Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvijas iedzīvotāju iecienītākā kultūras aktivitāte - grāmatu lasīšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drak
d
lndp.lv/clip/eirokomisars.html
ucis
u
Oi, si zina gan ir iepriecinosa. Likas, ka ar lasisanu pie mums ir cauri.Lasisim un macisim savus bernus to darit, tad nepazudisim.
pedants
p
"kultūras aktivitātes" "identificējuši sešas .. grupas" "salīdzinoši bieži" utt. Rakstā ir klaji nekulturāla valoda. Laikam nav īstās grāmatas lasītas :)
Jā - Anita
J
Es arī parasti izrevidēju nocenoto grāmatu plauktus un atrodu ļoti foršas lietas.Bibliotēku neizmantoju, bet cīnos ar prkšanu: dāvanās parasti saņemu grāmatnīcu dāvanu kartes. Nupat nopirku Ziedoņa un Zālītes sarunas un Krēslu. Ir jau bēdīgi, ka šādas tādas iekārojamas grāmatas paliek veikala plauktā, bet nāk jaunas un aizmirstas vecās.
:-)
:
protams, citas izklaides Latvijā vienkāši ir zem minimālā inteliģences līmeņa.
Anita
A
Mīlīši, ieskatieties labi grāmatnīcu nocenoto grāmatu plauktos, tur pat par latu var nopirkt labas grāmatas. Rozē nopirku Vonnegūta "Cilvēks bez valsts", gan pasmējos, gan aizdomājos.
fab
f
bibliotēkas joprojām ir par brīvu.
Bet
B
Padomju laikos tā arī bija, bet tagad, kad grāmata maksā vidēji 8 Ls, jau sen vairs nav tā! Labas grāmatas vienkārši nav iespējams nopirkt, par dārgu!
Karmena
K
Kad kļuvu bezdarbniece, kāds mans paziņa, kas jau gadu bija bezdarbnieks, sacīja: Cik labi ! Varēsi daudz grāmatu izlasīt. Un tā jau arī ir. Sevišķi, ja bezdarba periods iekrīt aukstajā laikā. Tā kā bezdarbnieku skaits ar katru dienu aug, arī grāmatu lasītāju īpatsvars iedzīvotāju vidū varētu pieaugt. Bet to jau vislabāk varēs pateikt bibliotēku vadītāji.
fab
f
Tas, ka grāmatas lasa ir labi, bet jautājums- kādas grāmatas?
Paija
P
Jā, grāmatas ir foršas. Šodien gāju pa Brīvības ielu un kā parasti uzmetu skatu grāmatu veikala skatlogam. Bet tur grāmata izlikta: Jānis Rozentāls " Dzīve ir sapnis". Un tad es pie sevis nodomāju, nu re kā, pirms brīža gāju pa ielu, drudžaini domāju par visādām riebīgām problēmām un PĒKŠŅI grāmata skatlogā mani uzrunā " DZĪVE IR SAPNIS". Uzreiz vieglāk elpot palika, problēmas aizmirsās, jo ja tā padomā, tad jā, dzīve patiesi ir sapnis! Pirmdien šo grāmatu iešu un nopirkšu, jo viņas nosaukums man lika pasmaidīt...
Brālis
B
Neticami, bet jauki, ja tas ir fakts!
jautājums
j
Jā... Latvieši ir lasītāji. Un labi, ka tā ! Re, es Naumaņa grāmatu vakar nopirku. Kultūrniezi. Taisos pa maija svētkiem izbaudīt
enzelins milemba
e
Latvijas iedzīvotāju iecienītākā kultūras aktivitāte - grāmatu lasīšana + Vienkārša doma, bet kropli izteikta.
Paija
P
Saja aktivitātē mani var pieskaitīt ar' . Nav foršāka un uzticamāka sabiedrotā par grāmatu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas