Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lato Lapsas atbilde Artim Kamparam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pūpols
p
Kā var Lapsas kungs zināt pat kur Kampara kungs glabā naudu (viņa teikums, ka SKAPĪTĪ)
He he
H
siem jau ciekurs pret caureju nederes
lipmstiks
l
Kampars nav ne lielāks ne mazāks pajolis par pārējiem pie siles strebjošiem ambāļiem. Var tikai pasmieties par tādu muļķu lielajām ambīcijām. Bet laikam jau tā tas ir: jo lielāks auns, jo pašam šķiet lielāks spečoks. Grūti pat iztēloties lielāku zābaku par Kamparu. Nasing spešalam drīz nebūs vadošā loma Latvijā. Nez kurš Kristovskim aizvēris muti? Būt interesants mačs starp šitiem abiem....
Edmunds
E
Godīgi sakot es nesaprotu kā Kampars vēl tiek noturēts par ministru. Ar ko nodarbojās KNAB un kāpēc cilvēki kuru vārdi izskan korupcijas skandālos vēl var palikt amatos. Laikam sistēma ''nevainīgs kamēr nav pierādīts pretējais'' vēl darbojas, bet tikai attiecībā uz amatpersonām un oligarhiem pārējiem jau sen ir piesprausta zīmīte ''vainīgs kamēr nav pierādīts pretējais'', jo kā zināms visi pasaules iedzīvotāji tiek turēti aizdomās par terorismu (un tas ir fakts).
man domāt
m
Ty balsoji par Saskaņas Centru, Maška, viss ok.
ēzels (arī profesors)
ē
Arti, mans mazais draugs: lai peļ vai cildina-- to uzņem allaž gausi, un nestrīdies ar nejēgu
ano
a
Ja man butu daudz naudas,es uzceltu Kristopanam pieminekli tikai par to,kad vins atklati pateica TV raidijuma,kad ,Latvija,ir mulku zeme.
Kirbis
K
Kampara kgam, vadoties pēsc Eiropas izpratnes par godīgumu un uzticamību, jau vajadzēja "prasties" atkāpties no amata. Vismaz lai lai valsti neblamētu.
Suse
S
Un es balsoju par Vienotību ? No vienas krīzes citā mūs ievedīs tāds kampars . Nu tiešām partijai trūkst kaut cik godīgu cilvēku ? Tiešām visi godīgie jau aizbraukuši ?
Optimistam
O
Ļarginiem, pisovickiem, moventiem, gudmaņiem un gubeļmaniem ir pavisam citas tiesības. Beiz par kaut kādu sīkumu, uz Vāciju!!!!!!! Tagad katrs ratiņstūmējs brauc ne uz Vāciju vien, bet iepriekšminētie drīz pūtīs kosmosā.
Optimists
O
Līdzīga situācija bija ar Godmani, ka viņam lieka nauda ir tikai 200 Ls, bet vēlāk ar ģimeni atpūtā aizbrauca uz Vāciju.
2x VISMAZ kļūdījies
2
1.-x - par to, ka kampars tjipa kļūdījies attiecībā uz " - nepieciešams tikai pietiekami ilgi un pietiekami skaļi brēkt un vaimanāt, lai cilvēki brēcējam noticētu neatkarīgi no tā, kādas blēņas tiek izbrēktas." TIEŠI TĀ ARĪ IR - ........... "MĒS ESAM LIELI, MĒS ESAM VARENI !" un "PARĶIJA-NAŠ RUĻEVOJ" tsk-tā . 2.x - ......................... "acīmredzami domājas jau dzīvojam sava gara radinieka Viļa Krištopana pieminētajā muļķu zemē" DZĪVOJAM DZĪVOJAM - AKURAT MUĻĶUZEMĒ, un MUĻĶU AR KATRU DIENU PALIEK VAIRĀK - RELATĪVI, tb - vairojas zvērā - un tieši tādu spicesmuļķu nepārtrūkstošs triumfs tam ir visvienkāršākais un visvieglāk saprotamais pierādījums .
fima
f
lato lapsa smird
bulciņa
b
Man ir nelabi no abiem personāžiem: Gan no nevarīgā murminātāja Kampara, kam Itera iesprauž dakšiņu dibenā, gan no stinky winky LL.
kampejs
k
a mums ir POFIG ko jus runajat.... jus par mums velejat, un nu ari mes rullejam!!!!! un smejamies par jums, un splaujam virsu.... kapla dveselem, pingviniem, rengedajiem no mulku zemes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas