Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvietes ģimene Kubā beidzot iegūst izceļošanas dokumentus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautaajums
j
Latvijaa nav noteikti maksimaalie ienaakumi, cik varees nopelniit tik arii pelniis. Gribeeji paspiideet ar aspraatiibu, bet paspiideeji ar dumjiibu.
who cares
w
"teiksim, eju pa ielu un gribu izdr@zt pretimnākošo sievieti, bet... sabiedrībā tā nav pieņemts... un tāpēc es tā nedaru..." === Vispār jau ir pieņemts, ir tikai jāievēro konkrētais rituālais process. Gribēšana kā tāda arī ir pārlieku izplatīta, lai varētu teikt, ka "nav pieņemta".
Nu!
N
Jums visiem rējējiem vispirms vajag noskatīties filmu par šo ģimeni un tad riet ...., ja vēl būs dūša . Pretīgi lasīt . Vajadzētu to piedzīvot un saglabāt vēl optimismu... Prieks , ka viņiem izdevās .
esy
e
tev kaut kas ar moralajam robezam ir sajucis.
replika
r
parādīs vietējiem kā jaaizstāv savas tiesības -------- sociālismā aizstāvēt savas tiesības - joks Tu tāds... :)))) Pamēģini Ķīnā vai ZKorejā aizstāvēt savas tiesības. No Tevis nepaliks pat slapja vieta.
Arnis
A
Cerams ka būs no Kastro kaut ko iemācījušies un parādīs vietējiem kā jaaizstāv savas tiesības.
te
t
bet vai te te - ' būs labāk? KUBA ir viņu dzimtene, nevis Latvija
...
.
dzīvosim redzēsim... es lieku likmi, ka 2011.gada rudenī neviena dēla Latvijā vairs nebūs, 2012./2013.gada laikā dēli pie sevis paņems māti...
Dens Brauns
D
plus vēl tā sociālā nevienlīdzība, kas šeit.. ja kubnā visi ir nabagi, visi ēd no kartītēm, tad pie mums strādāt slimnīcā, pelnīt 200-300 un skatīties uz džipiem... _________________________________ Kundzes dēls esot ļoti labs ārsts. Kubā vispār šī ir vienīgā nozare, kurā ir augsts līmenis. Vidējais mūža garums ir ļoti liels, viens no lielākajiem pasaulē. Tā ka domāju, ka viņam Latvijā atrast labi apmaksātu darbu (lati 100...150 dienā) nebūs nekādu problēmu.
...
.
nu principā, dzīvojot sabiedrībā, labāk darīt tā, kā sabiedrībai liekas pareizāk... tev tā nešķiet? teiksim, eju pa ielu un gribu izdr@zt pretimnākošo sievieti, bet... sabiedrībā tā nav pieņemts... un tāpēc es tā nedaru... vai ne? mežā uz vientuļas salas, kas mani atturētu?! pēc tam vēl sašliku varētu uzcept...
socialismslv
s
Interneta cenzūra rietumu frontē (socialismslv.wordpress.com)
esy
e
apprecejas ar kubieti. Nu un? Kapec par to janosoda? Vai tad labak ir darit ta, ka sabiedribai liekas "pareizak"? Milestibai pasai savs cels, to nevar iesturet tikai un vienigi latviesu sabiedribai pienemamos precibu celos.
...
.
nepārprotiet, ziņa ir ļoti laba - vismaz kāds (uz laiku) Latvijā atgriežas... bet... realitāte šeit ir diezgan drūma... šodien spīd saule... nākamnedēļ mākoņains un putinās... cilvēkam, kurš piedzimis kubā, šādi apstākļi pat varētu iepatikties pirmajā mirklī.. bet mēnešiem, gadiem šeit dzīvot... nu nespēs viņi... varbūt tā sieviet un viņas māte jā, bet dēli noteikti nē... plus vēl tā sociālā nevienlīdzība, kas šeit.. ja kubnā visi ir nabagi, visi ēd no kartītēm, tad pie mums strādāt slimnīcā, pelnīt 200-300 un skatīties uz džipiem... emmm... tas varētu būt apgrūtinoši...
gāzi ostījis
g
un cik bieži tagad tu desu ēd!? reti? nav naudas? negaršo tie sojas brīnumi? tiek kas labi dzīvoja padomju laikos labi dzīvo arī tagad, tie kas dzēra šņabi tad dzer arī tagad, tiek kas rukāja melnu muti tie rukā arī šodien...tie kam bija slikti padomju laiki arī tagad ir neapmierināti ar visu!!!
es par
e
Vispār jau ir patīkami, ka vismaz vienā gadījumā no 100 latviešu diplomāti ir kaut ko darījuši latviešu labā. Man ir vienalga, kur viņi dzīvos-citur ES, Amerikā vai tml. Princips, ka latvieši latviešiem palīdz ir apsveicams!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas