Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lato Lapsa “izmisīgi izvairās” atbildēt, vai viņš publicējis Anrija Lemberga kontu izdrukas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
senegal
s
Pēc gadījuma ar Šlosi - Lapsa ir pārkāpis ne tikai ētikas bet arī likuma robežas. Ja viņu nesodīs, tad - ... Tagad es saprotu kāpēc Hitlers tajos laikos šāva žīdus! D.op.izdeļisj!
senegal
s
Melnais rakstnieks lapsa - sen jau pelnījis pa līkā šnobeļa galu!
GAGA
G
Ja tas bija Lapsa - paldies TEV . Lai vai kā -apnikušas lētās čekistu izdarības Lemberga personā... domāju, ka ikviens no mums prot dzenāt naudu pa depozītiem un pēc tam tēlot tautas varoņus. Kāpēc Lembergs nepaskaidro KAS tā pa naudu? un kāpēc algas Holdingā ir vnk galvu reibinošas parastam iedzīvotājam? Un tikai tāpēc - LV NAV vidusslāņa...
Grieta
G
Jā, jautājums ļoti sarežģīts - itsevišķi gadījumā, ja jums bērnu nebūtu un , ja kaulainā pie gultas jau stāvētu {tas agri vai vēlu notiks).Ko tad lai iesāk, vai ir kāds, kas var atbildēt?
Grieta
G
Parupji iznāk, bet "jaunietim" cita taktika nav aktuāla - tieši šī ir tā iedarbīgākā.
Ha
H
Interesanti, ka Delfu raksts publicējis info, ka Anrijs Lembergs parskaitījis Madarai Repšei kā kredītu 6000,- Ls. Bet Einārs Repše taču šajā laikā aģitēja visus deputātu kandidātus pret Lembergu, bija pat noorganizējis skrējienu " Pret Lemberga cinismu". Deputatu kandidāti, kuri no JL neskrēja, vēlēsanu listeē tika pabīdīti uz leju !!!
KLM
K
Vācijā nekāds fašisms nekad nav bijis. ..................................................... ......................................... Un no kurienes Jūs izsecinājat, ka esmu apgalvojis pretējo? Kas attiecās uz šmirlām - tā dažkārt sauca čekas ziņotājus, arī par stukačiem ( atvasinājums no krievu valodas - stučat) P.S. fašio - nūju bunte Romas leģiona karavīru apbruņojumā. Fašisms - politiska kustība Itālijā ar Musolini priekšgalā. Vācijā valdīja nacisms (nacionālsocialisms) ar Hitleru priekšgalā
Gobziņš
G
Redzu, jaunais cilvēk, ka atrodaties maldu varā. Vācijā nekāds fašisms nekad nav bijis. To izperējušas slimu alkānu smadzenes, un to reproducē čeloveki un citas šmirlas.
sirtaki
s
Lūdzu, nekustiniet to mēslu čekistu, pllistu, jo smird vēl vairāk.
Fakts
F
.. patiesajos Lemberga atmaskojošos darījumos. Vai tad latviski nav pareizi : ...Lembergu atmaskojošos darījumos.
KLM
K
Jūs nepārprotami garīgi slims - ''tauta'' un ''tautība'' !! Čečeni nav tauta ! Redz kā, un krievi obligāti ir tauta? Un "Padomju tauta" - tas vispār kronis ! Kaut kas līdzīgs ja Hitlers pasludinātu - hitleriskā tauta, nevis vācu tauta....Latvieši nav Latvijas tauta - nu kā tad, tas Jūsu sapnis - latvieši ir krievu tauta draudzīgajā Padomju (!) tautu saimē....
viltīgā lapsa
v
Viņš māk nobezdēties pārpildītā trolejbusā un tad pirmā pieturā izlekt laukā!
Jaunietis
J
Vispirms es jums iesaku neputrot terminus "tauta" un "tautība". Kad beigsiet apzināti vai sava anafabētisma dēļ putrot šos terminus, tad jums būs skaidrs, ka čečeni nav tauta, bet nacionalitāte daudznacionālās Padomju tautas sastāvā. Tāpat kā latvieši nav Latvijas tauta, bet tikai viena no Latvijas tautas nacionalitātām.
123
1
Ko var knābāt Lembi ? ...ja viņš nebūtu savācis un visu to prihvatizējis , tad to būtu izdarījis kāds cits - Gulbis, Šķēle ,Stepanovs utt....NEVAJAG BŪT NAIVIEM UN DOMĀT , KA TAS BŪTU PALICIS VALSTIJ ! .....un viss sen jau būtu nopārdots krieviem...un Ventspils būtu tāda pati sūnaina pilsētele kā Zilupe , jo jaunie īpašnieki dzīvotu Maskavā vai Londonā un šiem būtu pie pakaļas - vai Ventspilī ir bibliotēka, augstskola , futbola un basketbola komanda ...tagad jūs visus īpašniekus varat atrast turpat uz vietas....un šie rūpējas , lai būtu jādzīvo sakoptā pilsētā...pašiem takš nepatīk pa sūdiem bradāt....
KLM
K
Starp citu, gandrīz visi tā saucamie deportētie bija tautas ienaidnieki. ............................................... ............................................................ ........ Tikai viens šis teikums nepārprotami pierāda - vai nu Jūs esat garīgi slims, vai arī nožēlojams čekists, kura rokas, iespējams, notašķītas nevainīgu cilvēku asinīm...Tas tak kaut kāds murgs - deportēt veselas tautas deportēt tādēļ, ka tās paša sev ienaidnieces...Ejat ārstēties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas