Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijā bez darba 113 tūkstoši, bezdarba līmenis - 10,4%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
versija
v
Bez patstāvīgas ražošanas, ko stimulētu tai draudzīga nodokļu sistēma, Latvija galu galā var pārvērsties par tādu tūristu izklaides vietu kā Karību salas - tā kļūtu par Baltijas Jamaiku. Šādai ekonomikai vajadzīga tikai zeme, ēkas, kur tūristiem apmesties, un globāla mēroga iepirkšanās centri ar pasaulē populārajiem brendiem. Bet šādai ekonomikai cilvēki nav vajadzīgi. Tās darbaspēks emigrēs uz valstīm, kuras neīsteno šādu neoliberālu politiku.
ciniķis
c
Tie vēl ir tikai pirmā ceturkšņa rādītāji, turpinot deflācijas politiku šie cipari neizbēgami augs, iespējams, tieši ar ātrumu 10% ceturksnī un rudenī mēs sasniegsim bēdīgi slavenos 30%.
Duda
D
Man nevis pietrukst lojalitates pret manu valsti, bet kretiniem, kuri tai lava nonaakt graavi. Krize jau pie vainas LV katastrofai, bet gan valstviru bezatbildiba.
Apse
A
Augulis ir no jaunaas politiku paaudzes un vinu nevar vainot optimismaa. Vina aicinaajuma vieniigais truukums, ka vins izveelas ignoreet to purvu un neuzticiibu, kuraa ieprieksheejaa valdiiba visus ievedusi. Ja kaut vienu gadu kopsh neatkariibas valsts kasee iemaksaatie nodoklji buutu izlietoti kaa pienaakas, tad shaada situaacija nebuutu radusies. Tagad tas tieshaam ir nozheelojami apvainot cilveekus, ka vinji brauc uz aarzemeem naudu pelniit, lai uztureetu savus vecaakus Latvijaa un labotu muusu senchu maaju cauros jumtus - tas ir patriotisms un tautas miilestiiba, lai arii Uldim tas taa neliktos, jo vinsh ir kreeslaa, bet naudas kasee nav. Padomaa pats Uldi par tiem daudzajiem cilveekiem Jaunpils LISa bijushajaas fermaas, kuri buutu tur nodzeerushies un viens otru apsitushi, ja taada Iirija nebuutu kur straadaat!
SVF
S
Interesanti, ka tikai 50k saņem pabalstus... značit pārējie ir tie, kam naudu aploksnēs maksāja. :/
zvirbulēns
z
Es sevi neapgrūtinu ar tādu nodarbi kā naudas pelnīšanu. Man tā nauda jau ir sapelnīta. Patreiz dzīvoju mežā, savā būdā, kuras priekšā ir paliels dīķis (dziļākā vietā septiņi metri). Dīķī audzēju foreles (trīs veidi), foreles ļauj veikt barterus ar kaimiņu zemniekiem, īsāki sakot, dzīvoju kā pasakā. Visapkārt putni, zvēri un zvaigžņota debess virs manis (naktīs ar nelielu teleskopu vēroju zvaigznes) un neviena uzbāzīga cilvēka, nu tāda, kas kristu uz nerviem. Mani var manīt te bieži, taču ne vienmēr, šad un tad paskatos, nav ko komentēt, viens un tas pats - visaptveroša cilvēku muļķība. :)))
KONDRATS
K
Valdiņ. mēš braucam ārā'un mums ir kauns par mūšu valdī'bu !!!!!
Nagla
N
Saukli par to godīgumu pret savu valsti Auguļa kungam pirmam kārtam vajadzētu vērst pret savu partiju, jo nekonsekventāku politisko spēku, nevarīgāku un glumāku sameklēt ir ārkārtīgi grūti.
A13
A
Zvirbulēn, ja nav noslēpums, pastāsti,lūdzu, ar ko pats maizīti pelni? Ja var, kaut cik konkrēti, jo redzu Tevi te vienmēr. Jau iepriekš - paldies, ja atbildēsi.
izbijis valsts patriots
i
Jā es tev piekrītu , Ventspilī es par to nešaubos,būs vissi 50%.
zvirbulēns
z
Bezdarbs pieaugs līdz 25%, un tas vēl tā optimistiski skatoties :)))
Vita
V
Ļoti egoistisks A.Auguļa isteiciens. Vai viņš padomāja, kā var celt Latvijas valsti ar sajūtu, ka viņa pasūta tevi tālāk un ar tukšu vēderu, dzīvojot uz ielas un skatoties kā bērni lūdz žēlastības dāvanas. Tā vien liekas kā musu valdība dzīvo citā dimensijā.
esmu slima
e
lai akmeni met pirmais, kas bez vainas? Lai pacelj roku tas, kursh darba laikaa nav rakstijis savu kursa darbu, sedejis chataa, vai rakstijis kadu komentaru, vai zvanijis no darba telefona savaam pazinjaam? Sho darba laiku apmaksaa vai nu valsts vai Tavs darba deveejs? Tad kapec darba laikaa nestradajam, bet nodarbojamies ar personigaam lietaam?
essss
e
Ārprāts! Katrs 10. darbspējīgais ir bezdarbnieks!
zvirbulēns
z
JL rullē :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas