Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latvijai Venecuēlas nafta "iet gar degunu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mafija?
m
Cik tad atbildīgās amatpersonas lielu kukuli pieprasīja, lai nafta ietu ( neietu) caur Latviju?
nnn3
n
Venecuēlas iedzīvotāji tagad dzīvo pārticībā ........ Esi tur bijis? Viņiem pat elektrības patēriņš ir ierobežots. ........... jau desmitus gadu viņi par valsts vadītāju pārvēl Čavesu .......... Pēdējām parlamenta vēlēšanām sekoji līdzi? Opozīcija ieguva vairāk nekā 1/3 vietu. Pēc sociālisma esi sailgojies? Partijas kongresiem, VDK un tukšiem veikaliem?
a
a
Gerhards patirsa Venecuēlas naftu!!! Patriekt no valdības komjaunieti!
Jozefs Šveiks
J
Ārprāts. Kas cilvēkiem galvās notiek!
nnn2
n
"nacionalizejis Exxon Mobil,BP,Shell u.tt" ============ Un pareizi darījis! Venecuēlas iedzīvotāji tagad dzīvo pārticībā,viņiem ir visas sociālās garantijas ko dod sociālistiskā sistēma un jau desmitus gadu viņi par valsts vadītāju pārvēl Čavesu.Kad pie mums nonāks pie varas Urbanovičs, tad es un simti tūkstoši latvijas tautas prasīsim ārzemju banku nacionalizāciju
Budapešta vēl atceras 1956..
B
atkal tu te smirdi ar savam muļķibām, urlēn! nebūs nekādas jaunas bildes!
Ansis
A
Nav jau zināms kā beigsies cīņa par varu Latvijā?Un kam pieder Venspils osta,Izraēlas intereses pārtāvošajam Meroni,vai kādam citam?
Krievs Latviešiem
K
Satikmes ministrija (SM) notikušo pagaidām nekomentē, tomēr uzsver, ka tā nevar ietekmēt līguma slēgšanu privāta biznesa nozarē. ------------------------- Tad nah tāda ministrija ir vajadzīga vispār - lai papīrus pārnest no kabineta uz kabinetu un iesniegtu Dombrovskim atskaites?
WALA
W
Var jau daudz un plaši muldēt par valdības vainu, bet tad no otras puses - kurš normāls uzņēmējs čakarēsies ar kompānijām kuras nodarbojas ar matu skaldīšanu un tiesvedību par dažādām krāpniecības lietām ?!?!? Es personīgi sūtīt slaidi uz vienu vietu tādu sadarbības partneri !!!
knaabis
k
Smieklīgi komentāri no PLL cilvēkiem. Jūs vismaz paši sev ticat?
sunny
s
Chavess vispar ir persona non grata visa pasaule sakara ar naftas biznesu. Vinsh ir ljeniniska gara pievacis(nacionalizejis) visu pasaules lielako naftas kompaniju biznesus Venecuela,par to nesamaksajot nekadas kompensacijas visiem Exxon Mobil,BP,Shell u.tt. Pashreiz iet milzigas starptautiskas tiesvedibas shaja lieta. Vienigie,kuri ar Chavesu ir gatavi taisit biznesu ir Ziemeljkoreja,Kuba un Irana. Labai kompanijai pievienojas Lietuva... Redzes,ka vinjiem ies ar tukshmuldetaju un noziedznieku Chavesu.
fiksais
f
Kad Debilovkis preses konferencē kopā ar Baltkreivijas premjeru sāka runāt par problēmām Ventspilī, kā arī cilvēktiesību pārkāpumiem Baltkrievijā, bija pilnīgi skaidrs, ka šī runa ir tēvoča sema algotņa runa. Nedomājot par Latviju un tās ekonomiku. Tas pretīgais memmītis saņem naudu no tēvoča sema, lai šeit viss iznīktu pēc iespējas ātrāk. Paredzētā pamatnācijas izkūpināšana ar visdažadākiem paņēmieniem naudas un īpašumu atsavināšanai ir spilgts apstiprinājums tam!!! Well done urka!
vova
v
pilnīgi lohi, mīkstmieši. kas nu Gerhards par valstvīru, pelēks ierēdnītis...
sunny
s
Bakrotejushie Par Labu Latviju ardas komentaros.... Izsviesti no visam "shoferu delu" padomem,tagad vairs nav nauda par ko maksat milzigos paradus bankam... Tad nu ari ardas un rupjibas druka komentaros...
zihers
z
Domāju, ka šajā gadījumā var redzēt, kādēļ Krievijai nepieciešamas tranzītmaģistrāles (nafta, gāze, elektrība), jo tā var regulēt savu "biznesu". Pēc Lukaša izteikumiem, Krievija negribēja pieļaut Venecuēlas naftas produktu transportu. Nav teikšanas par šo jomu ne kamparam, ne spirtam. Prasīt varētu no tiem, kas pieļāva/sekmēja stratēģiski nozīmīgu cauruļvadu nonākšanu citu ķepās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas