Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Latvijas Pasts" aprīļa vidū samazinās darbinieku skaitu par apmēram 300 un likvidēs 107 vakances

Latvijas Pasts (LP) 15.aprīlī ievieš jaunu administrācijas struktūru, kā dēļ samazinās darbinieku skaitu par 304 un likvidēs arī 107 vakances, aģentūrai BNS pavēstīja LP sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Kreicberga.

LP likvidēs reģionu pārvaldības struktūru, samazinot darbinieku skaitu par 54, tiks optimizēta LP administrācija, samazinot darbinieku skaitu par 250, kā arī likvidētas vakances.

Kreicberga atgādināja, ka pasts sāks reģionu pārvaldes struktūras reorganizāciju - tiks likvidēti reģionu direktoru amati un citi amati, kas līdz šim bijuši reģionu struktūrā. Kreicberga norādīja, ka likvidēs tos amatus, kas bijuši tiešā reģiona direktora pakļautībā.

Likvidēto amata vietu darbiniekiem tiks piedāvāts darbs citās LP struktūrvienībās. Zemākā līmeņa darbiniekiem, kuru struktūrvienības likvidēs, piedāvās iespēju turpināt darbu citos amatos pastā, kas konkrētajā brīdī būs vakanti. Pamatā vakances ir pasta nodaļās, cehos un autotransporta centrā, informēja Kreicberga.

Savukārt augstākā līmeņa darbiniekiem LP lielākajā daļā gadījumu nevarēs piedāvāt turpināt darbu uzņēmuma citās struktūrvienībās, jo uzņēmumā maksimāli tiek samazināts administrācijas darbinieku skaits, līdz ar to dotajā brīdī faktiski nav vakanču administrācijā, pavēstīja Kreicberga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas