Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvija pēc "Bronzas nakts" baidījusies no nekārtībām pašu mājās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Malači igauņi, ka toreiz parādīja, ka viņiem pie vienas vietas Maskavas dusmu izvirdumi.... Bet mūsu ļurbacīgajiem parlamentāriešiem astes uzreiz kājstarpē..... Varēja jau sarunāt ar estiņiem un pie viena blīkšķa novākt arī ķēmīgo Pārdaugavas monstrekli..... Elagu Eesti!
Jautājums
J
Nesaprotu, par kādu "uzvaras"dienu runā šajā "Dienas" rakstā? "Diena", vai ta būtu uzvarēta? Kas ta šo uzvarējis?
Bezdievis
B
Cik tipiski :D Krievs nekad nekur nav vainīgs, jo krievs. Un visi citi ir tie sliktie, jo visi fašisti, nacisti. Un tie, kuriem nav slāviska āriene un nav slāvu asinis vispār jāiet sist uz Манежную площадь! Fotogrāfijās par Манежную площадь gan bija redzami vairāki kaukāziešu tīņi, kurus piekāvuši nesalīdzināmi lielāks bars krievu. Nez pie kā tie tīņi bija vainīgi?
Angela Merkele
A
Parasti neielaižos šādā nekur nevedošā diskusijā,bet kāds Maskavā nogalina arī kaukāziešus AIZMIRSTOT,ka dzīvo vienā Valstī.Ņeuvjazočka višla u vas.
5 колонна
5
Не о том ты пишешь и не про то, впрочем, ты же латыш, так что я не удивлен. Не только русские, а вообще НИКТО не любит, когда чужие трогают их мертвых. Про Манежную площадь, так вообще загнул. В России кавказцы убивают русских, в Латвии такого между русской и латышской общинами нет, почувствуйте разницу. И русские не иммигранты, и латыши не хуторяне: если вы не согласны с одной частью уравнения, то не согласны и с другой. Про Эстонию и Литву вы вообще ничего не знаете, а живете лишь слухами, да и никакой не эталон ни Литва, ни Эстония.
Bezdievis
B
Nu ja, nu ja .. tāda tā austrumnieku mentalitāte. Ikdienā mierīgi pietaisīt paša sava namdurvis, apgānīt savus mirušos, bet, ja kāds cits pamās ar mazo pirkstiņu tad gan jātaisa lielā čīkstēšana un brēkšana. Es gan ieteiktu iemācīties pašiem uzvesties un tikai tad bāzties pie citiem ar saviem padomiem. Un tiem, kuri dzīvo svešā valstī vajadzētu iemācīties dzīvot pēc dzīvesvietas noteikumiem un sēdēt klusi. Latvieši gan ir miermīlīgi un no viņiem grūti sagaidīt tādas akcijas pret imigrantiem, kā Maskavā "Манежной площади". Taču lieki kaitināt guļošu lāci nevajag. Re - Igauņi pret imigrantiem ir krietni neiecietīgāki un Lietuvieši vispār neielaižas diskusijās.
un
u
No kura laika sevi uzrunā ar "mēs"? Es jau teicu, latviešu portālos esat palikuši divi vien ar Draku.
un
u
Kuri gribēja, savu piederīgo pīšļus aizveda uz mājām. Kam neatradās piederīgo, apglabāja karavīru kapos. Tā nav kapu uzlabošana, kā tu izdomāji. Tā ir goda parādīšana kritušiem karavīriem.
un
u
Ha ha, nav ko sacīt, zaķapastala sāk neķītri lamāties. Ārdies, cik gribi. Bet tā ir taisnība, ka krievu atbalsta nav vairs našistiem.
5 колонна
5
Одно дело - вести ремонтные работы НА СВОЕМ кладбище, а другое - прийти нам, скажем, на ваше Братское кладбище и попытаться его "улучшить".
Bezdievis
B
Igauņi ir Luterāņi nevis Katoļi. Un par "выпендриваться" vajadzētu attiecināt uz pašiem krieviem. Jums labāk igauņus nekaitīnāt, ka neaizdzen atpakaļ uz etnisko sādžu, no kurienes nākuši!
Bezdievis
B
Varētu pat piekrist. Re - nesen ar Krievijas vēstniecības ziņu Latgalē padomju kapos Krievijas uzņēmējs ar traktoriem pārbrauca pāri, noplēsa plāksnes. Un re - neviena protesta par padomju karavīru kapa vietu apgānīšanu. Attaisnojās, ka veicot remontu kapos. Un visi tie NAŠIsti un citi klusē. Savējie tak, pret tiem tak citi standrarti.
otrdienis
o
Turpiniet ostīt gāzi, bet, ja gribat domāt bez aizspriedumiem izejiet svaigu gaisu paostīt priežu mežā!
un
u
Nobijies Čeloveks pat niku nomainīja,.
un
u
Krievi "našus" neatbalstīs. Tik daudz saproti, kolonna? Redzi,pa portāliem tikai jūs divi ar Draku (bijušo Čeloveku) ārdāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas