Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvija plāno attīstīt sadarbību kosmosa jomā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bezpridels
b
lai jau zinatniekiem ta nauda tiek bet kapec tada kosmosa agentura vajadziga? Jau ta mums katram sudam celmala sava agentura!
======
=
..KUNDZE NO BRISELES LABI SAKARIGI ATBILDEJA.. UN TOMER ES SAJOS BADA APSTAKLOS IEGULDITU NAUDU PIEMERAM CELU BUVNIECIBA UN SOCIALAS SPRIEDZES MAZINASANA.. PIEMERAM SAJOS SPIEDIGUMA APSTAKLOS CELTU PENSIJAS PENSIONARIEM.. TADA VEIDA ARI STIMULETU EKONOMIKU.. ASV PIEMERAM IZDALIJA VAIRAKUS MILJARDUS DOLARU MAZNODROSINATAJIEM.. AVIZES PEC TAM UZRAKSTIJA KA TA BIJA NE TIK DAUDZ PALIDZIBA MAZNODROSINATAJIEM, BET BUSA ADMINISTRACIJAS VIENKARSI EKONOMIKAS STIMULESANA LAIKA KAD KRIT PIEPRASIJUMS PEC PRECEM. TAUTA TAGAD NELAUS INVESTET KAUT KADA KOSMOSA.. JO TAUTA BUS PARLIECINATA KA TAS ATKAL BUS KARTEJAIS VEIDS KA ZAGT NAUDU.. UN DIEMZEL ES ARI TA DOMAJU..
SigneM
S
Prieks un pateicība visiem iesaistītajiem par panākto rezultātu un MK noteikumu projektu. Latvijas dalība Eiropas kosmosa aģentūrā ir nepieciešama ne tikai tāpēc, ka tā sniegs papildus finansējuma iespējas Latvijas zinātniekiem, bet arī tāpēc, ka šobrīd gandrīz visas ES DV ir EKA dalībnieces. Iesaistoties Aģentūrā mēs no tiešajiem avotiem saņemsim informāciju par Eiropas kosmosa politikas attīstības tendencēm. Tāpat Aģentūra ir lielisks forums Latvijas interešu pārstāvniecībai. Aicinu novērtēt Latvijas zinātnieku veikumus kosmosa pētniecībā. Latvijas koksnes ķīmijas institūtā (LVKĶI) tiek izgatavota kriogēnā izolācija N2 un H2 cisternām Ariane nesējraķešu jaunākajām modifikācijām. Rīgas Tehniskā universitātes paspārnē ir vairākas inženierzinātņu nozares, kuras pielietojamas kosmisko tehnoloģiju attīstībā – telekomunikācijas, elektronika, informācijas tehnoloģija, materiālzinātne, enerģētika u.c. Ar sveicieniem no Briseles, Signe Martišūne IZM zinātnes nozares atašejs LR Pastāvīgā pārstāvniecība ES
======
=
PINGVINIEM VAJAG KOSMOSU!! PINGVINIEM VAJAG KONCERTZALES!! PINGVINIEM VAJAG BIBLIOTEKAS!! PINGVINIEM VAJAG EST!! kas par mulkibam? pingviniem navajag est! KAPEC PINgVINIEM JAED? GALVENAIS IR KOSMOSS!!
jautrais
j
un aizsūtīs Gomani ar 100 ekskursantiem uz mēnesi.
jautrais
j
un aizsūtīs Godmani ar 100 ekskursantiem uz mēnesi.
Vientulais vilks
V
Klusim par kosmosa lielvalsti aiznemums izbirs kosmosa vainigo nav vienkarsi un geniala shema
Oskars
O
Es teicu ,kad tie MILJARDI paredzēti KRIEVUMAFIJAI .
valdis
v
kadam no mūsu ,,ekskursantiem ,,liekas sagribējies palidot kosmosa visas afrikas azijas sādzas jau apbrauktas tur neesot ko redzēt un diezkā neklausās mūsu padomos
apskaidrotā zemiete
a
Njā, šī ziņa sākotnēji tiešām izklausās kā no kosmosa! Pašreizējos apstākļos... Bet ja izlasa, ka tur no tās Kosmosa aģentūras varēs dabūt naudu, tad nav tik traki :)) Gaisma tuneļa galā - zvaigznēs vajag skatīties, mīļie, zvaigznēs!
es
e
lieliska ziņa. vismaz varēsim aizsūtīt tos, kas nepatīk - tālu un uz ilgu laiku :))
bb
b
Jā, tā mums vēl pietrūka!!! A, moš varēs tur ko prihvatizēt, akmens uz akmens nepaliks ja tiks klāt. Nevajadzēs vairs pa mākoņiem šuverēt, varēs augstāk!
bb
b
Jā, tā mums vēl pietrūka patreizējos apstākļos!!! A, moš mūsu ierāvēji tur var kaut ko prihvatizēt, akmens uz akmens nepaliks , ja tiks klāt, nevajadzēs vairs pa mākoņiem šiverēt, varēs augstāk!
Kinza
K
Tas priecē, sen jau vajadzēja. Īpaši krīzes apstākļos, kad, piemēram, attīstības sadarbībai visa nauda nogriezta ...
melnais humors
m
nekaveejoties atveert kosmosa iekarošanas ministriju , par ministru iesaku lopaarstu Veldri, taa nošaujot divus zaķus , 1. valsts tiek vaļaa no nekompetenta kara ministra 2. kosmosaa nebuus nepieciešams jaatnieku eskorts ...atkal garaam , kosmosaa teepistus ielaist noziimee milziigus liidzekļu kalnus , ja nu iedoomaa koncertzaali uz meeness uzbliezt???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas