Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Latvijas - Krievijas attiecībās kārtējais sasalums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Un pēc šā balsojuma
U
var mazināties atbalsts brālīgajai kaimiņvalstij, un piesals vēl mazliet: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-21194710
!
!
LDz, viens no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem, bez Krievijas nespētu pastāvēt. Neaizmirsīsim arī par eksportu no Kazahstānas u.c. valstīm caur Krievijas teritoriju.
rd
r
Latvija no tā vienīgi zaudē.
pilsonis777
p
Nu nekas jauns,vajag meklēt altermatīvus enerģijas avotus un viss būs ok.
ivars graudums
i
Deelj aktiivaas krievu minoritaates Latvijaa, taa ir vaajais punkts Baltijas valstiis. Un to lielaa Krievija izmanto, lai stiprinaatu savu iespaidu. Taisni taadeelj Latvijai ir jaapievienojaas Eiropas kodolam, krievu ceriibas uz matushku tad saruks, un ja patiesi Igaunijaa visaas skolaas macaas valsts valodaa, tad tas pats jaadara arii Latvijaa. Jo ilgterminjaa valodai, kuru lieto ikdienaa buus noteicosha noziime valstii.
3
3
Pilnīgi nekādas diplomātijas. Izskatās,ka Latvijas ministriem tas ir svešvārds.
Nekas
N
Tas ir zināms sen ka kritums. Bet tas ir Latvijas politikas rezultāts ,un cueš parastais cilvēks ... ja netirgojam nebūs naudas ...
Dāņu cūks
D
Pērn Krievija aizliedza dzīvo cūku importu no Eiropas Savienības valstīm. Viens šāds lēmums, teju paralizēja vairāk nekā 20 fermu darbību Latvijā. ___ Vai, vai vai - kā man tas bojāja biznesu!
Arnolds>>Edvinam..
A
Jums taisniba! Mums vajadzetu noskirt tos cittautiesus kas atbalsta Latviju un Eiropu un tos cittautiesus kas ir naidigi pret Latviju, un ta nav musu darisana vai vini ir vienkarsi dumji vai kremla propogandas nozombeti, tiem nozombetajiem mums vajadzetu palidzet atgriezties dzimtene vai vel kaut ko bet vajadzetu no viniem atkratities.
Raimonds Pauls vairs nepiedalisies
R
Jaunaja Vilni? Nav liela beda Sudraba kopa ar Stepasinu uzdziedas..
x
x
To krievijas balaganu Jauno vilni kas potenciali agite balsot par Saskanas Centru vajag aizliegt.. prieks ka maestro pateica ka tur vairs nepiedalisies.. un vinam ari taisniba tais vairs nav latviesu muziku uzstasanas bet kremla propogandas sovs..
sis beidzot ir sitiens krievijai pa
s
laika kad musu pensionari sanem loti mazas penzijas mes maksajam simtiem miljonu latu!!!!!! hohejistiem kuri ar savam spelem krievija rada maldigu telu ka fasistiskais Putina rezims ir pievilciga valsts... nav brinums ka krievu specdienestu darbonis Savickis visadi sponsore hokeju.. lai tik brauc uz krieviju un lai vairak musu televizija tiek radita ,,jauka un laba krievija,,
beidzot hokejam piekeras klat..
b
sen vajadzeja, seit nu aizsardzibas ministram Pabrika kungam taisniba, ar ikdienas spelu translaciju no Krievijas tiek radits iespaids ka Krievija kas karoja Gruzija, karoja Cecenija, Piednestras konflikts, atbalsta Asadu Sirijas pilsonu slepkavu, ka Krievija ir normala valsts. Visvajpratigakais ir tas ka hokejisti ko mes sutam uz Krieviju tiek apmaksati no budzeta(precizak no valsts uznemumu budzeta) tadejadi mes maksajam miljonus latu hokejistiem kas...reklame krieviju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roberts Greviškis
R
Personīgi man ar Krieviju un krieviem ir draudzīgas attiecības, uzklikšķiniet uz linka redzēsiet, saruna ar krievu, kuru 5 gadus nebiju redzējis: http://youtu.be/xI8FCg2-cFc
Edvīns
E
Skaisti, bet tie "draudzīgie" krievi mums neuzbrūk, mums uzbrūk krievu nacisti, kuri sagrābuši varu Kremli un kuri rosās pa Latviju.
  • 3
  • 0
arturs
a
Jūrmalā, Jomas ielas galā sāk būvēt pareizticīgo baznīcu. Drīz Jūrmalā varēs iebraukt tikai ar Krievijas vīzām.
urlu soģis
u
Bet Dombrovska-Āboltiņas duumvirāts noraidīja NA ierosinājumu atcelt likumu, kurš lauj krieviem iepirkties Latvijā par sīknaudu.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas