Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Taupīsim (jēlas) olas!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neitro
n
Lailas raksti ir ļoti precīzi, tieši, korekti un vajadzīgi. Paldies! "Dienai" ļoti veicies ar tādu autori.
lelde
l
Ko dara integrācijas ministrija?Gadu atpakaļ ir iznākusi krievu valodā grāmata-nacionālisms.Autore ir Guna Leiškalne.Ministram vajadzēja to izlasīt un iztulkot latviski.Tā viņš noveltu daudzas problēmas no tautas pleciem.Silti iesaku,ģeniāls darbs.
lolīte
l
Vai,tad latvijā nav pietiekami advokātu kantoru,kuri praktizē ar bērnu adopciju uz ārzemēm,vai tādiem nolūkiem uz nodokļu maksātāju pleciem jāuzkrauj Baštiks ar visu viņa ministriju,Šodien radio fm viņš prasti paņirdza par tiem naivajiem aizbildņiem un audžuvecākiem,kuri par saviem līdzekļiem cenšas saglābt Latvijas rītdienu.Vairākkārt viņš uzsvēra,ka diemžēl daudziem tas ir bizness.Viņš visžēlīgi šim biznesam atvēl 27 latus mēnesī par audžbērnu,par aizbilstamo 32 latus mēnesī.Bērnu namā bērns mēnesī vidēji izmaksā 400 latus.Tad,kad audžuģimenes lūdz palielināt bērniem uzturnaudu ,ministrs sola to palielināt par 2 latiem 2010.gadā.Neaizmirstot pārmest mums mūsu mantrausību.Viņu neviens nav informējis,ka Latvija izmirst,ka Latvijai ir vajadzīgs ikviens bērniņš vairāk kā viņam nauda par eksportētajiem bērniem.ANO deklarāciju'viņš nav lasījis.Viņš nezin,ka bērnus pakļaut ārzemju adopcijai,var tikai tad,ja bērna etniskajā dzimtenē nav neviena ģimene,kas bērnam dotu iespēju augt ģimenē.Šodien radio raidījumā viņš deklarēja,ka audžuģimenes esot ātrās palīdzības,bērnu nami-lēnās palīdzības,Ārzemju adopcijas-pareizās palīdzības.Šausmīgi bija to klausīties,to visu runāja cilvēks,kuram mēs esam uzticējuši pašu dārgāko-bērnus.
zvirbulēns
z
Jā, patiesi, kādēļ riskēt, ja var neriskēt! Laila prot uzstādīt jautājumu, un par to vien jau prieks! P.S. Laila, vai nevēlaties iedziļināties prokuratūras bēdu ielejā, izzināt, nu kādēļ gan itkā spīd, bet nav zelts? :))))) P.S. Un nesaki ne pieci, ka es tevi neatrodu:)))
DD1
D
Precīzi, Laila!
Janis
J
Lūk kādi ir galvenie darbi valdībai grūtajā ekonomiskakā situācijā, pēc Marta Lāra domām, ko viņš paudis savas partijas konferencē Pērnavā. 1) the wages and operating costs of government agencies should be frozen for three years. 2) the government should not stop financing promises made in the coalition agreement in recent years. 3) the tax burden must remain as low as possible, at least on the 2008 level. 4) parts of the largest Estonian state companies should be listed on the stock exchange. 5) budget cuts must not apply on research and development spending and sixth, administrative reform must be completed at all costs, Kā redzam valdības aparāta izmaksu samazināšana ir pašā augšā. Ko dara mūsējie šobrīd - papildus miljoni ir piešķirti atkal algām. šī bija viena no retajām iespējām ietaupīt samazinot valsst pārvaldes tēriņus, palaista vējā. Ko nu?
talcinieks
t
Paužu atkārtotu sašutumu par autores klajo ignoranci attiecībā uz tiem daudzajiem tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju, kas sakopj savu dzīves telpu bez kādas organizēšanās caur internetu. Tas, ka igauņi uztaisīja no tās ambrāžas labu PR, ir cits jautājums.
> Andrim
&
Ja tev nepielec, ka fekāliju mētāšanas vistiešākais turpinājums ir Kastēna pretintegrācijas aktivitātes savā "integrācijas" ministrijā, tad šoreiz varbūt bija labāk izmantot izdevību un paklusēt. Un vēl vairāk, ja nav absolūtākais slinkums, paskaties arhīvā, ko visu Laila Pakalniņa ir pēdējos mēnešos rakstījusi. Saskaiti, cik reizes viņa ir rakstījusi par "kakiņām". Un tad padomā, vai šoreiz nudien bija vērts gvelzt tukšu. Autorei ir absolūta taisnība. E-lietu sekretariāts ir diskreditējis sevi, bērnu ministrija nedara pilnīgi neko tādu, ko nevar darīt labklājības un veselības ministrija, un Kastēna izpildījumā "integrācijas" ministrija Latvijai dara milzīgu kaunu.
Andris
A
Kad 4 rindkopu rakstā par e-lietu sekretariāta šmucēm (kā šķita no virsraksta) jau otrajā rindkopā ieraudzīju "pludenu pāreju" un Bērnu un ģimenes lietu ministru, tad ar azartu sāku skaitīt, cik teikumu vajadzēs, lai smalkā režisorīte sāktu runāt par ekskrementiem. Yessss!!!! Tikai 8 teikumus vajadzēja pagaidīt! Kas viņiem tur Dienā - vienotas un vecās gramofona plates sindroms iemeties, vai?! Kādreiz par krievu rūpnīcām smējās - vienalga vai sāk ražot lāpstu vai katliņu, bet beigas iznāk lielgabals. Te ar no tas pašas "ooperas" - lai cik nebūtu smalka kundzīte un ko tik nerakstītu, bet kakiņas vien apraksta
psihiatrs
p
Kāpēc ierēdnis par faktiski zagšanu labākajā gagījumā tikai atmaksā naudu, bet citam par to pašu njāsēž cietumā? Tāpēc, ka izveidojusies ierēdņu šķira, tā pati padomju laiku nomenklatūra, kas drīkst darīt visu, jo zina, ka viņiem par to nekas nebūs, jo aiz viņiem partijas.
Marika
M
kas tie par cilvēkiem, kuri atļaujas zagt. un kāpēc pēc šiem gadījumiem neseko rīcība. jo visos šajos gadījumos taču kāds ir parakstijies par naudas saņemšanu un iesniedzis pretī čekus par tiem cīsiņiem. Diez vai Ministre Gudele cienāja biznesa partnerus ar vārītiem cīsiņiem. tāpēc uzskatu ka ir jābūt rīcībai no pašreizējās vadības ar sodu tiem darbiniekiem un nauda vismaz trsīskāršā apmērā ir jāatmaksā valsts budžetam. jo tikai šādā gadījumā ir iespēja likt padomāt arī visiem pārējiem zaglēniem kuri atrodas pie valsts kases (pie mūsu naudas).
do re
d
Balta patiesība! Visu cieņu autorei.
leda
l
Ko dara Baštiks ar visu savu aparātu?Šodien viņš uzstājās pa radio-faktiski viņš uzspļāva visiem aizbildņiem un audžuvecākiem ciniski paziņodams,ka mēs bērnus audzinām,lai iedzīvotos.Es esmu šokā.Mēs glābjam tautas genofondu,upurējamies,lai bērniem būtu mājas,lai valstij nākotnē būtu nodokļu maksātāji.
dzeris
d
Vispār jau valsts naudas izšķērdēšana un nelietderīga tērēšana Latvijā ir politikāņu un ierēdņu iemīļotais hobijs, kamēr nebūs politiska griba ieviest kārtīgus sodus par to, viss tāpat arī turpināsies.
carlito
c
90-to beigās jau mums šķiet līdz 12 ministrijām izdevās noapaļoties, visādas '" speciālo lietu" ministijas tika nolikvidētas, bet tagad jau atkal esam kaut kur 90-to vidū, kad lai visiem būtu amati tiek veidotas atsevišāks institūcijas par nemaz ne tik būtiskiem jautājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas