Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Latvenergo dabasgāzes akcīzes nodokļa vietā rosina celt elektrības nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pats tada krasa
p
Latvenergo jaunais tarifs ir labs solis sociali atbildigaka uznemuma virziena. Tas gan saudze noteiktas lietotaju kategorijas, gan veicina resursu saudzigu izmantosanu iezimejot skaidraku merki. Malaci.
Jukums
J
Elektroenerģijas nodokļa likmes palielināšana palīdzētu sasniegt labākus fiskālos mērķus nekā akcīzes nodokļa piemērošana dabasgāzei ............................................... ............................................................ .... Citiem vārdiem: Šāds nodoklis palīdzētu vēl vairak naudas iekasēt no nabadzīgajiem iedzīvotājiem. Un rezultātā tieši veicinātu pensionāru skaita samazināšanos un arī iedzīvotāju skaita samazināšanos kopumā. Lačuks par šādu ierosinajumu būs ekstāzē - tik daudz iespēju iemīļotajai konsolidācijai te paveras....
nn
n
gaazes cenu kaapuma ietekme elektribas tarifaa bus DAUDZKART lielaka nekaa akcizei.. ta ka nav ko vaideet --- pasi izdarijat likmi uz dargu 100% importetu resursu
stulbums kvadrātā
s
Lielāku murgu, kā Latvenergo ačgārnais tarifs, ir grūti izdomāt. Tādēļ šitos "speciālistiņus" nevajadzētu laist pat tuvumā spriešanai, kas ir labāk, un kas ir sliktāk.
Ščočiks.
Š
Es domāju, Latvenergo pienācis laiks celt savu konkurētspēju un palielināt efektivitāti. Turpmāk 1kWh būs 2000Wh, piemēram.
y
y
Piedāvājums rafinēts. Iekasēt varēs viegli, varbūt pat vairāk. Pie reizes, pa olām ražotājiem no alternatīviem resursiem. Ar tekstu - "bet tiem arī būs labi". Latvnenergo pierāda, ka patiesībā strādā augstākā menedžementa un lielāko biznesa partneru interesēs. Neaizskaramais valsts uzņēmums? Sadalīt un privatizēt! Varbūt izņemot sadales tīklus.
x
x
Interesants priekslikums. Faktiski latvenergo piedava valstij biznesa planu - dedzinam krievu gazi un pardodam talak ka elektribu. Plans nav slikts, vienigi vajadzetu ierekinat piesarnojuma izmaksas, tai skaita CO2 izmesu kvotas, ko latvijai vajadzes pasai un ta nevares sis kvotas notirgot pa taisno vaciesiem vai japaniem. Tas samazinas ienakumus budzeta kas ir iezimeti subsidijam siltinasanai utt., bet dos budzeta tiru naudu ko varetu izmaksat jebvaikam - tais skaita pensijas. Tiesam interesants biznesplans. Butu labi redzet finansu aprekinu dalu. Vai si butu ta lieta ar ko Ivars Zarins grasas nodarboties, kad sopavasar beigs karjeru regulatora?
Ļaudis, visi uz mītiņu
Ļ
..pie Pils protestēt pret valdības lēmumu nepamatoti celt elektroenerģijas tarifus. Šis Latvenergo nekaunīgais paziņojums lai kalpo par papildus stimulu!!! Neklusēsim kā padevīgi vergi un aunu bars ar kuru var izdarīties kā vien ienāk prātā!!!
Traki
T
Latvenergo priekšnieki varbūt grib , lai tauta saceltos pret viņiem? Nolikt viņus uz VIDĒJO ( pat ne minimālo ) algu un tad , lai viņi paskatās, kas ir dzīve!
replika
r
Nu super, valsts nespēj iekasēt nodokļus no kontrabandas ievedējiem. Un kā jau parasti, izvēlas vieglāko ceļu - iekasēt kārtējo stulbo nodokli no Eiropas trūcīgākajiem iedzīvotājiem.
Kuļibins
K
Vai šis nav labs risnājums krīzei, kā optimizēt visdažādāki nepamatoti uzpūsto pakalpojumu cenu? Vai šie risnājumi nav labs lidzeklis ekonomijai? Visdažadākie skaititāju optimizācijs piemēri - vēvēvē gigawatts ru....
KOBRA
K
IDIOTI KURI PROVOCĒ TAUTU UZ VARDARBĪBU !!!
Buba
B
Pirms gada Dāvis katram mazam klientam solīja piegādāt elektroplīti, tagad Bariss pretī sola (iekšējo) biogāzi.Cirks.
atoms
a
Latvenergo valde ir nekavejosi janomaina, ja vini var butu tadi idioti un sanemt tik lielas algas. Kapec but Latvija sava razotne Latvenergo jaiznicina kadu banditu, zaglu interesu del. Latvenergo ir valsts ipasums un tapec valdibai saja uznemuma ir jaielik spejigi, godigi cilveki, kuri prot so uznemumu veiksmigi vadit un Latvijas pateretajus nodrosinat ar letu elektroenergiju. Tacu, izskatas, ka saja LATVENERGO valde sez Krievijas interesu lobetaji, Gazproma un kremla pakalpini.
Oskars
O
Šitos AS LOCEKĻUS steidzīgi ATLAIST un pielikt pie SIENAS !!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas