Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latvijas pasts taupīs, atņemot pastniekiem darba automašīnas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Principā es teiktu, ka šādā situācijā ir izdevīgāk iet par 100Ls bezdarbniekos nekā samierinaties ar LP kretīnismu !!! Principā to aŗī novēlu - lai pārgudrā valde ņem un izvadā paši to pastu !!!
volk tambovskij
v
tas pats jau notiek visos valsts kantoros , treknajos gados sabuuveeja opisus , izdomaaja štata vietas , saseedinaaja draugus un radus , ja nee tad mirušaas dveeseles un naudu kruķiija ne pa knapo , jo lielaaks štats jo lielaaks preemiju fonds, tagad kad skaabeklis ciet , tad no zemaa gala, kabina tik nost , saiisina zemaakos iereedņus a augšgals mieriigi , itkaa nekas nebuutu bijis ,uzskataams piemeers Riigas satiksme...
džeina
d
Tur jau visu laiku notiek tādas lietas (draugs strādā par pastnieku), ka prasās feļetonu uzrakstīt. Ne tur darba apģērbu, nekā, bet prasa naudas drošībai vairākas kabatas iešūt..utt. Tagad viņiem vēl jāiesasitās par preču piegādātājiem (veļas pulveri utml). Taču šis gājiens ir pazemojums itin visam. Piespiest kļūt par pašnodarbināto!!! Absurds!
grāmatvede
g
Pasta vadība reāli pārkāpj likuma Par iedzīvotāju ienākumu nodokli 8.panta 2.2 punktu. Saskaņā ar šo punktu pastam par saviem darbiniekiem ir jāmaksā algas nodoklis, viņi nemaz nevar likt saviem darbiniekiem maksāt iedzīvotāju ienākuma nodokli no saimnieciskās darbības. Tad vispirms ir jāizmaina likums.
@
@
Daudz priekšnieku - maz saprāta un jēgas.
:)
:
Vispār vajadzētu atņemt arī pasta somas, lai stiepj vēstules un avīzes plastmasas maisiņos ar uzrakstu "Maxima".
Sniper'sEye
S
... un precedentos pavērties! Valsts uzņēmums spekulatīvi piesārņos pašnodarbinātos. ES savulaik Franciju piespieda no šīm spekulācijām atteikties. Ja Jelgavas glumie sociķi savulaik jau Jelgavas autobusu parkā šito cūcību praktizēja, tad nu osmelīnu sadzēries jau Latvijas Pasts?! Gerhard, -- vai nu izbeidz šo cūcību pats, vai lai nāk kāds, kas izmet Tevi vispirms un pēc tam nahrenizē tādu Veisu! TĀ NAV LABAS PĀRVALDĪBAS PRAKSE ES DALĪBVALSTĪ! Tādas spekulācijas darba tirgū ir jāapkaro valsts vārdā, ja ne -- pirms vēlēšanām atgādināsim.
!!
!
Iemesls šai Latvijas pasta rīcībai, ir jaunais mašīnu nodoklis, kuru ''izperēja'' FM un mūsu 100 ''gudrās galvas''. Šo nodokli Pasts nespēj samaksāt, tāpēc arī šīs darbības. Vai nākamais būs Latvenergo? Kaut gan nē, elektrību pērkam visi, mašīnu nodokli iekļaus elektrības cenā.
Jukums
J
Šī ir absurdākā valsts pasaulē. Kur vien skaties viens vienīgs murgs visapkārt.
sad story
s
Pastnieki, saorganizejieties un sudziet Pasta valdi tiesa! Pasnodarbinata statusa uzspiesana pastniekiem ir nelikumiga! Veisam naksies segt si haosa rezultata radusos zaudejumus no savas kabatas
MONA
M
Kāpēc priekšniekiem tādas lielas algas ,tad lai viņi arī apkalpo :izvadā pastu ,pensiju ar mašīnu ar kuru pašiatbrauc uz darbu . Ko viņi darbā dara,neteik ti,ka īpaši neko. Par tādu algu viņiem būtu jāstrādā katru dienu 20 stundas. No rīta izvadā pastu un pensijas un pēcpusdienā dzer kafiju.
pilsonis
p
kā LATVIJAS PASTA pastnieks, kas piegādā vēstules, pensijas var būt pašnodarbināta persona bez sociālām garantijām!!!!!!!?????? saprotu, ka ar valsti iet galīgi šķērsām, bet tomēr -jūs ņirgājaties????
renault
r
patriekt visus tranus no pasta, citādi ik pārdienas atnāk no Rīgas murgaina instrukcija uz 100 lapām, kuru neviens saprast nav spējīgs...Nedrīkst jau rakstīt tos dienesta noslēpumus, bet visi būtu mēmi, ja zinātu, ar kādu stulbumu nodarbojas pasta darbinieki pēdējā laikā- lai tikai Rīgas lielajām pakaļām nebūtu jāšķiras no krēsliem, un izskatītos, ka šie ir vajadzīgi.
at
a
austrijä pastu izvadä 2x dienä, ar auto, 7x nedelä. vestule no austrijas uz lv aiziet 2 dienäs, bet no lv uz austriju 16 dienäs. marka maksä 0,65 centi. Kur musejiem sitäda apetite un nekauniba, griezt tikai no plänä gala visu laiku nost.
Pensionārs
P
Lai katrs iedzīvotājs pats brauc uz pastu un saņem sūtījumus,tad varbūt sūtījumi būs lētāki...nebūs vajadzīgi pastnieki...atkal ekonomija....un kas nevar aizbraukt vai aiziet uz pastu...tās jau tad ir viņa problēmas...pensijas ,lai skaita bankā....vairāk iekrāsies nauda....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas