Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Latvijas Banka: līdz ar valdības demisiju SVF savus plānus nav mainījis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fg
f
Saulītis atkal apčurājies: izbrēkājās, ka pasaules gals jau ar vienu kāju Latvijā - pusotra veča no SVF aizlaidušies. Vai, kas nu būs?!
Econ
E
Visi tie aizdevumi ir domāti arī budžeta caurumu lāpīšanai.
Produkts
P
Banku sistēmai jābrūk -reanimācija nelīdzēs...
andy>>Econ
a
Kāds sakars pensijām un policistu algām ar SVF aizdevumu? Ir taču skaidri pateikts ka aizdevumu drīkst izmantot tikai banku vajadzību apmierināšanai! Ak jā, ir gan sakars. Algas un pensijas jāsamazina lai vēlāk būtu par ko SVF parādu atdot! Nelīmējas kopā Godmaņa gaudošana par nepieciešamību taupīt santīmus un izšķērdība regulāri pazudinot simtus miljonu latu Parex bezdibenī.
pfui
p
Nu ja, Godmaņa valdībai demisijonējot, Latvijas risks tikai samazinās!!!
lno
l
Godmanis 90.tajos bija nenoteiktības iemiesojums un sabiedrības baidītajs tāpat kā šobrīd.Interesanti gan, kas būtu noticis, ja vairākums būtu noticejis Godmanim un sapirkušies čuguna krāsniņas? Cik naudas pēc tam būtu jāizlieto namu remontiem, nemaz nerunājot par ugunsgrēkiem? Zinu vienu pareizu Godmaņa lēmumu - šoka terapiju, kad bruka PSRS.
zz
z
...kāpēc nav atkāpies Rimševics?
Viskas
V
Lai tik pamegina kerties klaat pensijam, tad mes visi iesim un noslaucisim saeimu no zemes virsas! Jau ta pensijas ir zem iztikas minimuma! Lai nogriez tas pensijas, kas ir no 500 -2000 uz 300 ls. Sajaa valstii biezais gals notrallina un sagrabj visu. Naglis visu prihvatizeja sev un draugiem, uzvarijas un aizgaja mierigi baudit dzivi. Skele, Kalvitis u.c neviens ij netaisijas ieviest nodoklus bagatniekiem, jo kaaa gan savu pelnu apcirps! Tapec par premjeru neder neviens no biezaa gala, jo tie visi ir ieíntereseti mazakos sev nodoklos!
ABC
A
Pirmkārt, SVF aizdevums ir tikai daļa no kopējā aizdevuma, bet otrkārt, šo valsti TP jau sen ir pārdevusi Krievijai.
pakausis
p
nupat jau izskataas ka tas SVF to naudu par visaam variiteem censhas mums iesmeereet.. pa visaam viiliiteem lien laukaa nepiecieshamiiba nopirkt sho valsti.. jo tas tak pat beernam skaidrs ka to naudu nevareesim atdot.. un tad jau buus tieshaam jaaklausa ko SVF liks.. un ir piemeeri kur paskatiities kas noticis ar citaam valstiim peec tam kad sanjemts neatmaksaajami liels SVF aizdevums..
****
*
Visa koalīcija + Pilsoniskā Savienība "nopirka" Parex, balsojot 11. decembrī Saeimā par valdības kopīgi ar SVF izstrādāto plānu. Kāpēc? Lai novērstu (vai attālinātu) finanšu sistēmas "salūšanu", un lai izpildītu ES Ministru padomes lēmumu par "sistēmiskajām bankām" (ka tām neļaus bankrotēt). Es zinu vienu valsti, kura izgāja no krīzes, pasūtot (jau no paša sākuma) SVF, devalvējot un atkalpiesaistot valūtu noturamā līmenī, valsts galvam parunājoties par "sliktajiem žīdiem", un darot visu (banku, slikto kredītu un nacionāla mēroga uzņēmumu "rezolvēšanu") uz iekšējo resursu un eksporta kāpināšanas rēķina - proti, Malaiziju. Latvijā nav neviena priekšnoteikuma, lai izdarītu ko līdzīgu - pirmām kārtā jau vienas autoritātes rokās sakoncentrētas politiskās un administratīvās varas, stingri ierobežotu mediju, policejiskas un ekstrēmisma izpausmes bargi apspiest gatavas valsts, un eksporta potenciāla.
ABC
A
Visiem sončikiem, vaškevičiem, lembergiem un citiem "slimības" jn "invaliditātes" pabalsta saņēmējiem un viņu atbalstītājiem ārstiem nebūtu par skādi piespiest atdot valstij izkrāpto naudu, kaut vai citu slimojošo blēžu iebiedēšanas nolūkā.
alberts
a
Nu kada ticība var būt mūsu "bāleliniem",kad ķeras jau pie pensionariem,ta sacit iebiedēšnai lai gatavojas.Miljards ir notrallinats!Tagad draud ar SVF,bet varbut viņi redz 1996.g."uzpūstās"pensijas ar "speciemaksa",varbūt redz falšus "invalīdus",varbut redz citus manīgus soc.budžeta izgrābejus un pensiju stulbu nonivelesanu kas novedīs pie aplokšņu naudam vel vairak,sekojoši nodokļu kritumu.
Cerība
C
Vienīga cerība uz SVF, ieteiks kam jāsamazina un kādos apmēros, un norādījumus būs jāzpilda, savadāk būs Latvijas negatīvā reklāma ārzemēs, tur pašlaik šos notikumus novēro.
izbijis valsts patriots
i
Vai šajā valstī vispār kāds zina ,kas būtu'jādara lai valsti izvestu no krīzes?ŠĪ EIROPAS UN PĀRĒJO VALSTU PALĪDZĪBA JAU NAV DOMĀTA LAI ATDZĪVINĀTU EKONOMIKU. TĀ IR DOMĀTA BUDŽETA ROBU SEGŠANAI. ŽĒL ,BET KAMĒR MUMS VALSTĪ NEMAINĪS SPĒLES NOTEIKUMUS, KAMĒR PILSĒTAS MĒRS VARĒS ŅIRGT ACĪS VALSTIJ,KAMĒR MUMS NEBŪS IZVEIDOTAS PARTIJAS,NE GRUPĒJUMI ,AR VALSTI NEKAS NEVAR IZMAINĪTIES. TIE KREDĪTI KURI BIJA DOMĀTI VALSTS ATTĪSTĪBAI IR NOTRALLINĀTI JEB PRIHVATIZĒTI OFŠORKONTOS. KAMĒR VALSTĪ PILSĒTAS MĒRA AMATS ĻAUJ KĻŪT PAR MILJONĀRU , AR VALSTI KAUT KAS NAV KĀTĪBĀ PAŠOS PAMATOS. PATĪK VAI NĒ ,MĒS TO NEGRIBAM SAPRAST. TIKAI TAGAD IZDARĪT TO BŪS DAUDZ GRŪTĀK. NE JAU TP POLITIKU NOSAKA TIE DEPUTĀTI KURI IR SAEMĀ---tonosaka ierindas biedrs noteikti kopā ar vēl dažām nezinamām personām. ZS politikā lila loma ir nākotnes pilsētas mēram. TAS IR BĒDĪGI ,BET MĒS TO [PIEŅEMAM KĀ PŠSAPROTAMU LIETU. NAUDA JAU NO RŪPNIECĪBAS NEIENĀK,JO VIŅAS VIENKĀRŠI NAV.,NAV PAŠAS RŪPNIECĪBAS.JA MUMS BŪTU RŪPNIECĪBAS MUMS BŪTU KRĪZE TAGAD ATZĪSIM GODĪGI MUMS IR KAUT KAS VAIRĀK. TĀ NAUDA KAS VISU LAIKU LATVIJĀ APGROZIJĀS JAU PARĀDIJA KA ,TIKLIDZ VIŅAS NAV, MĒS ESAM UZ PAKAĻAS. MĒS NEMĀCAMIES NO SAVĀM KĻŪDĀM. LATVIJĀ PAR PREMJERU VAR LIKT ARĪ JĒZU KRISTU , arī tas būs spiests atkāpties,politisko intrīgu dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Izmaiņas šī gada budžetā joprojām miglā tītas

LM vēlas samazināt 2.pensiju līmeņa īpatsvaru līdz pat 4%

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas