Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvija atsakās izmantot bezdarbniekiem domāto Eiropas naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Piemērs kā valdība "rūpējas" par cilvēkiem, par ražošanas saglabāšanu, par darbavietām un par cilvēku neizceļošanu no valsts.
Populists
P
Mēs esam vareni un lieli Kas valstī strādā labāk nekā Dievi... Mēs nabadziņus barojam ar nodokļiem, Kas pretstatīti cilvēcīgiem likumiem. Man, Godmanim, ir Tautas Frontes mandāts Un valstī neaptverams, graujošs prāts, Kas atbilstoši Šķēles shēmām Dzen tautu postā, izmirstībā lēnām. Kad abiem piebalso vēl Šlesers, Kas ļaudis uzrunā tikpat kā premjers, Tad cilvēkiem, kam grūti klājas Ir citās zemēs jāmeklē sev mājas...
OLLE
O
Mūsu politiķi-biznesmeņi neko nezaudē ! Zaudē tikai tauta, parastie cilvēciņi ! Viņi savu daļu līdzekļu ''apgust'' nododot savu tautu un sagraujot mūsu valsti ! Tā ir taču vieglāk un pierastāk, nevis lauzīt galvu lai kādi tur lauķīši saņemtu kādu tur naudu ! Viņiem ir cita loģika ! Nolaidība, tās ir noziegums ! Vajadzētu likt atbildēt par šo nolaidību, nevis augstās algas maksāt tam lopu baram !
Kaspars Gasūns
K
Pieļauju, ka vienkārši nezināja.
nelāgā patiesība
n
Sāgai un Laiko bēdīgi beidzies, bet... Beigu sākums bija, kad īpašnieks sasauca sapulci un lepni paziņoja, ka piesaka karu (tieši tādiem vārdiem) zviedru bankām - nemaksās kredītu un arī nodokļus valstij. Bija jau strādnieki, kas priecājās par šo absurdo demagoģiju, viņiem solīja, ka algas būs. Gudrākie, saprotot, ka labi nebūs, paspēja uzteikt darbu un tikt prom ar visām kompensācijām septembrī, oktobrī. Par to, ka viens uzņēmējs nojuka, cieš simtiem ģimeņu. Nu, nevarēja laikam banka tādam uzticēties. P.S. Bet par eirofonda naudas izmaksām - fakts, Labklājības ministrijā un ne tikai darboņi par velti maizi ēd.
tm
t
Kas viņi ir pilnīgi jukuši? Kā nav tie 30%?! Un cik izmaksā tā šobrīd bezjēdzīgā NVA pārapmācības programma uz darbiem, kas šobrīd tirgū vispār nav pieprasīti? tur arī ir tā nepieciešamā nauda ar uzviju!
Patiesiba
P
Musu valdiba tikai domaa kaa glabt bagatos, par tautu un bezdarbniekiem nosplauties.
Antons
A
Pagaidu nodarbinātība - piemēram var maksāt par pašvaldības teritorijas sakārtošanu un citiem pagaidu variantiem. Ja apmaksā mācības - tad iespējams, ka zem tā var iekombinēt arī ēdienreizes apmācību kursu laikā utt. Ar veselu galvu jāpieiet tām lietām. Nu neba jau portugāļi ir idioti, ka noorganizējuši, ka 1500 strādnieku Portugālē no trim mašīnbūves uzņēmumiem saņem 1600 eiro vidēji uz cilvēku.
Antons
A
Fonds sedz apmācību, kvalifikācijas celšanu, pagaidu nodarbinātību, atbalstu darba meklēšanā,
lauku vecis
l
Jautājums, kuriem cilvēkiem izmaksājama. Ne jau bezdarbniekiem, kam to visvairāk vajadzētu: ------ "šo naudu nevar izmantot bezdarbnieku pabalstiem vai atlaišanas kompensācijām".
Pensionārs
P
Paēdušais izsalkušo nesaprot.
Antons
A
Turklāt tā Eiropas globalizācijas pielāgošanās fonda nauda jau nav nekāds atdodams kredīts. Tā ir nauda, kas izmaksājam cilvēkiem. Tikai mūsu pāķu ciema mudaki, kas ir valsts pārvaldē, to kaut kā negrib saprast.
Antons
A
Ar to naudu 500 cilvēkiem, kas nozīmē varbūt 500 ģimenēm kaut vai sliktākajā gadījumā uz vairākiem mēnešiem būtu atrisinātas eksistences problēmas. Kur var būt tādi stulbeņi valsts pārvaldē. Par tādu stulbuma pakāpi vainīgie būtu jātiesā un reāli jāsēdina cietumā.
Antons
A
Pie šiem budžeta apstākļiem arī 30% Latvija nevar atļauties,” laikrakstam komentēja Labklājības ministrijas Darba departamenta Darba tirgus politikas nodaļas vadītāja Ilze Zvīdriņa. Nu vot lasi šo un domā, vai pār mums ir nācis Dieva sods, ka mums Labklājības ministrijā ir tādi idioti. Ko nozīmē nevar atļauties - nevar atļauties dot vienu latu un pretim saņemt divus. Kā var ministrijās un valdībā strādāt cilvēki, kuriem pieklibo elementārā matemātika. Igaunija un Lietuva un citas ES valstis nez kāpēc var atļauties. Nu kur šitādi idioti rodas?
Annele (H)
A
Mediji ir viena no pirmajām nozarēm, kurai varētu piemērot Globalizācijas pielāgošanās fonda programmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas