Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvija pauž bažas par Krievijas centieniem legalizēt militāras agresijas iespēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nv
n
krievi gan nav tik stulbi, lai atklāti uzbrukt nato ļotenēm. to nu tikai ideālists varētu iedomāties. krievi ar pārbaudītām metodēm - provokācijas, stukači, nemanama informācijas telpas pārņemšana, vajadzīgo cilvēku uzpirkšana. jau tagad dramatiskais vairums no latviešu biznesmeņiem un politiķiem ir uz konkrētās adatas, cilvēki bez principiem, viņi pat māti pārdos lai tikai pie naudas tiktu. valstī paliek tikai korumpanti un bauri. normālais slānis traģiski ātri aizplūst prom no valsts.
Iivs
I
Vai I.Liega sajusma par so ASV melppakalu (Obamu) turpinasies? ASV ar savu lemumu ir nodevusi Baltijas valstis, Austrumeiropu Krievijas ietekmes sfera, to skaita ari Ukrainu, Gruziju.
Knl
K
BAZHAS! Labakais veids kaa izlikties kaut ko daraam!
Lāpītāja
L
Beidziet muldēt tik naivi. Viss notiek kā tas ir pieņemts tādās reizēs. Ja Krievija pieņem kādu uz agresivitāti tendētu lēmumu,tad AM pienākums ir uz to reaģēt, pie reizes atgādinot,ka mēs esam NATO dalībvalsts,ko Lieģis arī atbilstoši amatam dara. Krievi redzot lielo ekonomiski-politisko nestabilitāti mūs kacinot palidinās gar robežu, paskatās, vai NATo ļotenes modri sargā gaisa telpu, tas tak tāds tīri provizoriskais gājiens. Un nevajag iedomāties,ka mēs esam pasaules naba un ka Krievija ne par ko citu nedomā,kā tikai par mums. Šāds Krievijas domes lēmums visdrīzāk ir vērsts uz to,lai varētu padarīt likumīgu vismaz no pašu juridiskās puses iebrukumu Grūzijā,kas sen jau tiek gatavots, to jūt pēc provokācijām mēģinot nomainīt Sakašvilli caur uzpirktiem opozīcijas klaniem,ja nesanāk,nu tad bruks iekšā-visu vasaru jau spēkus tur koncentrē.
Gromik
G
aizveries pats un ej paspēlēties pesčaņikā. tavsw lewģis var pļurkstēt ko gvien patīk, porjadoks būs tā kā onkuļi nolems!
čukča
č
vajag dabut ārā nelabvēlīgos okupantu izdzimteņius no Latvījas,jo tie ir vislielākais drauds manai TēVZEMEI,lai tinās uz savu Krievzemi ,tad nevajadzēs šeit bļaut par apspiesto tiesībām,ta vel palūgs no Krievījas palīdžibu,lai glābj nabadziņus okupantus.
LVD
L
Kādas tur var būt bažas - mēs esam ES jau sesto gadu, bez tam ES robežas apsargā NATO! Vai varbūt ES nav spējīga sargāt savas valstu savienības robežas? Tad par kādām bažām var būt runa, vai arī Latvija tomēr nav pilntiesīga ES un NATO dalībvalsts, tā to saprast , Lieģa kungs? No katra Krievijas pirdiena mēs esam gatavi trīcēt, nožēlojami..
Aviators
A
Ko krievu Beriev A-50 Shmel spiegu lidmašīna ("Lidojošais radars", NATO segvārds - Mainstay) dara lidinoties gar Latvijas RIETUMU robežu?
Puškins
P
Bet krieveļu 5. kolonna samācījusies valodas un rukā ne tikai "Dienas" komentāros, bet arī Londonas "The Times" u.c. VDK jau zinās, kā vieglāk iepotēt messidžu "vienkāršajai tautai".
Dodo
D
Dienas komentētājs vienu rītu pamodīsies, un skat - ziņās raksta, ka Zatlera režīms apšaudījis Daugavpili, nogalinot 2000 civiliedzīvotājus. Krievu atbrīvotāju tanki jau ceļā.
K-K
K
' ...aizveries, ne Tev tiesibas plurkstet, un vel svesvaloda ... !!!'
.....
.
Nabagmajas Latvijas ta saucamais "aizsardzibas"ministrs mazliet galvu durvis saspiedis.Par KF ritoriku spriedis daudz gudrakas galvas neka kaut kada brunuvelosipedistu pulcina vaditajs. Ja nebus"krievi nak!",tads operetes generalis ar vina ta saukto"armiju"nevienam nebutu vajadzigs,ta ka lai skalak skan"KRIEVI NAK!!!!"Lai gan jusu pussapuvusi valstele nevienam nav vajadziga...
gromik
g
"...Latvija kā NATO dalībvalsts pastāvīgi un rūpīgi seko līdzi gan Krievijas Federācijas retorikai militārajos jautājumos..." Chei by korova mychala, no eta'b pomolchala! ne tut v gubernii voproshy reshajutsjya!
pzd
p
kur tad Dobelis , aizmidzis , krievi naak! , ienaaks un Dobeli vairs neieveelees ...
Vobla
V
Nieki. Krievija mūs tikai atbrīvos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas