Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvijas radio papildus naudu nedabū, Kolātam jāgatavo jauns plāns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LVD
L
Turies, Dzintris! Bet tev ,Šleser , par šito gājienu ar Latvijas Radio pienākas īpašā balva no tautas puses- noslīcināšana atejā! Un tas vēl saucas Satiksmes ministrs! Deģenerāts kaut kāds!
Jānis
J
Godmanis par daudz taukmūļu maizīti apēdies. Viņam Kolāts nav labs, tapēc, ka tāds nepakļāvīgs. Ja būtu ievēlēts Inkēns, tad naudiņa no LVRTC jau būtu LR kontā ar uzviju. Šobrīd Godmanis varētu izdarīt labu darbu, ja vienkārši atkāptos ar visu šaiku.
autc
a
Godmanim izslēdzies ēters Gaida to debesīs Pēters
Par brīvu Radio!
P
Rokas nost no Kolāta un Latvijas Radio! Iesim aizstāvēt kā Loskutovu! Brīvu SABIEDRISKO radio! Tā ir tautas nauda, kas uztur radio, nevis Godmaņa personīgā. Nekādu apvienošanu ar angažēto Kota LTV!!!
Sodīt Kleckinu!
S
Godmaņa uzvedībā arvien vairāk parādās DIKTATORA manieres. Plosās kā uz savu galu /ko es viņam arī novēlu/. Pārņem Kalvīša manieres - pretīgi! Pats histēriski svaidās turpu šurpu, bet rezultāta nekāda. Jā - viens "darbiņš" tomēr padarīts. Parex banka izglābta.
Latviatours
L
Godmanis varēja Japānā to jautājumu papētīt. Kur brauciena sausais atlikums?
pindača
p
Kolātam jāsūta Kleckins pie gočas lai sarunā to rebi.
Viesulis
V
Godman, ja man būtu teikšana, jūs un viss jūsu ministru bars tiktu padzīts un nosēdināts uz apsūdzēto sola kopā ar 100 "gudrajām galvām".
Winterzauber
W
(Ironizējot) ....... Hmmm, interesanti, ko gan varētu tajā izīrējamajā Radio mājā tādu labu peļņu nesošu ielikt - lielu "Mega-Spēļu" zāli, vai varbūt kādu LPP/LC "kristīgās morāles" bordeli?? :)
dzeris
d
Ja man būtu iespēja, es arī atbrīvotu Godmani nekavējoties. Tā ka mums ar Godmani viena problēma - ir vēlmes, bet nav iespējas.
tante
t
Ieteikums radio - gatavojiet prasību Satversmes tiesai par radio un televīzijas likuma ilggadēju pārkāpumu, nenodrošinot radio budžetu iepriekšējā gada budžeta apjomā. Miermīlīgā ceļā drīzāk savu galu sagaidīsiet, nevis palīdzību no valdības. Šitie liekulīgie svētuļi valdībā, kas citiem pirkstus baksta acīs, bet paši tādas treknas muguriņas uzaudzējuši, ka prieks skatīties...
*&*
*
Priekš radio nav, pat ne tik, lai knapi dzīvību izvilktu, priekš sakrālā tūrisma (lasi, - Šlesera "mācītājiem") atradīsies 25 miljoni (skat.S.Kalnietes blogu šodien). Bet Kolātam jānoturas kaut vai ar pliku radio, ja būs bads, nesīsim sviestmaizes kā barikāžu laikā, jo Inkēnu radio tuvumā laist - paši saprotiet, kādus makaronus čekas mērcē jums karinās uz ausīm :)
elzza
e
Atjaunojiet finansējumu pagājušā gada apjomā un tad prasiet ekonomiju! Vai noņemiet Valsts kancelejai 25% rādiet priekšzīmi, kur vēl var ieekonomēt! Tad paskatīsimies, kuram labāk sanāKS
sekretāre
s
godmanis pats labprāt droši vien klusuma brīžus aizpildītu ar savām sterilajām un mokošajām atskaitēm un "šitā vairs nebūs."
urbis
u
Liekas, ka ir pienācis tas laiks mums izjust, kas ir totalitārs režīms! Laikam Godmanis iedomājies, ka tas ir viņa kabatas radio. Žēl, bet demokrātija te nav beigusies, tās te nekad nav bijis. Un Šlesers veiksmīgi turpina bīdīt tālāk savu biznesa plānu- apvienot TV un LR, tur varēs atkal vārīties dažādi apkopēju dēli un meitas, jo arī apvienošanai vajag piķi. Es nesaprotu, cik ilgi var turpināties šis murgs, arī komentāros var saprast, ka daži ir veiksmīgi uzrāvušies uz šitā grābekļa un lamā radio kalpus, kuri ir galīgi bez vainas. Tikai viens secinājums- kliķei vajag paklausīgu radio un to var izdarīt, sitot ar rubli. Arī radio māju savajadzējās, lai gan ir skaidri zināms, ka tās uzturēšanai ir vajadzīga ļoti niecīga daļa, bet demagoģija dara savu. Ja jau, Jūs, Gomaņkungs neuzticaties ne Kolātam ne pašam velnam, tad ejiet un pats svepstiet tajā radio vai arī klapējiet to ciet, bet nečakarē cilvēkiem smadzenes! Atradies- tā vairs nebūs! Ja šitā turpināsi, arī tev pienāks laiks, kad tiks pateikts- nē, Ivar! Tā vairs nebūs! Kas tu tāds esi, kaut kāds Bībeles gudrais, ko?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas