Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvijas attīstības stratēģiju vēlas pieņemt kā likumu jau maijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ģirts
Ģ
:) It sevišķi ja Tautas partijas vaukšķis Mārtiņš Zemītis ir palīgos (KONSULTANTIŅŠ), tad pats tik stratēģos un braukās ceļojumos par mūsu nodokļu maksātāju naudu, bet Latvija tik turpinās grimt nabadzībā!
ūpīc
ū
liela problēma, ka padomju cilvēkiem saglabāšjušies kompleksi no nespējas paust savu viedokli, savukārt jaunajai paaudei tiek mācīts paust savu viedokli. lai cik acīmredzami debils tas būtu. tas izskaidro lielāko daļu komentāru, cerams
Econ
E
Šo lietu gan var pa taisno uz Satversmes tiesu, jo jebkurā normālā valstī tādu likumu atzītu par antikonstitucionālu, jo tas pamatos ir katras ievēlētās Saeimas un MK lieta, kādā veidā vadīt valsti, nevis apšaubāmu strātēģiju.
Trīne
T
Kur Ķīlis ķeras klāt, tur viss ieķīlējas. Bet kādam (kādiem) jau tas laikam izdevīgi. Viselementārākā loģika saka, ka šitādiem plāniem nav nekāda sakara ar reālu dzīves uzlabošanu tautai.
Filimone Rozenbaka-Sārtvaidze
F
Jūs diemžēl esat viena mazzinoša, neapzinīga un polītiski bezatbildīga pilsone! Nu kā Jūs varat apšaubīt profesora Roberta Ķīļa ģeniālās idejas?!?! Roberts, kopā ar saviem pašaizliedzīgajiem domubiedriem , neguļ naktis un domā tikai un vienīgi par latviešu tautas sūro likteņgaitu. Jā viņam maksā algu mūsu Diženā un Viedā Prezidenta, Viņa Ekselences Valda Zatlera kanceleja, jā viņam maksā izcilā Rīgas Ekonomiskā augstskola, jā viņam vēl maksā dažas firmas, bankas un Eiropas institūcijas, bet.... Bet vai tie daži tūkstoši nožēlojamo latu spēj kaut par nieku kompensēt to grandiozo intelektuāli-emocionāli-antropoloģisko sāpi, kuru viņš ik mirkli jūt par Jums,par mani, par katru latvju sērdieni??? Es Jums saku, ka nē! Tās ir sēnalas ar kurām baro savu miesu šis Tautas dižgars, mūsu Roberts !!!! Protams, protams, Jūs teiksiet, ka viņš tikai raksta papīrus, kuriem nav nekāda jēga, bet saņemieities un atzīstiet, ka jēga nav mums, jo mēs nespējam saprast Dieva svaidīto domu lidojumu!
Lelle
L
Var gan! Pirmkārt attīrīt augšas ešalonus no parazītiem, kuri piezīdušies pie siles un alkatīgi norij tautas sastrādātos labumus. Šitā tukšās papīru smērēšans gadu garumā ir līdz ūkai, bet tautai paliek arvien sliktāk...lai tie ļurekļi taisa ražotnes un dod cilvēkiem darbu, nevis sēž pilni Rīgas kantori.
lno
l
murgi, iemāciet ķīlim nemurgot. stratēģija ir sytayēfija, likums, likums
šuriks
š
Lepnība ir gara nabadzības jeb kā tagad modīgāk sacīt mazvērtības kompleku esamības apliecinājums, es nelepojos, es vienkārši dzīvoju..
Biagiotti
B
Man prieks, ka ir ar ko lepoties!
šuriks
š
Labums no manis? Hmm, labs jautājums. Maksāju nodokļus, pērngad ap 24k LVL, neizmantoju valsts budžeta naudu citu cilvēku smadzeņu čakarēšanai un vienkārši nemācu citus dzīvot. Vienkārši dzīvoju, prasti un rupji. :))
J.Biotops
J
Spoža loģika. Ja kādu apsmērētu papīru ātri aizmirst, tātad tas netiek lietots un nav nevienam vajadzīgs. Pasludināsim to par likumu, un tad lai tik kāds pamēģina necienīt!
Biagiotti
B
Nu, katrs jau saprot pa savam. Ja jau esi tāds/-a Saulvedis/-e visa sapratējs/-a, tad jau vari ierosināt arī sakarīgākas lietas par sūdainām slotam un publiskām sodīšanām. Vainīgo meklēšana un citu apmētāšana neko nemainīs. Bet ne jau bezvārda skribentiem to saprast.
Biagiotti
B
Un kāds labums no nearogantiem, prastiem un, kā redzams, arī rupjiem šurikiem? Tiem, kam kāds gatavojas kaut ko iesmērēt, acīmredzami vienalga par visu tik un tā.
oi, kā te laiž !
o
Ierosināt varētu - jēgas tikai nav . Par piemēru : 1. Izdzenāt ar sūdainu slotu visus muldētājus, kuru muldējumiem NAV IEINTERESĒTA PIRCĒJA. ( Valsts, saucamā, utml. nav pilnvērtīgs pircējs, jo pilnvarotās ( pirkšanai) personas 80 % gadījumu pašas vienlaicīgi ir tā paša erzacprodukta pārdevējas ) 2. Publiski sodīt katru, kas nodarījis skādi ( ar darbību vai bezdarbību) - ļoti jau ievilktos, bet te kaut kas ierosinājumus prasīja - jādomā, tādus, kas ko varētu mainīt ? CITI VISI IEROSINĀJUMI IR ŪDENS LIEŠANA CAURĀ MUCĀ - jo adresāts ir muldāmmāšīna, kas ne par ko neatbild ( RĀMJI,tb) - un NAV NEKĀDAS NOZĪMES TAM, kas tieši tur nokļūst - NOKĻŪST RĀMJOS. Tikai ne Tev to saprast.
šuriks
š
Vai nogāja?:))) Drīkst pajautāt? Kāds labums no šiem labi apmaksātajiem un reizē tukšajiem papīriem? Valsts attīstības stratēģija pati par sevi nav slikta lieta, bet jēgu tā iegūst tikai tad, ja par to vienojas visa veida elites un sabiedrība. Šobrīd ir tā, ka Ķīļa brigāde saņem naudu, ražo tekstus un pēc tam mēģina tos iesmērēt pārējiem piešķirot tiem pat likuma spēku (stratēģija kā likums ir murgainas domāšanas pazīme). Vai Ķīļa kungam kādtreiz ir izdevies izstrādāt un sekmīgi ieviest kādu stratēģiju? Nav gadījies dzirdēt. Pretarguments, ka tauta stulba un politiķi nejēdzīgi neiztur kritiku, jo tieši to pašu var pasacīt par pašu Ķīli. Viena aroganta tipa ambīcijas ir un paliek viņa paša ambīcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas