Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvija apsvērs ASV cietumnieku uzņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jusis
j
Amerikai pašaij jārūpējas par šiem cilvēkiem; "Ko sēsi to pļausi!" Mēs tāpat kā Ziemeļu kaimiņi neesam par šo situāciju atbildīgi!
Terorists
T
Un ierādīsim viņiem dzīves vietu ar uzrakst LR Saeima.Tā kā mūsu politiķiem patīk dzīvot konvoja uzraudzībā tad tur viņiem arī būtu īstais miteklis. Varētu runāt par islamu,Saimas pagalmā uzcelt mošeju un apsardze arī vienmēr pie rokas. Un ja šamiem sagribas pašaudīties vai paspridzināt tad lai uzlaiž kādu deputāteli gaisā.Lielas nelaimes jau nebūs,jo listē jau gaida nākošais kandidāts. Deputāti aiz žoga,ASV prasības izpildītas un draudzība ar ES nav sagrauta.Cik daudz priekšrocību,vilks paēdis un aitas dzīvas. Novietosim viņus LR Saimas ēkā.Tā kā mūsu deputātiem patīk dzīvot aiz nožogojuma tad šiem tur būtu īstā vieta.Varētu pārspriest jaunumus,aprunāties par Islamu un daudz citu nodarbju būtu mūsu priekšstāvjiem. Saeimas pagalmā uzceltu mošeju kur šamējiem relaksēties un Allahu pielūgt un apsardze vienmēr pie rokas.Tad kad šamējiem gribas paspridzināt tad velk lozi zem kura deputāta pakaļas liks velna mašīnu,jo lielas bēdas jau nebūs,tādēļ kad listē jau uz krēslu gaida nākamai pretendents. 1.Ar šo mēs būtu saglabājuši savu stāju un draudzību ar ASV un ES. 2.Pašattīrījuši valsts pārvaldi no nevēlamiem un kaitīgiem elementiem.
cukurgailītis
c
Ko vēl ne?Pašu bērniem nav ko ēst Baštiks bāreņa uzturam atmet 27 latus mēnesī.Bērnu vecākiem nav par ko pirkt mācību grāmatas.Šajā haosā mums vēl trūka Gvatemalas.Mūsējos dzīs spaidu darbos uz Īriju,bet Latvijā stums iekšā svešiniekus.Tiešām trūkst problēmu.Atkal jautājums,kam tas ir izdevīgi.Vājināt mūs kā nāciju.Labāk būtu atveduši kādu goda prokuroru no Ķīnas,lai Maizītis mierīgi pasēž uz nartām.
Te
T
Dr.xy - Obama nekad nav bijis musulmanis un nav audzināts kā musulmanis, viņš ir kristietis un ASV prezidents. Kamēr tu neesi nekas, jo smadzenes par mazu un neattīstītu pat lai saprastu priekšā uzrakstītu tekstu. Pat lai saprastu 2 vārdus. Bet par ieslodzītajiem - Latvija visu laiku spiedza pārvērstā balsī par gūstekņu spīdzināšanu, tepat Dienā cik rakstu nebija, tad nu esat tik laipni un palīdzat tiem apbižotajiem. Protams, nabaga nevainīgie jēriņi visi ir ar iepriekšēju kriminālu sodāmību un man nav skaidrs, kā jūs nespējot paši savu Grantiņu un pārējos noziedzniekus integrēt, tiksiet galā ar pret jums naidpilniem indivīdiem. Te jānovēl, lai izdodas.
Dr.xy
D
Visiem islamistu teroristiem naves sodu izpildtit ASV.Tas gan pasreiz bus sarezgiti,jo viniem ir aizstavis musulmanis Husseins Obama bin Barack.
Zane
Z
Kas liedz mums rīkoties līdzīgi Dānijai ,Zviedrijai un Nīderlandei?
asdf
a
Nekavējoties jāstājas no tās savienības ārā, jo tālāk, jo trakāk viņi tak steidzami jāārstē.
INTA
I
KAMĒR VISI ATSAKĀS, MĒS ATKAL PIRMIE LECAM UZ ECĒŠĀM. MŪSU KRĪZEI VĒL VAJAGA TIKAI TERORISTUS. MŪSU MAZAJĀ, IZMOCĪTĀ ZEMĪTĒ, KUR TIK DAUDZ DAŽĀDU TAUTU GĀJUŠAS PĀRI!
!
!
Izklausās pēc psihiatrijas pacientu vajadzībām .... Lai gan, jāsaka, nepārsteidz tas, ka šī valsts ir pataisīta par absurda teātri. Drīkst arī gūstekņus no Alfa Kentaura zvaigznāja nometināt te, manis pēc.
Neizpratne?!
N
Kas tas par murgu?!
Tante
T
Gribētu redzēt to politiķi,kura galvā dzima šī ,,ģeniālā,,domā.Ļausim ASV politiķiem izstrēbt to putru,ko paši savārīja!
Atpalakusi ezela pakala
A
Latvijas likumdosana ir ezela pakalaa. Vina vel raksta normativos aktus par lietam kuri bija butiski arzemes pirms 20 gadiem. Viens piemers, PACIENTU TIESIBAS. Valdiba negrib dot pacientiem zinamas pamatiecibas jo tad visa sitema sabruks. Latvija tik atpalikusi ka ir neiedomajamika sada lieta butu prognozeta Latvija likumdosana.
Dārznieks
D
Ja jau ASV var atrast līdzekļus 140 000 cilvēku armijas uzturēšanai Irākā, tad gaužām idiotiski ir argumenti par nepieciešamību pāris simts cilvēku atgriešanai dzimtenē. Un vēl idiotiskāk ir izmantot šo gadījumu, lai kaut cik notušētu mūsu grūtdienības ar valdības slimību un ar to saistīto nelaimi valstī.
vispār jau idiotiski
v
- no vienas puses jeņķu armijā un vizentāļiem naudu, ko Gazā karot, no otras integrēt tos, PRET KURIEM PAŠI vairāk vai mazāk tomēr karojuši ..... ka tik viņi šito nedabū zināt ...
ja jau
j
"Dānija, Zviedrija un Nīderlande ir noraidījušas šādu iespēju", tad mums ir jo lielākas izredzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas