Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Laila Pakalniņa:Liegties nav vērts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - 21.55.
d
Priekš kam ar manu niku?
dzeris
d
ir jau tā LTV zemā līmenī, bet tomēr - mūsu, un kāpēc lai mums nebūtu cerība, ka dažreiz taču paveiksies un būs arī kāds labs raidījums? Vajag pagaidīt un tad jau būs, bet ja nebūs, tad nebūs, un vienalga tas būs mūsu!
lno
l
Kādas šausmas - abonēšanas maksa! Iespaids tāds, ka komentētāju nospiedošais vairākums līdzekļus iztikai vāc pie Ņevska baznīcas. Autores komentārs ka vienmēr topā:)
dzxeris
d
Nu kas tad jums visiem liedz uzrakstīt ko gudru un analītisku? Pagaidām vienīgais, ko esat spējuši parādīt, tā ir kriska attieksme pret Pakalniņas uzrakstīto. un arī visi iebildumi galīgi ne pēc būtības. Nu parādiet "zināšanas, kompetentu pieeju " , utt, katras taču drīkst rakstīt, ja vispār ir spējīgs to darīt, kritizēt citu uzrakstīto un baidīt ar "valsts apvērsumu" - tur jau srevišķu talantu nevajag!
asaa
a
Man Lailas komentārs šķiet ļoti precīzs. Visas Kleckina un Kota tagadējās atrunas stipri atgādina Kalvīša neveiklo taisnošanos. Puišiu gribēja pa kluso nodarīt savas lietas, izliekoties, ka viss ir ļoti pārdomāti un kompetenti. Tagad , kad cilvēki sāk prasīt pamatojumu un protestēt, atrunājas ar sviestainām frāzēm. Un man šķiet, ir svarīgi, ka Laila to izceļ un par to uzraksta. Labi - bez analīzes un izpētes, bet vienalga - pasvītrojot, ka šo kungu izdarību konteksts ir pamanīts un varbūt neļaujot viņiem turpināt tādā pašā garā.
13
1
Eu, Kleckin, nomierini babuļus! Skaidrs, kas LTV nepaliks bez kultūras.
kino fans
k
Laila , Nu sēdi pie ratiem . Taisi labak savu kino tur vēl tik daudz butu tev vel jāmācās, Neb ūtu tev tik labs operātors ne kas tur nebūtu no ta tava kino Ej mācies un netēlo žurnālisti . Nav kauns ķerties pie darba ko namāki.
Dereks
D
Nu nav Dienai vajadziga analītiska žurnālistika, tāpēc jau atrod visādas Lailas un dzerus, kas ar tādām analīzēm nekrāmējās, tikai atrod Letas vai BNS ziņu, un tad to smuki, pa mello apspēlē un piesmērē, un tad tantēm ir par ko ķērkt- re, cik Lailiņa smuki pateica, un pareizi, galvenais. Analīzi procesiem, diemžēl, te neatradīsim jo tas prasa kompotentu pieeju, zināšanas, laiku analīzei, bet nevis tikai demogoga iemaņas un prasmi izpildīt kādas personas nomelnošanu pieminot, piemēram, pedofīlijas vai zagšanas sakarā !!! Izskatās, ka Ločmele Dienu nolaidīs galīgi, jo ja Rodins dažreiz kaut ko paanalizē, kaut virspusēji, tad nu Ozoliņš ar Lailu tikai d.... .
if
i
dzeris ir no Bankovska sugas bet nav tik nadzīgs tāpēc raksta sava prieka pēc un tikai, jo pasūtījumus viņam neuztic
sanitārs
s
dzerim laikus neiziet vēders, stils ož pa gabalu
prātiņ nāc mājās
p
Bailēm lielas acis? Kādā veidā Diena diskutē par TV kvalitāti? Ar šo Lailas lēto trilleri? Nav manīts kāds raksts par programmām, socālo pasūtījumu utt. Personālijas, kādas atļaujies tu, parasti pieder pie izbijušu alkānu rīkiem
dzeris - prātiņ, nāc mājā
d
Kas tā par varu, ko var nogāzt, diskutējot par TV kvalitāti? Un kā to var izdsrīt? Patiešām, prātiņ nāc mājās, netaisi histēriju un iedzer ko nomierinošu!
prātiņ nāc mājās
p
Diena kārtējo reizi pierāda, ka patiesībā ir nevis profesionāļi kā žurnālisti, bet kā demagogi, Diena nedara savu darbu - neatspoguļo realitāti, kas LTV gadījumā būtu gan reitingu, gan programmu kvalitātes analīze. Tā vietā laikraksts rīko kārtējo "revolūciju" = histēriju, respektīvi organizē puču un grib gāzt likumīgu varu! Tas ir klaji un kliedzoši neprofesionāli, Laila!
Ērglis
Ē
Kota uzdevums bija novest LTV līdz profesionālam, radošam un finansiālam bankrotam - kas arī bija jāpierāda. Nav publiskās TV - nav, kas kritizē lielos naudas maisus un viņu vergus politiķus. Ja kāds vēl to nav sapratis, tad lūdzu, uzgāžiet sev spaini ūdens, lai pamostos.
panna
p
pēc manas saprašanas, sabiedriskā tv vispār varētu iztikt bez reklāmām , ja kāds grib, lai liek, finansēties no budžeta un abonentmaksām. Teorētiski taču pastāv kādi Latvijas valsts mērķi, ideāli, ko tā vēlas pateikt- tad lūdzu, tā būtu īstā vieta, nevis mocīties ar zatlerisko jautājumu- " kas mēs esam? " Naudu un saturu uzraudzītu plaša sabiedriskā padome.Kur problēma?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas