Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Latvija atbalsta Lībijas pagaidu padomes tiesības atrasties ANO

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AntiNWO
A
Andri Razān ((ĀM) politiskais direktor), tu esi KRETĪNS! Kas tev ļāva uzstāties visas Latvijas vārdā? Tu - iedomīgais ākst! Vai tu man un citiem Latvijas iedzīvotājiem prasīji mūsu viedokli?
sirsenis
s
Kristovski Tu esi dirsaa liideejs un globalisma prostituta! Saac dariit kaut ko Latvijas tautas jefinj!
sirsenis
s
Un kas tos "tautas paarstaavjus" tur ielika? ASV .... Latvijas valdiiba turpina laiziit pakalju visam ko dara lielvalstis
Andrejs Bubinduss
A
Politiski spēki un konkrētas amatpersonas Latvijas Republikā, kuru kontrolē ir LR Ārlietu ministrija, Āizsardzības ministrija, Ekonomikas Ministrija , starptautiskajai sabiedrībai eksponē Latvijas Republikas valsts un sabiedrības pozīciju militāras ekspansijas rezultātā radītajām islama radikāļu Lībijas pagaidu padomes marionetēm..Latvijas Republikai nav jāatbalsta ne islama radikāļi, ne cionistu ekstrēmisti , ne netīras politiskas spēles ietekmes zonu pārdalē vai radīšanā. Latvijas sabiedrībai nav viendabīga viedokļa par liberālās demokrātijas eksportu ar islama radikāļu palīdzību. Norobežojos no LR ĀM paziņojuma. ĀM ierēdņu viedoklis ir politiska tuvredzība, kura degradē pamatvērtības .
letinsh
l
papriekshu beidz spamot darba laikaa un tad saac citus maaciit, kaa pareizi jaadziivo. bet labaak nemaaci nemaz. pasi zinaasim.
ko
k
ko tie letinji var atbalstit planpratinji, papriekshu savu valsti savedat kartiba un tad sakat luret otra seta...
pakausis
p
AlKaida tagad sēdēs ANO? muahahaha.. tas ir labais!! :)))) Mūsu ministreļiem jau protams pārāk grūti teiksim palasīt un paklausīties ko tie dumpinieku ģenerāļi runā un raksta.. daudz vieglāk ir klukstēt līdzi kopējam meldiņam :))) Domāju, ka mūsu pašu puikas, kuri afganistānā ir karojuši ar lielāko prieku uzņems ziņu, par to ka vēl pavisam nesenos viņu ienaidniekus tagad Latvijas ministriņš tik kvēli aizstāv :DD Bet no otras puses - tipo ANO arī bez šiem trūktu totalitāru režīmu parstāvošu personu :)))
pakausis
p
nu gan tu piere ievēri :) Tas vien, ka tu kaut ko nezini - tas vēl nenozīmē, ka tā nav. es tev saku - palasi, ko runā tie Lībiešu nemiernieku ģenerāļi. Viņi klaji lepojas ar to, ka ir Afganistānas un Irākas kara veterāni. Lībija vispār ir valsts kas proporcionāli uz tūkstots iedzīvotājiem bija sagatavojusi visvairāk teroristu, ko iesūtīja karot Irākā nogalinot mūsu sabiedrotos un tevis tik apbrīnotos amīšu karavīrus veseliem steriem. Un tie ir tie paši veči, kas gatavoja tos karavīrus - tagad vada "nemiernieku" kaujas operācijas.
  • 0
  • 0
piere
p
meliigais biedri, tu esi rasists, kam visi araabi ir alkaidiesi? Bet muusu viiri no Latvijas brunjotajiem speekiem nekad nav karojusi ar Liibijas pilsoniem ne Afganistaanaa, ne citur.
  • 0
  • 3
es
e
pakalpiņi kārtējo reizi lec ārā no biksēm lai izpatiktu saimniekiem
jopciks
j
Redzams, pēc vēlēšanām šādi politiskie analfabēti kā Razans jāaizvāc no Ārlietu ministrijas. Tur tādu ir ļoti-daudz jeņķiem, britiem, frančiem mutē skatīties un piebalsot prot vienmēr,bet Latvijas intereses aizstāvēt- nekad!
Dr.xy
D
Razaaaaans paskaidroja,klaastija,noradija,ka Libija busot demokratiska valsts.Paskaidrojums politiskajam analfabetam Razaanam:Libija pie varas bus radikalie islamisti,un nekada demokratija tur nav iespejama. Un sadai teroristu valstij NAV vietas ANO !
sirsenis
s
ANO shodien pati ir viena liela terorisma atbalsta institucija. To regulee globalsti caur ASV. Kriminaali kari kas nav ne ar ko attaisnojami ! Baltais nams jau shodiem melo veel vairaak kaa Kremlis!!!!
  • 1
  • 0
Albuss Dambldors
A
dr.xy, terorists nav lamu vaards, kuraa saukaat visus nepatiikamos, bet termins. Un noziimee tikai to, ko noziimee, ne vairaak un ne mazaak. Un veel, juus laikam esat ar izciliibu beidzis burvju skolu Hogvartaa, ja varat par veel liidz galam neizveidojusos valsti pateikt, kaada taa buus. Vai varbuut juus esat viens no tiem latentajiem rasistiem, kam araabs un islama fundamentaalists ir sinoniimi?
  • 0
  • 2
Bomzis Vamzis
B
Un kapēc mēs to daram? Irāka, Afganistāna un tagad Lībija. Tas ir ārprāts. Kas nākošais?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas