Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Latvijas Forumu moderatori lielākoties žurnālisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loks
l
mazākums II » lux 26.05.2009 17:38 Kuri tad? siis profesijas cilveeki jau vispaar muusu valstii uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi. (labi, varbūt divu) ------------------------------------------------------ ----------------------------------------------- Mīļais drauks! Tā vispār nav profesija, bet melnbaltā maģija - no tukša caurā un atpakaļ (bet par naudu!).
Igauniete
I
Piekritu! Pavisam nesen Igaunija notika lidziga rakstura visaptveross forums "Minu Eesti" (mana Igaunija). Pirms si pasakuma aridzan netruka kritikas par temu "vai tik nav tuksa populistiska darbosanas...". Ar pamatigu interesi uzklausiju savu pazinu komentarus, kuri piestradaja par moderatoriem (jebkurs gribetajs vareja par tadu klut piesakoties un sanemot apmacibu). Dalibai darba grupas bija pieteikusies tie cilveki, kuriem patiesam rup dzive Igaunija. Un tiem, kuri atnaca, bija gan lieliskas un sparnotas idejas, gan ari pavisam vienkarsi praktiski ieteikumi, kuri ir uzreiz istenojami. Saprotams, ka viena pasvaldiba pasakums bija labaks par otru, kada pilseta varbut nebija tik veiksmiga, ka cita, bet kopuma - varen feins pasakums izdevas! Lauzi priecigi un lietas jau notiek. Paldies Latvijas Foruma rikotajiem! Lai daudz atsaucigu, praktisku un gaisu dalibnieku un milzums pilnvertigu un istenojamu ideju!
Rita Našeniece
R
Es ticu pašorganizācijai. Tautas Fronte arī bija pašorganizācija. Ceru, ka šis forums būs lietderīgs sākums. Tas, ka forums notiek visur Latvijā, nevis tikai Rīgā novērš risku, ka tas pārvērstos par štata snobu-inteliģentu izrādīšanās vietu. Problēma varētu būt priekšvēlēšanu laiks. Bet, cik sapratu Ķīlim arī nebija īpašas izvēles. Vispār žetons Ķīlim. Un viss notiks tik daudz, cik mēs paši būsim gatavi pie tā strādāt.
nn
n
jastada kartupeli (pedejais laiks!) un jalasa zagari... un pret pavasari jabrauc pasaulee laimi mekleet !!
reality
r
Šodienas nomenklatūrais arī patīk PPR - ' Ķīlis sacīja, ka foruma mērķis ir dot impulsu cilvēku pašorganizācijai. (Delfi) - kam vajadzīgas pašvaldību vēlēšanas, ja tajās netiks ievēlēti organizēšanas vadītāji ? Kas ir valsts varas vadošie & valdošie šodien - dalītāji un pārdalītāji, griezēji un kampēji ? ‘’Постсоветская экономика еще находится в стадии формирования. Но основные черты ее видны уже сейчас. Это лишь подобие западнистской экономики. Она есть гибрид советизма и западнизма. Она лишь ча¬стично инвестиционная. Изнутри инвестировать некому. Государство нищее. Встав на путь приватизации, оно оказалось само ограбленным, а с другой стороны стало соучастником грабежа. Сохранив за собой часть собственности, оно само стало нуждаться в инвестициях.’’ Лекция Александра Зиновьева Постсоветизм
kilo
k
...atkal runās...diez kad kāds sāks ko darīt... šobrīd var runāt jelko - sabiedrībā gluži vienkārši vairs nav vēlmes uztvert. "Nu re" kāds iesauksies...tad par to kāpēc tā ir varam arī parunāt :D:D padomju nomenklaturšcinai bij tāds teiciens - PPR - posidjeli; popi.djeli; razošļis..... te tas viss jau kārtējo reizi būs stipri līdzīgi
mazākums II
m
Kuri tad? siis profesijas cilveeki jau vispaar muusu valstii uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi. (labi, varbūt divu)
lux
l
Ja ĶĪLIS vadīs, nekāds labais forums nesanāks. Latvijas galvenais popprofesors tā aizņemts ar sevi, ka citus nemāk uzklausīt un ar domas formulēšanu viņam pēdējā laikā tā pavājāk. Kādreiz tas bija ienteresanti, ko viņš deklarēja, bet tagad jau ir vairāki citi daudz interesantāki antropologi par viņu (izņemot Seglinieku)
grieta
g
es no valdiibas gaidu vienigi to, lai taa koncentreejas uz savu tiesjo pienaakumu minimaalo veiksjanu. un sjaadus projektus, par kaadu te tiek zinjots - forumiem, šmorumiem, un vēl plāniem uns stratēģijām - gribu pasūtīt ļoti tālu. nee, es saprotu, ka tautu vajag iesaitsīt procesos, nu - ar kaut ko jau tiem bezdarbnieku puuljiem jaanodarbojas, kaut kaa jau tas tvaiks jaanolaiž - bet varbūt lai iet un staada kartupeļus, kur pašvaldības dod zemi! tas būs krietni vien racionaalaak. turklaat - es nebuut nešaubos, ka no manis deviņas aadas nopleesiis un es arii zinu, ka man naaksies samaksaat par nesapraatiigo peeteri un jaani, kas kaadreiz smalki laida ar saviem jauniem auto uz jaunaam maajaam... man nekas nav pretii - ja vien sjie cilveeki ies un staadiis tos kartupeljus un beidzot saaks domaat reaali par savu dziivi, un valsts - valsts beidzot saaks adekvaati straaadaat atbilstosji taam funkcijaam, kuras tai jaadara.
reality
r
(.) - gaidu no valdiibas.'' - ar gaidīšanu un prasīšanu būs par maz, jo kādam jau reāli arī jāveido ar savām paša rokām/galvām sava valsts. Dāsno ārvalstu kredītu laiks ir beidzies - jāsāk atmaksāt iztērēties - un to parādu jau kredītu dalītāji īpaši nevēlas atmaksāt. Plēsīs no ''Grietas & Co'', plēsīs vēl 77 ādas - tāda būs skarbā jau šī rudens realitāte. Domā ko darī ?!
kāmis
k
izskatās, ka ķīlim sanācis veiksmīgi izbīdīt kādu savu projektu . es nesaku , ka tas ir slikti. gan jau ka ir pat ļoti ok. p.s. bišku ierēcu par tie konkrētajiem pasākumiem. bez visas krīzes ir gan bērni, gan paši vadāti, gan piens, kaimiņiem atvests, gan .... . kaudze sīkumu. un darīts tas ir vienmēr. bet rīgas kungi paliek rīgas kungi. viņiem jau vienmēr liekas, ka visi dzīvo tāpat kā viņi, ja nav maizes , lai ēd kūkas.
grieta
g
nu man arii skjiet, ka viens plaans - ideju bagaatais 2030 - ir jau tapis. taa tak strateegija - vismaz taa ķīļa kungs solija. cik vinjam par to samaksaaja? kur tas plaans palicis un kapeec tik aktiiva rosiiba pie jauna plaana??? un veel - ziniet, bet man ir piegriezusjies taa plate - vajag, plaanu, plaana nav, vajag plaanu, a plaana ta nav, vajag plaanu... es gribu redzeet to, kas sjajos laikos var uztaisit plaanu kaut vai uz trim meenesjiem un nevis valstij, bet savai dziivei!!! nu neesam naivi - nu kurs var pateikt, kas buus pasaulee pieprasiits peec gada? kaada buus pasaule peec gada??? es nesaku, ka vajaag kliist apkaart bezmeerkjiigi, bet - varbut valstij vajag nevis atkla domaat kaut kaadus kosmiskos plaanus, bet vienkarsji straadaat pie reaaliem darbiem - proti, nodarboties ar SOCIALO politiku un taas adekvaatu realizaaciju sjajaa briidii... valsts - tiec galaa ar saviem darbiem un bizness izdomaas to, ko pardot un ar ko naudu pelnit! nu nevajag valstij liist tur kur nevjaag. tagad jau taa valsts klimst bezmeerkjiigi apkaart un nesaprot - ko darit, ko nedariit un tik gvelz par plaaniem. a nevajag plaanu - vajag darbu! turklaat - sociaalajaa jomaa!!! viss! tas ir tas, ko es - kaa sjiis valsts pilsone - gaidu no valdiibas.
reality
r
Ķīļa kungam nevajadzētu daudz ko pārmest - viņš godprātīgi cenšas padarīt uzticēto darbu ( jau >10 gadus ). Ķīļa kungs darbojas efektīvi, tāpēc jau vadošie & valdošie viņu aicinac vadīt šādus projektus ( '''patiesības'' uzspodrināšanu). Bet jautājums jau paliek: '' Jautājums SAK: kad tas beigsies, kad lietderīgas runas beigs piesegt nekvalitatīvus darbus?'' (V.Avotiņš - ''No tiem, kam nedod, taisīs, kam dod).
kū!
k
It kā jau skaisti - ar idejām pret krīzi! Bet bail, ka `ideju saraksti` , kā mēdzam teikt, `nestrādās`, paliks skaistu abstrakciju līmenī. Lai nu es kļūdītos (bet tas Ķīlis, tas Ķīlis - kā ieķīlējas, tā viss apstājas un aiziet tūtā...)!
kas tas?
k
Šis izskatās pēc mārketinga komunikācijas plāna, pardon. Pirms maksāt moderatoriem, vajadzētu info, kāds labums ir cēlies no Ķīļa kūrētā Latvijai 2030 un kādas pozitīvas sekas -- no tur veiktajiem forumiem. Ja šādā veidā Zatlers domā uzmesties par patronu sociālajai debatei -- ļoti neprofesionāls slēdziens, dāmas un kungs. Jūs varat labāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

FORUMUS VADĪS:

Rīgā – Roberts Ķīlis

Rēzeknē – Elīna Egle

Cēsīs – Haralds Burkovskis

Kandavā – Jānis Geste

Jēkabpilī – Sandijs Semjonovs

Ventspilī – Kristaps Pētersons

Siguldā – Kārlis Streips

Valmierā – Jānis Krēvics

Mazsalacā – Zane Peneze

Liepājā – Valdis Melderis

Ogrē – Ansis Bogustovs

Preiļos – Gundars Rēders


DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Zatlera iniciētajā Latvijas Forumā sākumā cer izveidot ideju sarakstu

UZZINI, kur un kad notiks forumi


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas