Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latvijā nav jūtama darbaspēka atgriešanās no Lielbritānijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liva
L
Neuzskatu, ka šī vispār ir problēma. Sabiedrības zemākais slānis, kas nespēj aizvilkties līdz augstskolai, vienmēr meklē augstāku minimālo algu citās valstīs un ar lepnumu strādā par frizierēm vai remontstrādniekiem citās valstīs. Tie, kas spēj kaut ko vairāk, spēj to arī Latvijā. Bet, ja gribās gaidīt kamēr valdība visu tavā vietā izdarīs - gan kurpuciju atrisinās kamēr pats kukuļo policistu, gan mammai pensiju samaksās kamēr pats nevari pat ciemos aizbraukt, gan paši godīgus cilvēku ievēlēs, kamēr pats nevari uz vēlēšanām aiziet - tad lai taču brauc un meklē laimi žoga otrā pusē. Ne jau velti Sprīdītis ir viens no mūsu slavenākajiem literatūras tēliem, kultūra jau tukšā vietā nerodas.
viesis
v
Protams, ka neatgriezīsies. Visi tie valdībai pietuvinātie, kuri kladzina par krīzi ārzemēs, un to, ka tur nav daudz labāk, tikai parāda savu aprobežotību. Īstenība ir tāda, ka lielākā daļa neplāno vairs atgriezties vispār. Par to būtu jāceļ trauksme uz katra stūra, bet ko lai dara, ka pie varas ir aprobežoti cilvēciņi, kuri nespēj redzēt tālāk par savu degungalu...... Žēl, ka raksti par šo tematu ir tik maz, vajadzētu vairāk rakstīt par šo emigrācijas procesu, un ar ko tas draud mums visiem- visādus Dombrovskus, Godmaņus un Šķēles ieskaitot.....
imigrants
i
mes ari sogad vairs nebrauksim majas,jo latvija nogurdina,viss tik negativs,cilveki piekususi un neapmierinati,bet var jau vinus saprast.mammai nopirksu bileti uz rudens pusi,lai atbrauc un apskatas mazmeitu,pasi brauksim uz spaniju un vispar lielaka dala no draugiem un pazistamiem sogad netaisas braukt brivdienas uz latviju,jo labak izvelas italiju,egipti,maroku vai kadu citu vietu lai pavaditu brivdienas ta,ka ta naudina ko terejam latvija tiks kadam citam.
mulkis
m
...nu, ko ta es braukshu majaas ? man tee jau pensija ir !
Aizbraucējs
A
Aizbraucu uz neatgriešos. Čīkstēšanas vietā izvēlējos atstāt muļķu zemi, kur uz labo vairs nav cerību. Zagļu un krāpnieku zeme. Tagad mani tas vairs neskar :-)
Vientulais vilks
V
Vai aizplust musu augsti kvalificetie ieliktni dazadas agentaturas, skiet arzemes vini neder pat par atkritumu savacejiem.
cik čik
c
nemuldi, nav tik vienkārši uzsākt...
brivdomatajs
b
Latvija ir absoluti bezceriga valsts.Lidzko kads no vergiem tiek pie teiksanas,ta galvas lido...bet anglija ari nav izeja,tads pats murgs ar dazam niansem piem.latvija ed vienreiz diena,shet divas reizes sanak... ; )
Celtnieks
C
Draugi no gaismas Pils būves devušies uz Zviedriju,kanādu,pat Baltkrieviju strādāt-jo visur var nopelnīt vairāk,nek;a pie mūsu vergturiem. Kvalificēts strādnieks citur ir daudz augstāk novērtēts k''a latvijā
Lelle
L
Ko viņi te darīs?! Palikušie turpina braukt projām un neviens, kas tur aizbraucis, nedomā atgriezties šai muļķu valstī... Bezdarbnieku skaits krītās tieši uz aizbraukušo rēķina, nevis jaunām darba vietām. Te viss joprojām rullē uz leju...
Jukums
J
Kur atgriezties??? Vai izpostītajā un izzagtajā valstī, kur joprojām pat neplāno ieviest kaut nedaudz sociālā taisnīguma??? Vai åtgriezties valstī, kur joprojām ir visaugstakais bezdarbs, viszemākā darba samaksa, vislielākais ekonomikas kritums, vislielākā dzīves līmeņa starpība, kur nekas netiek darīts lai ierobežotu milzīgās algas, kur neviena amatpersona ne par ko neatbild? Cik var dzīvot bez perspektīvas un cerībām uz viselementārāko? Turklāt, labāk būtu cilvēkus cienīt un saukt par cilvēkiem, nevis piemērot bezpersonisko darbaspēka apzīmējumu.
Čiuļš
Č
izroc sniegu pastniekam un aizstiep medus spanni uz nabagmaaju .... tad buusi labais latvietis...
7
7
Latvija ir zeme, kurā, lai strādātu par sētnieku prasa augstāko izglītību papīra pēc. Otras Valsts uz pasaules tādas nav, kas vienlaicīgi būtu arī tik neattīstīta gan industriāli, gan tehnoloģiski. Tā kā visiem, kas kādreiz cer veidot savu ģimeni, nopirkt dzīvesvietu, izskolot bērnus, iesaku bēgt no šejienes.
haha
h
Latvijā cilvēki pārāk daudz zog un pārāk duadz dod kukuļus, jebšu kā latvieši pasaulei par uzjautrinājumu ir tiem izdomājusi paši savu nosaukumu (lai milzīgā došanas un ņemšanas apjoma dēļ nevis pret tiem cīnītos, bet tos vienkārši legalizētu) - saucot tos par "pateicībām." Jebkurš latvietis acis pārgriezis aizstāvēs ideju, ka viņam ir tiesības dot "pateicību". Es ceru, ka neviens nesapņo ar tādu sabiedrību sasniegt ilgtspējīgu progresu. Varbūt var visus latviešus aizstāt ar, piemēram, dāņiem, kas visas jomas valstī sakārto, un tad atkal ievieš atpakaļ latviešus.
galvas dakteris
g
Ja nenogalina nevienu cilvēku, tad nekāda "genocīda" nav, bet ja kāds iespītējies bļāvējs grib salīdzināt ar Staļina režīmu 1937.g., tad vai nu nosauciet kaut vienu nogalināto vai tomēr būs jāizbeidz melošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas