Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Latkovskis lūdz izvērtēt Krasovicka un Kargina iespējamo izvairīšanos no nodokļu nomaksas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
GeneralNo4
G
Bet ja, lai noguldītu tos 30M, K paņem kredītu par tādu pašu summu tajā pašā bankā un pats nosaka cik liela būs starpība starp kredīta un noguldījuma procentiem!?
Smilgs
S
Bijušie akcionāri sarunās ar valsti par bankas pārņemšanu neslēpa, ka procentu maksājumi par depozītiem bijis veids, kā viņi sev izmaksājuši atalgojumu, "jo tas var patikt vai nepatikt, bet ir likumīgi," atceras bijušais finanšu ministrs un sarunu vedējs Atis Slakteris (TP). ---> manuprāt, tas kas notika, kamēr banka vēl nebija valsts īpašumā, sekojoši: * k&k nogulda naudas summu x parex, kuru varētu noguldīt arī ctiā komercbankā par normālu procentu likmi y * parex nosaka procentu likmi y + K, kur K tad arī ir atalgojums, par ko nav jāmaksā nodokļi. Vai tas ir vai nav likumīgi, par to būtu bijis jādomā FKTK (nevis nothing spešalam). Bet tā ir pagātne. Pašreiz, cik saprotu, K lielums vairs neeksistē, % likme ir +/- samērīga ar y (ņemot vērā depozītu apjomu)
Smilgs
S
lno, ar galvu tochna nedraudzējies. vai tad tieši latkovskis nupat publiski neizziņoja ka tā ir alga? es jau tieši arī uzbrūku šim izteikumam. Ar līdzīgu paziņojumu kādu laiku atpakaļ nāca klajā kāds no bijušajiem darbiniekiem, ka tā esot bijis pirms banku pārņēma valsts - bet tā jau ir pavisam cita opera. Par algu (precīzāk atalgojumu) tos % varētu saukt tad ja depozīts būtu fiktīvs, respektīvi, % maksātu no bankas naudas. Cik lasīts publiski izplatītajos paziņojumos, tad pašreizējā bankā (valsts Parex) esošais depozīts sastāv no "draugu un radu" :) noguldījumiem - piemēram, Rema Kargina 12M u.c.
lno
l
Vai tas idiots šoreiz nebūsi pats, ka nesaproti tik vienkāršu tekstu?:) Protams nodoklis no noguldījuma % nav jāmaksā, bet ja paši paziņo, ka tā ir alga, tad nodokļi jāmaksā:)
lno
l
Ja objektvi izvērtētu, vai pēc ASV likumiem zēniem nedraudētu mūža ieslodzījums, jo šie 6 miljoni uz kopējā fona ir tīrais nieks:)
latgale
l
Malacis, Ainār - vismaz kadam ir kule sodīt tos, kas valsti noveduši līdz kraham!
fui
f
Un vēl labāk būtu, ja kāds atrastu veidu kā ietupinot viņus aiz restēm, konfiscēt visu viņiem piedērošo mantu!!!
Smilgs
S
tam latkovskim ir jabut pardabiskam idiotam. nodokli uz depozitu procentiem pagaidam neattiecas, in fact tas ir likums kuru pašreiz mēģina bdīt cauri un ieviest ar 2010 gadu (ta ka vinam par to butu jazina). tas ka saņem 300k mēnesī, domājams, ir cik sanāk vidējā % summa gadā / 12. Kas tur nelikumigs? ja uz minetajiem 30M LVL nogulditajiem attiecina 12% procentu likmi, tad tieši arī sanāk 300k "mēnesī"
wolfenstein
w
Vajag ietupināt tāpoat kā savulaik Kaponi. Nodokļu nemaksāšana laikam ir vienīgais veids, kā šitos mērgļus dabūt aiz restēm!
Raiča
R
Starp citu, ja abi banķieri nav saņēmuši algas, tad jau viņi valstij nekādus nodokļus nekad nav maksājuši. Un valsts vēl glāba viņus. Fantastika! Lai tagad VID piedzen no viņiem nodokļus!
...
.
nu un tālāk....kārtējais pļurkšķis... vislabāk tos 6 ļimonus ieturēt UZREIZ no līkdeguņu depozīta..!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas