Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijas Banka: Budžetam jābūt sabalansētam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Smieklīgi jūs te ņematies. Labāk būtu pamācījušies no kāda patiesi gudra cilvēka, bet nē, jums jau tikai pabļaustīties. Un piebalsot Štokijam, pēc kura reformām - ja notiktu pēc viņa prāta - Latvija mierīgi varētu paziņot par bankrotu.
Dikti gudrs
D
Cik lielu algu Tu saņem? Un par ko? Un, vai citi nav pelnījuši vismaz 10% no tavas algas?
Kaspers
K
Neredzu, ka Rimševics uztrauktos par augstajām cenām. Augu eļļai cena ir izaugusi vairāk kā divas reizes. Tāpat arī maizei un pienam. Saprotams, ka cilvēki vairs nevar iztikt ar vecajām algām, algas tiek celtas, lai darbinieki neaizmuktu kur kurais. Tākā algu celšanās nav pirmcēlonis inflācijai. Inflācijas pirmcēlonis ir pārtikas produktu cenu celšanās. Latvijā cenas apsteidz piegādes avotu cenas, tirgotāji pļauj superpeļņu. Kā cīnīties ar šo parādību zināja jau K. Ulmanis, nedomāju, ka valdība to nezina, tikai tai nav nekādas gribas cīnīties. Mūsu valdība: pēc mums kaut ūdens plūdi.
Anna
A
Patiesam,ne kauna,ne goda.Pats sev no sis nabadzigas valstinas iemanijies "nokamp" 100.000 un tagad farizejiski maca ka skolotajam,arstam,policistam "lepni" dzivot ar 200-300 latiem un pensionariem ar 110-120 latiem.
erna
e
Kāpēc spēle un lielā bļaušana par to. ka nav citas izejas , notiek tikai uz to cilvēku rēķina, kuri saņem "cietu "algu no valsts un par to nomaksā nodokļus līdz pēdējai kapeikai. Kāpēc mūsu politiķi un valdība ar Godmani priekšgalā nesaredz (nu galīgi negrib saredzēt), ka Latvijā ir biezs slānis pelnošo, kuri saņem ļoti lielus ienākumus , bet nodokļus nemaksā un kļūst tikai biezāki, bet politiķu un tā saucamo ekonomistu ievārītā putra jāizstrebj nabagajiem? Gadiem ilgi viens vai otrs ierosina mainīt nodokļu sistēmu , nosakot, ka jāmaksā par visiem ienākumiem, bet , ko jūs - nevar taču biezos likt vienā strīpā ar vienkāršiem mirstīgajiem - ņems vēl un apvainosies! Lai svētulīgi runājošais Rimševics nemāca taupīt tos, kuri no 330 latiem ģimeni spiesti uzturēt - pedagogus. Atklātā tekstā, tā ir ņirgāšanās!!! Viens likums, viena taisnība visiem, ja gribam skaitīties demokrātija, nevis izkārtne, bet turpināt attīstīties kā banānu republika
jocīgi,
j
ka pa TV Rimševica kungs slavē nelielo budžeta deficītu, un to, ka tas tiek panākts, lai IZPATIKTU ārzemju investoriem, bet paši - paši būs dažādi: vieni kā viņš pats ar 10.000Ls. algu, 20 miljonāri Jelgavā, Lembergs ar saviem 750 miljoniem un lielo tautas mīlestību ar, galvenais, ATZINIBU, bet pārējie mēs - kvaukšķi, kuri dara VIENMER un VISU, KO LIEK!!! Urā, Rimševica kungs! Tā turpināt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas