Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Laila Pakalniņa. Kas atlaidīs Bankovski?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jk
j
MF 07.11.2008 11:56 Un tāds jauks filosofs likās... Šis izgājiens nenesīs nekādu labo slavu arī Rīgas Laikam, manuprāt. te, man šķiet, tiek jaukts Pēteris ar Paulu.
ciris
c
Likums pasaka - dibinātāji - nevis valdes locekļi. Lasi uzmanīgi. Un no dibinātājiem var izstāties, tikai nodibinājumu reorganizējot.
iedzīvotāja
i
Latvijas kultūras darbinieks tipiskais - jauks, smuks un spīdīgs, bet iekšā - kaka
Inta
I
Saados gadiijumos nevis jaavaaraas savaa sulaa un jaaraksta kaadi tur memuaari, vai katru meenesi - naudeet latviesi gan maak, bet - drosi jaaraksta vismaz uz KNAB un citaam instituuucijaam lai izskata.... - liidz pat ES - un visaam komitejaam, liidz kaads uzklausa... Neesiet , latviesi, tik nauduliig nespeejiigi!i Ciinieties par savaam tiesiibaam! Neveeliet par taadiem deputaatiem, nevirziet sliktus karjeristus amatos. Neveeliet par sejaam partijaas - jau 18 gadus vieni un tie pasi - ieperinaajusies un tik suuc tautas pupu!!!!! Tad ari mainiisies sejas, mainiiises attieksme! Ja buutu dariits jau 3 meenesus ( varbuut jau agraak) atpakal uz visaam iespeejamaam iestaadeem, kad sakaas uztraukumi , tad ari nebuutu veel so baltu dienu viens un tas pats jaalasa..... Ja ari tas nedarbotos - - vareetu zinot jau par KNAB neizdariibu, jeb kaadas citas insituttuucijas neizdaribu... Bankovskis - ir jaatlaiz no darba - saprot vinu kaads vai nee! Ari Demakova jaatlaiz!!! Vinas paklautiibaa ir ieperinaajies sis darbinieks, kurs tik maak naudeet un atrunaaties! Kas vins par amata ieneemeeju ---- - - jo vairaak so 'vadiitaaju' tiks mainiiti , jo aatraak 'amatu ieneemeeji' sapratiis, ka vajag straadaat, nevis mahineet... Izgliitotu cilveeku Latvijaa ir loti daudz - ja valdiibaa nebuutu korumcijas, tad tie gribeetu valdiibaa ari darboties. Tas pats ministrijaas ar preemiju sadaliisanu. Jo lielaaks amats, jo lielaaka preemija --- vai Latvijai ir panaakumi saimnieciibaa un ir nauda - vai nav.... Sev - vienmeer pietiek!!! Sev iedaliijusi pietiekami lielas summas - pat preemijaam pietiek! BET - skolotaajiem, medikiem, veco lauzu namu darbiniekiem, bezdarbniekiem, pensionaariem, utt. utt. - tautai Godmanim naudas nav. Kad tik sev - savaa kabataa!!!!!! Kur skataas premjers un prezidents?
te pieminēja
t
Statūtus un valdi, bet kur tad ir REVIDENTS?
par dialektiem
p
>> cirvis Kurzemē cirvis mēdz sacīt bez v, tā ka nebāzies ar savu Cēsu dialektu visām pudelēm pa korķi :) un ciris ir pateicis ļoti pareizi, ka daudzas labus plānus izgāž idiotisku un slikti sagatavotu juristu būšana visās iespējamās Latvijai svarīgās vietās. Laiks pamosties - tiesu spriež pēc likumiem nevis emocionāliem komentāriem. JL daudzas idejiski normālas lietas aizlaida nezinošu vai slinku juristu dēļ.
to
t
I.Ziedonis sen vairs nav KF valde. Sen.
cirvis
c
Aizmirsi ierakstīt sev aiz burta "r" burtiņu "v". Tas atspoguļo komentāra būtību!
e.s.Blofeld
e
Ja Bankovskis tiešām ir ieguvis KF īpašumus Lielupē, būdams KF priekšsēdis, tad viņš nevis ir jāatbrīvo, bet gan jātiesā. Kopā ar valdes locekļiem, kas to pieļāvuši. Galu galā, johaidī! Ir lietas, ko nedrīkst pieļaut.
WC
W
[email protected] 09:46 Lailu par fonda priekšēsēdētāju + .. un tad ar baudu skatīties, kā šī kundze l(kā jau kulturāls un inteliģents cilvēks) turpina maitāties...
ciris
c
Šoreiz ne par Bankovski (piekŗitu, ka viņu varētu apzīmēt kā dzīvnieciņu ar šņukuru), bet gan par L. Pakalniņas satraukumu par I. Ziedoni. Visu cieņu Dzejniekam. Tomēr, es gribētu cienījamajai (bet paviršajai) L. pakalniņai ietiekt iepazīties ar LR likumdošanu, un konkrēti ar likumu, kurš regulē nodibinājumu darbu. No iepriekš izskanējušās informācijas saprotu, ka I. Ziedonis ir viens no LKF dibinātājiem. Tad lūk, likums par nodibinājumiem skaidri un gaiši pasaka, ka dibinātājs nedrīkst gūt nekādu labumu no nodibinājuma, kurā viņš ir dibinātājs, tātad arī stipendiju vai ziedojumu ne. Tātad pašlaik iznāk, ka Pakalniņa aicina LKF veikt nelikumīgas darbības - no nodibinājuma sniegt neatļautu labumu vienam no tā dibinātājiem - cienījamajam I. Ziedonim. Vai cienījamā Laila grib, lai Knābim vai Maizītim būtu jāliek Dzejnieks aiz restēm par neatļautu labumu saņemšanu? Tātad ir jāmeklē cits veids, kā atbalstīt Dzejnieku. Par šo situāciju jāsaka paldies likuma rakstītājiem - toreiz laikam tā bija viena centīga emigrācijas latviete no Rietumvācijas, kura neizprotot Latvijas situāciju, centās piegriezt visu pēc rietumu šnites..
Jautājums
J
Kur problēma? Ja LKF( Bankovska personā)nepilda līgumsaistības( un domāju, ka kaut kādi līgumi ir), tad : 1.aizskartā puse( tie kas nav dabūjuši naudu) sniedz prasību tiesā un piesaka LKF maksātnespēju. Likums nosaka gan juridiskās personas(kā LKF), gan fiziskas personas bankrota procedūru; 2. tiesa ieceļ LKF administrātoru, kas tiek galā ar fonda aktīviem ( Bankovska parādiem) un finansēm, norēķinās ar kreditoriem un atdod atlikumu fonda kopsapulcei.
Rex
R
Visās nevastiskās organizācijās valdi ievēl Sapuce, parasti, aizkāti balsojot. ( paskaties likumdošanu), tad arī valde strādā un atbild par savu rīcību kopa ar valdes priekšsēdi, citādi jau organizācijai nav jēgas. LATVIJAS KULTŪRAS FONDA VALDE (ievēlēta nodibinājuma LKF 2. kopsapulcē 2006.gada 16.oktobrī) 1. Pēteris Bankovskis (valdes priekšsēdētājs) 2. Andris Kapusts 3. Vaira Strautniece 4. Inese Berķe 5. Vaida Villeruša
???
?
Man liekas, ka, lai ierosinātu kriminālprocesu, kādam vienkārši jāuzraksta iesniegums prokuratūrai ar daudz maz pamatotiem faktiem par KF izlaupīšanu. Laila, Jūs labi rakstat, varbūt tad arī aizejiet un uzrakstiet to iesniegumu. Pļāpāt mēs visi puslīdz protam, varbūt vajag arī kaut ko konkrētu darīt?
Rex
R
.... to jau Pakalniņas rakstā vajadzēja pateikt, tautai interesē, ja jau atspoguļo tēmu, vismaz kaut kas skaidrāks taptu, nevis bla, bla, bla, Bankovskis ar Audi brauc.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas