Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lattelecom tiesības retranslēt kanālus digitālajā tv ir tikai uz laiku; būs konkurss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saturs
s
ja par saturu, tad RTP padome ir pilnigais sviests, kas nav spejiga nodrosinat latvijas TV raidijumu kvalitates uzlabosanos.
udekders
u
tad bus japerk atkal jauns uztverejs/dekoders!
weatherman
w
Lattelecom taču ir blēži lielākajā pakāpē. Un gan jau, ka visvairāk nāksies ciest tiem, kas ir iegādājušies viņu dekoderi. Ne velti Lattelecom visus tā steidzina iegādāties dekoderus.
Zenta
Z
Vai tas nozīmē, ka pēc 22.jūlija var mainīties visi kanāli, kas ir maksas paketē? Man kā klientei jāsēž neziņā un jadomā, vai redzēšu vēl iemīļotos kanālus vai nē.. Nu gan putru vāra Lattelecom!
Buratīno
B
Un kas tad vainas MPEG2 kodējumam?
Analfabētisms
A
Kāds no tiem "Lattelecom" - LTV rullīša autoriem ir tehnisks analfabēts. Virszemes TV nav pretmets analogajai, jo arī tā ir virszemes TV. Virszemes TV pretmets ir kabeļtelevīzija. Bet pretmets analogajai ir digitālā TV
rāmi lēnām
r
redziet muusu baaleliņi, kuriem ir kriminaal process, jau bija paspeejuši par izkraaptajiem miljoniem apgaadaaties ar iekaartaam 5 000 000 ls veertiibaa ... nevat tak atstaat taadu akmeni sev kaklaa.
Varka
V
Tik dārgus dekoderus kā valsts uzspiestajā "Lattelekom" versijā man vēl nekur nebija nācies redzēt.
citāts
c
"Šis konkurss neskars "Lattelecom" tiesības līdz 2013.gada beigām nodrošināt virszemes ciparu televīzijas pārraidīšanu visā Latvijas teritorijā un neietekmēs tā saukto nacionālo bezmaksas programmu translēšanu, tostarp Latvijas televīzijas kanālus LTV1, LTV7 un komerctelevīziju "LNT", ar kuru "Lattelecom" līdz šim noslēdzis līgumus. "Runa ir tikai par to, kuri TV kanāli iegūs retranslācijas vai apraides tiesības, lai tiktu iekļauti "Lattelecom" virszemes televīzijas maksas pakās un šim konkursam varēs pieteikties jebkurš TV kanāls", sacīja Buceniece. Dekoderi paliek, LTC paliek, mainās (iespējams) tikai saturs - visādi Šlāgerkanāli un TV24 tagad varēs konkursa kārtībā pieteikties uz bezmaksas apraidi visā Latvijā.
Skumjais
S
Skumji...
Analogais
A
Kāda starpība kāds signāls? Man ne vienu normāli nerāda ne otru. Ja tā ir nākotnes tehnoloģija, tad zārkā es tādu nākotni redzēju. Aizmirsāt pierakstīt pie izdevumiem gan citu antēnu, gan antēnas pastiprinātāju. Analogā vismaz ar "sniedziņu" rādija, digitālā pigu!
heh
h
nebūs jāmaina dekoderi.
7
7
Kas tie par murgiem, kas te pie mums notiek, taču nolemiet un izdariet vienreiz kā vaig, nevis gadiem ņematies. Neko vairs nesaprotu. Vai jus man gribat teikt, ka piem., tagad Lattelecom vietā var atnākt Baltcom ar citu pārraides sistēmu? Taču uzrakstiet arī visu skaidra cilvēku valodā.
Ruths
R
Nerāda man labi, Eurosportam skaņa atpaliek par pāris sekundēm. Kad uzslēdzu PBK, tad dekoderis uzkaras. Un vēl visādi sīkumi, kas parāda Lattelcom kiš-miš attieksmi
Eglītis
E
Tad jau labāk pirk kāju sildītāju neviss mazo melno kastīti - pensionārs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas