipanorāmisc
A
Lūk arī atbide - žurnālistu GODĪGUMAM.
Ija>lauķis
I
Tu tiešām ar prātu neizcelies. Vai priekšnieks vienalga kurā kantorī kopīgi ar kasieri vakarā pārskaita naudu, ir taču katra konkrēta darbinieka amata apraksts un atbildība. Vai priekšnieks var katra darbinieka galvā ielīst, tad jau nebūtu ne kukuļņēmēju, ne ierēdņu, kas piesavinās tiem uzticēto naudu dažādās darba vietās. Pastnieki ari bija šo to ierāvuši nāsīs. Kam bija jāzin - pasta direktoram, vai ministram?Varbūt paprasīt augšām,kāpēc banka ir tik tālu nolaista, bet bankas īpašniekiem, padomēm, valdēm utt nav jāatbild, kur tad palika tā valsts un pašvaldību nauda. Vai tad K un K to nepārvaldīja?
Frenks
F
Tātad, cik cilvēku strādā tajā Latvijas Radio? CIK ? Un cik SWH ? Protams, nekorekti salīdzināt, bet ciparus gribētos zināt lai salīdzinātu...
lauķis
l
Ja LR ir sabiedrības ,ne valsts,ne valdības radio, tad tam jābūt par ziedojumiem.Kam tas būs tīkams tas maksās.Te gan vairāk izklausās,ka dažiem labs liekas tikai tas kas lamā un ķēzās par valdību un TP.Labs tas ,kas par valdību ,TP galu galā par Latviju var pateikt ko sliktu.Es gan domāju ,ka sabiedriskajam masu mēdijam jāatspoguļo patiesība ,neviss jāreklamē pret valdību vai kādu vienu partiju vērsta informācija No LR,LTV es gribu saņemt patiesu informāciju secinājumus izdarīšu es.Man nav vajadzīga vienpusēja propaganda. No sabiedriskā masu mēdija es gribu dzirdēt kāpēc ,kā varēja rasties situācija ,ka KNABī (iestādē ar īpašām supertiesībām)strādā cilvēki,kas pavisam primitīvi apzogas.Tajā pašā laikā priekšnieks,loskutovs,par to nekā nezin ,vai izliekas ,ka nezin.Masu mēdiji nesaprotamu iemeslu dēļ aizstāv zaglīgo - neveiksmīgo?priekšnieku. Godmanis ,Slakteris mēģina sakārtot pareks banku ,kurā daudzām pašvadībām,valsts iestādēm nauda ,sliktie.Nevienam neienāk prātā stingri paprasīt no Rimševica paskaidrot,ko viņš ir darījis lai banka nenonāktu līdz tādam stāvoklim.Tāpat kā savulaik repšuks BB lietā. Tā varētu turpināt.... Es kā sabiedrības loceklis vēlos dzirdēt abu pretējo pušu viedokļus,bez žurnaļugu komentāriem.Žurnālistu uzdevums būtu uzdot gudrus jautājumus,neviss komentēt. Es gribu dzirdēt profesionālas notikumu analīzes,neviss ambiciozu,iedomīgu ,politiski vienpusīgi orientētu žurnālistu pusprofesionālus komentārus.Piemēram,vienpusīgais ,,visu zinošais,,Ījabs. Es gribu .lai masu mēdiji man dod ticamu vispusīgu informāciju,neviss par vai pret propagandu.Patreiz es to nesaņemu.
Senais
S
Dīvaini gan, kā iespējams ka piem. BBC raida visādi, gan radio, gan TV gan vēl kaut ko tur un iztiek ar vienu bosu. Bet mums varbūt izfunktierēs, ka vajag pat katrai programai pa ģrenerāldirektoram. Lr -1, Lr-2, tTV-7 LTV -1 . un padomā tik, cik daudzas iespējas partijas biedriem.
anglosaxis
a
Jums gan pašvaki ar rakstīšanu.
Andrew
A
Juusu gadienaa fakts ka esat iemaaciijies lasiit ir ljoti apsveicams
Econ
E
Kaut kā agrāk nemanīju šajā portālā tik daudz negatīvu komentāru, īpaši tādu, kas vērstu uz šī laikraktsa nomelnošanu, lai gan jāatzīst, ka lielākā daļa ir tik zema līmeņa, ka pat nav vērts un vēlēšanās iesaistīties diskusijā vai oponēt. Visādi citādi tā varētu būt arī laba zīme, jo nozīmē to, ka acīmredzot problēmas (vai potenciālas problēmas/draudošas apsūdzības vai līdzīgi) kādam ir tik lielas, ka jāķeras pat pie šādām darbībām. Ne īpaši gudrs gājiens, jo parāda, ka kāds ir "satraucies".
kalns
k
Nu,muld tavu muldamo.Nauda tika bezsaimnieciski iztērēta.Kādas vēl partijas.Ar ko nodarbojas Diena?ar sātanisku demagoģiju.Riebj jau lasīt.Tikai riešana.ne vairs kāds analītisks raksts.Kā beidzās partiju barotavu lieta?Sakūlāt tik ūdeni,bet zagļi turpina zagt.Viss pa tukšo.
klucis gustavs
k
Arī pakalniņa atklājusi sazvērestību. Nav jau nekā, politkorektuma vārdā padome nobalsoja par bankrotu.
Oldmarka
O
kļeckinu -kļockās!
ddt
d
Nu NRTP locekļi jau, kā izskatās, ka uztver savu amatu par pagodinājumu un barības sili - bet tikai ne darāmu darbu...
bonuss
b
"Bet jau tas, ka valsts iestāžu nauda atradās apšaubāmas reputācijas bankā par daudz ko liecina" --------------- Parasti tu te saraksti visādas mazargumentētas blēņas, bet šoreiz tev kā aklai vistai grauds trāpījies: to, kā Pareks bankā nokļuva valsts iestāžu nauda, varētu pētīt un pētīt. Sākot jau ar leģendu, ka pēc iekšlietu sistēmas "iedabūšanas" šajā bankā Vaļera Ziečam pateicies ar vārdiem, ka ar to viņš sev mūža maizi nodrošinājis.
ja nu
j
Varbūt, tagad īstais laiks sākt naudas vakšanu nevis "neprata cenai", bet sabiedriskam radio? Tāds vistautas patriotisks pasakums? Ja nu "Diena" iekustinātu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas