Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lats litrā. Par ko?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Jaapeerk KIA-Ceed SW 1,6 litru diizelis, tad degvielas pateerinsh buus tikai 4,5 litri uz 100 km.
uh
u
veči, tā ir fantastiska sajūta kad bāka pilna par 68sant litrā. Un man nemaz nav kauns, jo auto izmantoju darbam, bet lejot par 92 man būtu bankrots.Tā kā galā valstij ir jāpriecājas - es strādāju, nevis stājos bezdarbniekos vai aizbraucējos. Un arī Statoilam labums - kad pačurāju, tad nopērku kafiju.
anna
a
Anonīmais, h2o2, vai drīkst zināt ar ko Jūs esat labāks? Un varbūt Jūs varat parādīt - ko Jūs rakstāt. Jo kautkā gribētos salīdzināt. Citādi ne pārāk godīgi anonīmi aprunāt citus. Sanāk, ka Jūs darāt to pašu, par ko apvainojat autoru. Statoil vadītāji vienmēr ir atbalstījuši valdību. Un, ja šis ir Šteina citāts, tad tas arī par kautko liecina. Un man patiktu, ja konkrētajām lietām domātā nauda aizietu konkrētajām lietām. Un tas ir labi, ka par to runā. No kautkā ir jāsāk.
kindzulis
k
Dombrovski un Auguli! vajag ieviest valsts nodevu par akcīzes nodokli! būs vēl desmitiem miljonu latu Jūsu tēriņiem!
rieksts
r
var jau ceļiem piešķirt lielāku naudu ,vai tas ko mainīs, ja ceļu remontu kvalitāte ir zem katras kritikas vai tad treknajos gados nepietika naudas ,kur tad viņa tā izkusa, kāpēc tik daudz miljonāru ir ar ceļa firmām saistīti +naudas dalītāji????Kāpēc tad Lietuvā un Igaunijā ir labu ceļu--tāpēc -- reiz viens liels ceļinieks pačuks'tēja ,kaimiņos ar zog bet bišķiņņ bet Latvijā grābj ar divām rokām un skata pēc lāpstas lai vairāk varētu sagrābt.
gruzis
g
Likums noteic, ka 80% no degvielas akcīzes nodokļa, ko katrs autobraucējs samaksā, ir jānovirza autoceļiem. ============== Paldies Eināram Repšem!!! Viņš šo visu naudu ielika kopējā budžeta katlā!!!!
Ha!
H
Statoill jau nu īstā vieta, kur skaidrot benzīna cenu lielumu!
Ēriks
Ē
Man nebūtu žēl maksāt 48 santīmus nodokļos ar katru litru, un visus citus Dombrovska nodokļus labprāt amksātu, JA VIEN PAR SAVIEM NODOKĻIEM SAŅEMTU KO PRETĪ! Reāli, tomēr, saņemam arvien mazāk! Ceļos šie 48 saņi netiek ieguldīti, veselīas aprūpe? - nē, Varbūt izglītībā? Nu, arī nē! Arī par izglītību bērnu, mūsu valsts nākotnes izglītošanu, valsts rūpējas arvien mazāk! Tad nav nekāds brīnums, ka arvien vairāk cilvēki meklē iespēju izvairīties nodokļiem, turklāt, atbilstoši valdības nostājai. Ja jau Repše, Saeima un nu jau vairākas valdības "nepietiek naudas" uzskatīja, kā pietiekami labu argumentu, lai nepildītu likuma noteiktās saistības pret tautu, tad kāpēc arguments nederētu tikpat labi, attiecībā uz nodokļiem? Ar šo paziņoju, ka arī man "nav naudas", lai pildītu manas saistības pret "valsti".
h2o2
h
Par Zanderu nezinu, bet ja uzrakstīsi Koziolam, tad Toča bildes vietā katru rītu redzēsi Kravcovu. Tajās dienās kad Kravcovs uzstāsies Saeimā, varēsi redzēt pat divas Kravcova bildes: vienu Toča vietā, otru - par īstā Kravcova ziņu.
Artis
A
Autors nav kaut ko sajaucis? Neticu, ka nodokļi veido pusi no degvielas cenas!
zum
z
Hei, datorzinātāji! Nav browserim kāds plug-ins, kas, piemēram, Toča un Zandera bildes visā portālā automātiski nomaina ar, teiksim, Mikimausa attēliem?
nazis
n
Un kas te jauns? To visi zina. Jeega no shii Tocha raksta bija atgaadinaat, ka ir taads Shlesers, kas maksaa Tocham par to, ka suudiigs zhurnaljuga kautko uzcep par vinju.
0_o
0
Benzīna cena kāpj, jo tā pārvadāšana ar cisternām kļūst aizvien dārgāka. Rekursija :)
Ha
H
Ko tas stoils visu laiku raud , ja bizness neiet pardod Lukoilam
DOMO
D
Tieši tā!!! valdība no mūsu nodokļiem barojās, kā dēles no asinīm. Sūc un sūc, līdz pēdējam pilienam un saka. ka tas veselīgi. Ja mūsu valsts ir tik nabadzīga un parādos grimstoša, tad lai saeima pārdod savu jauno, dārgo auto parku un iegādājas lietotās automašīnas un brauc tā pat kā vidējais latvijas iedzīvotājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas