Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijas Banka remontēs savas ēkas fasādi, lai sildītu ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Pie fasādes ārsienām sakārs radiatorus.Viņiem labi un ekonomika silst.Par šo atklājumu visiem LB vadošajiem prātiem piešķirt 1 šķīr.Triju zvaigžņu ordeni un ienest uz mūžīgiem laikiem LR slavas grāmatā.Ja tādas nav tad ar likuma spēku ir jāizveido.Tautai uz mūžīgiem laikiem ir jāatceras savi varoņi.
Oskars
O
TUNTAK LABĀK AIZDO NAUDU NABAGIEM un ZEMNIEKIEM.
nu taču beidzot kāds....!
n
jāsilda ar sērkociņu jūra, pie reizes vēl parūpējoties, lai par jaunām valsts naudas injekcijām varētu turpnāties privātuzņēmumu protekcija un uzbarošana. Izvirziet taču šiem ekonomikas sildītājiem kāds apsūdz''ibu beidzot. Kur ir mūsu juristi? Cik ilgi idiotiem ļaus rīkoties ar valsts naudu kā ar savējo un vēl stāstīt, ka 'tas, ko es te atkal sev izperēju, būs ekonomikai par labu'?
derdzas klausīties
d
sajēgu savu un menedžmentu vajadzēja remontēt jau sen, tad nebūtu tagad ar sērkociņu jūra jāsilda. neērti lasīt šādus paziņojumus... vienkārši smieklīgs sabiedrisko attiecību stutēšanas gājiens. vēl vajadzēja kumelīšu kompreses fasādes veselības profilaksei.
Dārznieks
D
Lieliski būtu, ja konkursa nolikumā tiktu noteikts, ka visiem būvmateriāliem jābūt izgatavotiem Latvijā, kas pats par sevi nav nekas neiespējams. Lai veicas !
nn
n
pietiktu, ja LB pildiitu savu likumaa paredzeeto uzdevumu -- cenu stabilitates nodrosinasanu..
nu
n
labāk jau būtu ziedojis un siltinājis kādu paneļu māju -tai būs lielāks efekts. Un stulbums ir krāsot/siltināt fasādi, kur reālais ekonomiskums būs smieklīgs. VAirāk jau izskatās pēc naudas liekas tērēšanas.
galvas stāja
g
tā, lūk, uztver realitāti džeki, kuriem par lietām priekšstats radies, dzīvojot aizspogulijā.. varētu domāt, ka LB ir kaut kas no subjektīvā ideālisma sfēras - katram sava un dota vien priekšstatos un sajūtās.. saimniex, kura namam pamati brūk kopā, nedomātu par fasādes krāsu, bet par to, ka rīt var iznākt nakšņot zem klajas debess..
te nevienam
t
Atliek gulēt uz krāsns un gaidīt nāvi.
tonijs
t
Sildīsim kopā! Lūdzu pie viena saremontēt arī manas mājas fasādi, arī galus derētu nosiltināt.
Ha
H
Ko tur Rimsis sildīs? Vācietes? Nu, tas skaidrs, Audi pērkot, visvairāk tiek tieši viņām. Un Fasādi noteikti špaktelēs ar Sauriešu saistvielu maisījumiem, celtniekiem liks braukt uz darbu ar Latvijā ražotiem džipiem, Ķivere un tērpi būs noteikti "made in Daugavpils", projektiņu taisīs "latvijas pieci zīļi", atvainojiet sīļi uz kļavas, un sastatnes būs tikai un vienīgi no Liepājas metalurga, par pacēlājiem, krāniem, urbjiem un zāģiem nemaz nerunājot- tie noteikti visis būs REBIR pabir un Rēzeknes burunduki firmas ražojums. Ko tu vispār, pajoliņ, no Latvijas ekonomikas saproti tādā gadījumā???
eksports
e
Rimševics pirms gada: "valsts atbalsts eksportam 10 miljonu latu apmērā, kas bija iecerēts kā garantijas eksporta kredītiem, tika atlikts, par svarīgākām 2007.gada budžetā atzīstot citas prioritātes. Cerības gan palikušas uz gada otru pusi - budžeta grozījumiem, kad eksporta kredītu garantēšanas funkcijām varētu paredzēt aptuveni trīs miljonus latu. Tiesa, daļēji atbalstu šai jomā varētu segt gudri ieguldīti ES fondu līdzekļi. I.Rimšēvičs norādīja, ka tekošā konta deficīts, kas pārsniedz 6% no iekšzemes kopprodukta (IK), tiek uzskatīts par ekonomikai draudīgu. " Vai budžeta plānu gatavo Latvijas Banka?
Pilsoni!
P
Vai Tu Jau Nopirki Latvijas Preci?
Cēloņsakarība
C
Sildot ekonomiku, ir svarīgi no piepūles nepiesildīt savas bikses!
axis
a
Un tad vēl tas vīzdegunīgais komentārs par to, ka no 1993. gada 'mēs braucam tikai ar audi'. Tad nu gan arguments! Mierīgi varēja ņemt Huyndai ar 5 gadu garantiju bez nobraukuma, ko dokumentus uz ministrijām vadāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas