Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

"Latvijas faktu" aptauja: gandrīz puse nezina, par ko balsot EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hima
h
es nesaprotu, no kurienes šitie dati, es nevienā aptaujā par savu nostāju neesmu piedalījusies, a kāds no klātesošajiem ir?
luuk
l
Rīgas Stradiņa universitātes pētījumā, kas veikts pēc LTV un BNS pasūtījuma, redzams straujš Rīcības partijas reitinga pieaugums. Pieaugums, salīdzinot ar agrākiem SKDS un „Latvijas Fakti” reitingiem, ir vairākkārtīgs. Rīcības partija atgādina, ka jau 2005. gadā SKDS un LF pieļāva pat pieckārtīgu savu prognožu neatbilstību reālajiem vēlēšanu rezultātiem. Partiju apvienība ar 2 % reitingu reāli vēlēšanās saņēma vairāk nekā 10 % balsu. Tāpēc Rīcības partija aicina neietekmēties no iepriekš kompromitētu firmu reitingiem, bet balsot saskaņā ar savu sirdsapziņu un politisko pārliecību! Domājam, ka arī Dienas lasītājiem būs interesanti salīdzināt SKDS un „Latvijas fakti” produkciju ar Stradiņa universitātes pētījumā noskaidroto partiju popularitāti Rīgā: Saskaņas centrs 19 % LPP/LC 16 % JL 10 % PCTVL 5 % TB/LNNK 5 % TP 4 % PS 4 % ZZS 4 % RĪCĪBAS PARTIJA 2 % LSDSP 2 % Cita politika 2 % Par Dzimteni 1 % KDS 1 % Jaunlatvija 1 % Visu Latvijai 1 % Libertas 1 %
..
.
par Libertas.lv
Lops
L
Kāda jēga var būt no Rubika EP? Viņš pat valodu nezin? Vai tad būdams LPSR komunists viņš rūpējās par tautu? Un ko, tagad viņš ir mainījies? SC ir komunistu pūznis ar veciem stagnātiem kas uz nekādu saskaņu nav spējīgi!!!
emis
e
ES NOTEIKTI PAR SCP UN MAIRU DZELZKALĒJU!
nez kaapee
n
Nez kaapee tik daudzi politiki maina partijas???Laikam jau alkas par vietu pie siles Kaut vai argals, kristovskis, bojars jaunaakais, baldzeens, krasts un daudzi citi bleezi!Balsosu soreiz par Visu Latvijai!!!
apjucis
a
nevaru vēl izšķirties - balsot par TP, ZZS, SC, LPP vai VL? katrā sarakstā pa kādam labam cilvēkam..
Atis ok
A
Njā tik daudz neizlēmušo. Man īstenībā nekad neviens no šitiem statistiķiem neko nav jautājis.... Bet tā laikam Atis Lejiņš sakarīgākais liekas, pie tam nav labējais, kuri m...... pie šitā noveduši ar savu lielbagātnieku atbalsta politiku.
par Ati Lejiņu
p
balsošu. lūk tā. un manas domas nekas nemainīs. :)
ABC
A
Man ir bijušas darīšanas ar Hansabankas "finanšu analītiķiem", un es varu viennozīmīgi pateikt, ka viņu arogance un aprobežotība ir apbrīnas vērti. Tev ir pilnīga taisnība attiecībā uz Ingrīdas Blūmas interviju - ar šādiem diegiem nav aršana.
Maximus
M
Stripojam vecos azus lauka, velkam krustinus par jauniem, izglitotiem un nekorumpetiem cilvekiem ES!!!!
Maximus
M
EPtikai jaunas sejas!!!!!
Veiko Spolītis
V
Emocionāli Jūs saprotu, bet pirms sākt argumentētu diskusiju man ir jāizlasa Ingrīdas Blūmas intervija. Runājo par finanšu centru skaidrs ir viens - latvijas zinātņu potenciāls ir pliekans (diplomātiski teikts.). Lai būvētu pasaules finanšu centru būtu bijis nepieciešams papildus IZGLĪTOTAIS darbaspēks, par kuru VISAS VALSLTIS CĪNĀS:) Tātad, gaidu norādi uz interviju un tad varēsim diskutēt tālāk:)
:)
:
Latvijas faktu" aptauja: gandrīz puse nezina,par ko balsot EP vēlēšanās,pareizi ka nezin,tapec ka Latvijas valdiba ar labo saukli,ES taa prasa,ta jabut,tapec jau esm skeptiski,nemaz taa eiropa nav kaa no mums prasa un pedejo sulu izspiez,tapec ar daudz nevelas balsot jo vienkarsi zb viss,pa 20 gadi.
Juris
J
Paskaidrošu. Ja neesi pamanījis, tad varu informēt, ka Latvijā ir bijušas un arī tagad ir maz iespēju strādāt darbu ar augstu pievienoto vērtību - kaut vai darba iespējas zinātnē un tehnologiju attīstībā un ieviešanā. Ir arī ļoti objektīvi rādītāji, kas to raksturo, kaut vai darbaspēka sastāvs, kas Latvijā nelīdzinās normālai Eiropas valstija - ja saktās, cik liels procents ir vienkāršā darba veicēju. Un lūk, banku sektors bija viena no nozarēm, kurai bija lielas iespējas attīstīt darbavietas, kas būtu vērtīgākas nekā tikai klientu apkalpošanas speciālisti - visa komplekso finanšu produktu izstrāde, piedāvājums un tirdzniecība, kas labi būtu atbilsti Latvijas kā finanšu centra vīzijai. Tieši šie produkti, kurus būtu varējuši izmantot ārvalstu bagātie klienti varēja nodrošināt lielāko apgrozījumu un rentabilitāti bankām un lielākos ienākumus valstij, mazumtirdzniecības bankas nekad nav padarījušas kādu valsti par finanšu centru. Taču - šo produktu istrādei un ieviešanai bija vajadzīgi spējīgi darbinieki, kas nevis glīti runā un komentē līknes, bet spēj darboties ar matemātiku u.tml. cieto zinātņu nozarēm. Tas prasīja investīcijas un Hanzabanka varēja tādas veikt, tā būtu pierādījusi, ka tai rūp ne tikai Latvijas ieraušana kredītu valgos, bet arī paliekošans banku industrija izveidošanas šeit Latvijā. Diemžēl, Hansabanka to neizdarīja un varu atsaukties un tās bij. vadītājas interviju, kurā viņa pasmējās par ideju, ka Latvija varētu būs finanšu centrs, un teica - neesot darbinieku. Un ja kāds, vēlas rūkt, ka labi vien ir, ka mums nav pienācis Islandes liktenis, tad pietiek norādīt gan to - ka bankas nebūt nav apturējušas savu darbību un arī banku akciju cenas ir ļoti ievēriojami kāpušas pēdējā mēneša laikā, ieskaitot pat tām bankās, kas izlaida jaunas akcijas, lai palielinātus savu kapitālu. Un tā tas ir arī citās nozarēs. Mums nav vajadzīvi pie varas (politikā un biznesā, un arī - kaut vai reputāciju topos) darbinieki, kas savu vīziju saredz operāciju optimizēšanā, bet mums ir vajadzīgi cilvēki, kuriem ir drosme radīt jaunas idejas un saprāts tās pārdot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Aptaujas rezultāti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas