Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Tehniskie iemesli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Baltcom droši vien saņēma krietnu PALDIES no klientiem, kuri piedāvāja atvadīties. Tā arī problēma tik ātri nokārtojās, ja jau pieslēdza atpakaļ. Prasīt naudu par ētera programmas retranslēšanu kabelī - izklausās diezgan jocīgi. No otras puses - VIASAT šķīvīšu produkts ... Es labāk nenostāšos nevienā pusē :)
kāmis
k
mjāā! labs pīpējamais bijis. es ar gribētu tādu.
ansis
a
Pakalniņas kundze, lūdzu atkal nejauciet savu saimnieku (zviedru starp citu) nacionālās intereses ar latviešu tautas interesēm!!! Diena izpalīdz TV3 atņemt biznesa projektus latviešu nacionālam biznesam ar negodīgām metodēm... tas ir viss ko varu teikt - mans primitīvais viedoklis .
Maija
M
Atbildība viennozīmīgi jānes atslēdzējiem. Paketē taču bija TV3. Kāda mums daļa par viņu savstarpējiem ķīviņiem. Te nu būtu laikam jāseko sankcijām par vienpusīgu līguma pārkāpumu pret tik milzīgu cilvēku daudzumu.
Fui!
F
Tā kā nezinu nekādas šī konflikta nianses, tad par to neizteikšos, bet viena lieta gan bija neglīta - BALTKOM ekrānā rādītais teksts ar aicinājumu zvanīt TV3 /pat Nr. bija uzrādīts/. Te nu stipri ož pēc šantāžas. Skatītāji divu organizāciju savstarpējos ķīviņos jāiejauc nav, jo viņi gluži vienkārši nepārzina lietas būtību - kā tad var nostāties vienā pusē?
to Juris
t
Bet "Zelta drudža" zelta gabals faktiski ir koka klucītis /arī ziņo klāt bijuši cilvēki/. :))
Juris
J
Uzzinot, ka Plānā maciņa tērēšana notiek pēc iepriekš uzrakstīta scenārija, nevis pēc varoņu pašu izvēles un lēmumiem (tā ziņo cilvēki, kas bijuši klāt filmēšanās), zaudēju jebkādu interesi par šo izrādi. Manuprāt tā līdzinās iepriekš inscenētai sporta spēlei, kas ir absurds pēc savas būtības. Šoreiz ir viena no retajām reizēm, kad atbalstu Kalvīša viedokli -- viņš teica, ka nav aktieris un tāpēc nepiedalīsies.
Skaistule
S
Jautris muļķītis
Alfrēds
A
Kā tu Laila varēji sapīties šajās pāris rindkopās? Vai pārlasīji, ko pati ātrumā sadrukāji?
Irbe
I
TV 3 latviešu valodā raidošs kanāls?:)) Paskatieties šodienas TV3 programmu - no 26 raidāmajām vienībām 10 ir krievu seriāli.Rudenī, intervijā par nākamās sezonas jaunumiem,Zūzena, uz jautājumu par šādu proporciju un skatītāju kritiku par to, atbildēja , ka viss ir štokos un sabiedrība ļoti mīl un pieprasa šādu krievu valodas un mentalitātes īpatsvaru šajā kanālā.Tāpat kā rakstošie mediji arī TV degradējas - prasti, lēti. Nav TV3 nekāds kultūras nesējs,par kura biznesa nedienām vajadzētu sašust cien. Pakalniņas kundzei.''Plānais maciņš'' ir tiešām diezgan stulbs - vēl mēs varētu salīdzināt skaistos ar neglītajiem, veselos ar slimajiem, gudros ar muļķiem utt. Vai arī mums pie sirds ir sauklis - no katra pēc spējām un katram pēc vajadzībām ?
Dereks
D
Nevar saprast, ko Laila atkal grib ar to teikt- nu nerakati , ja nevari skaidri domu noformulēt, lai dzeris uzraksta, tas vismaz ko konkŗētāk saka. TV3 agresīvi ināk te- skaidrs, visi ir agresīvi tirgū, it sevišķi tagad.
Zigurds
Z
Baltkom ir kremļa roka Latvijā, jo ir pārpilna ar Latvijai naidīgajiem un vispār melīgajiem Krievijas valdības kontrolētajiem kanaliem. Un šis incidents bija kārtējais mēģinājums latviešiem ieriebt.
a
a
Pie visa vainīgs Aigars Kalvītis.
dzeris
d
Man šķiet, šoreiz tur nekāda politika nebija, tikai nauda. Nu jau atkal esot pievienots, laikam .
AD
A
Jāatzīst, ka "Jautra 10:27" teiktais vismaz par 5 punktiem pastiprina manu atbalstu 1. varinatam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas