Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Latvijas Pasts izskata iespēju sūtījumus piegādāt piecas dienas nedēļā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ls 5..10 :))
L
ja man to sestdienas avīzi nesīs ..pirmdien..atvainojiet man tā nav vajadzīga!!!..(makulatura!!!)..pielikumu piektdienā??OK!!nekādu problēmu kā to nosauc!!:))
Vuarzazi
V
Ja abonamentu skaits ir sarucis, liela mera ir pasta (ari Slesera) vaina: piemeram Latvijas preses arzemju abonamenti ir dargaki, ka piemeram arzemes "Le Monde" no Francijas.
Džo
D
Droši vien runa ir par piecām dienām, t.i. bez pirmdienas?
latgaļs
l
Un vispār, vajadzētu sestdienu likvidēt kā tādu! Teiksim, piektdiena būtu brīvdiena, pēc piektdienas uzreiz sekotu svētdiena - arī brīvdiena, un tad jaunās nedēļās pirmdiena. Visa valsts būtu vienā rāvienā pārgājusi uz 4-dienu darba nedēļu un nekādi likumi nav jāgroza! A ietaupījums valdībai, až viena piektdaļa no ierēdņu algām!!!
ululiņš
u
Es pasūtīju "Dienu", kas iznāk 6x nedēļā. Ja avīze iznāks un to piegādās man 5x nedēļā, uzskatītšu to par vienpusēju līguma laušanu ar visām no tā izrietošajām sekām.
Cody
C
Man kaut kā prātā palicis, ka PSRS laikos avīzes neiznāca pirmdienās. Bet par Dienas centra piegādēm nevaru sūdzēties. Sešos no rīta brokastīs Diena parasti ir uz galda.
lielaisjaanis
l
Iirijaa pastu piegaadaa 5 dienas jau sen un nav tik traki. Tur gan aviizes un zurnaalus faktiski nepasuuta, esot daarga piegaade. Nu bet nedeelas aviize sver ap pus kilogramu, es domaaju galvenaa rajona aviize. Esmu veerojis kaa dazi sapeerk paaris kilogramu so aviizu un ko taalaak, uz miskasti laikam...
garāmejot
g
viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.. kādreiz pirmdienās nenesa "Pravdu" un "Izvestija"
sii
s
Ja par to pasu samaksu pienaaks tikai piecas aviizes nedeeljaa, tad loti nopietni apsveersu turpmaako aboneesanu...
hosa
h
Notici gan,Kārli,šādai iespējai.Vai tad dienai dikti grūti,ja kurpe spiež,pārcelt"sestdienu" par "piektdienu"?Nu ņems un izdos milzīgo pielikumu nevis sestdien,bet piektdien-un viss.
Oskars
O
Tas ir BRIESMĪGI, labāk lai piesaka KARU.......
pričoms
p
A nesaprotu iepriekšējo komentāru. Jei bogu, derētu tulkojums! Davai!
Kārlis Streips
K
Pateicoties Dienas "abonementu centra" nekompetencei, es lielākoties laikrakstus saņemu tieši Latvijas pastā. Man tie ir vajadzīgi darba darīšanām arī sestdienā. Saprotu LP vēlmi samazināt izdevumus, bet jādomā tomēr arī ir par klientiem. Neticu, ka Diena, Atkarīgā un Latvijas Avīze pārtrauks iznākšanu sestdienā -- galu galā, visām sestdienās ir lieli pielikumi. Nevar LP atteikties no piegādes arī sestdienā!
hosa
h
Pričom tur Latvijas Pasts,ja avīze "Diena" sakarā ar iespaidīgiem zaudējumiem pati ir pirmā,kas "izskata iespēju iznākt 5 dienas nedēļā".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas