Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lase vairs nebūs Zatlera preses sekretāre

Valsts prezidenta kanceleja pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi darba attiecības ar Valsts prezidenta Valda Zatlera preses sekretāri Intu Lasi, Dienai apstiprināja kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs.

Darba attiecības ar I.Lasi tiek pārtrauktas no šodienas. No piektdienas V.Zatlera preses sekretāra pienākumu izpildītāja būs prezidenta padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Maija Celmiņa.

Intervijā Latvijas radio oktobra sākumā uz jautājumu, vai prezidents līdz ar Valsts prezidenta kancelejas vadītāja nomaiņu plāno atvadīties arī no I.Lases, V.Zatlers atbildēja: "Ja nāk jauns vadītājs, viņa prioritāte un arī privilēģija ir veidot komandu, kuru viņš varētu vadīt visefektīvāk. Tā kā mēs nevaram ne noliegt, ne apstiprināt garantijas nevienam darbiniekam. Tāda plāna nav. Plāns ir tikai — pastāvēs, kas mainīsies. Tātad jāmainās bija katram darbiniekam gada laikā uz labo pusi. Ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā, cik liela saskaņa ir starp prezidentu un kancelejas vadītāju. Prezidents ieceļ tikai vienu darbinieku — kancelejas vadītāju."

E.Rinkēvičs Dienai atzina, ka uzrunājis iespējamo I.Lases pēcteci, tomēr kamēr šis cilvēks nav devis piekrišanu, viņa vārdu E.Rinkēvičs neatklāja. Uz jautājumu, vai šis cilvēks ir pazīstams žurnālistu vidē, E.Rinkēvičs atbildēja, ka plašāka sabiedrība varbūt šo cilvēku nepazīst.   

I.Lase Valsts prezidenta preses sekretāres pienākumus pilda kopš 2007.gada 9.jūlija. Pirms tam viņa strādāja Latvijas Televīzijā, kur pildīja Ziņu dienesta galvenās redaktores pienākumus. I.Lase strādājusi arī radošajā apvienībā Labvakar un laikrakstā Diena.

I.Lase Dienai iepriekš uzsvēra, ka neplāno atgriezties žurnālistikā.

Ar I.Lasi Dienai šovakar nav izdevies sazināties. 





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas