Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas uzņēmēji: sprādziens Minskas metro, iespējams, sarīkots uzmanības novēršanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vārds
v
No IKP lieluma vien tas nav atkarīgs (sūdubedre vai nē) Ir vēl svarīgāk kā IKP tiek sadalīts - daudz maz visiem vienlīdzīgi visiem valsts iedzīvotājiem (izpaužas kā valsts fondi, kas atbalsta vietējos ražotājus, ģimenes un daudz kas cits) vai 5 oligarhiem (no kuriem 4 nedzīvo Latvijā)
reptilis
r
pēc kādas metodikas Jūs rēķināt kopproduktu- saskaitiet Lemberga un pensionāra ienākumus un daliet uz divi?
shitaa
s
:)))) Un kas to apgalvo? Uzņēmēji no Latvijas - no valsts, kurā ekonomika vispār praktiski neeksistē. --------- nu jā, bet kopprodukts uz galviņām vienalga augstāks kā baltkrievijai ar visu viņas plaukstošo ekonomiku :) tāpēc faktiski nākas vien secināt, ka b-krievija ir vēl lielāka sū.du bedre kā LV.
~~~
~
Белорусы! Дорогущие вы наши! Самый умный народ бывшего СССР! Удачи вам в расследовании! Кары небесной гадам! Самых больших успехов в претворении планов вашего Батьки!!!!
junk
j
Slēpj pēdas lai novērstu uzmanību no demokrātijas deficīta.
RAF
R
Lībijā - Kadaffi armijas komandējoša sastāva militārie konsultanti ir no Baltkrievijas.
Cilda
C
Nav ne 1), ne 2) iespēju variants. Vienīgā iespējamība ir: 3) tas ir moskaļu pastrādāts noziegums. Viņiem jau ir šai ziņā pieredze. Atceries, kā saspridzināja Maskavā daudzdzīvokļu mājas, lai būtu "iemesls" iznīcināt Ičkērijas suverenitāti un gāzt likumīgi ievēlēto prezidentu Džoharu Dudajevu. Tas, kas noticis tagad, ir šausmīga nežēlība pret Minskas iedzīvotājiem, bet viņiem jau nav sirdsapziņas. Politisko interešu dēļ gatavi uz jebkuru neģēlību.
abc
a
Ļeņins teica, ka analizējot notikumu, ir jāmeklē - kuram tas ir izdevīgi. Lukašenko? patiešām???
vārds
v
> Sprādziens Baltkrievijas galvaspilsētas metro sarīkots tāpēc, lai novērstu uzmanību no > Balkrievijas ekonomiskajām problēmām – ----------------------------- :)))) Un kas to apgalvo? Uzņēmēji no Latvijas - no valsts, kurā ekonomika vispār praktiski neeksistē.
lux
l
Ir divas iespējas: 1) vai nu Lukašenko pats ar saviem slepenajiem dienestiem to noorganizēja, lai attaisntu visus stingors pasākumus, ko šī persona grasās ieviest, lai ļaudis vēl vairāk pieradinātu pie domas, ka bez vina stringras rokas neiztikt. Uzbrukumu valst iestādei pēc vēlēšanām viņš inscinēja, kāpēc nevarētu pasūtīt terora aktu? 2) tas gan mazāk ticams, bet izslēgts nav, ka to noorganizēja opozīcija, lai parādītu, ka Lukašenko nav tik visu varens, kā pats sevi pozicionē.
selga
s
Prātam neaptverami,cik gan ļauni var būt cilvēki!Zombiji kaut kādi,diez,vai ēst un gulēt arī ir spējīgi?Jūtu līdzi .
Cilda
C
Jā, tas puika ir viņa ārlaulības dēls. Viņš jau no mazotnes tiek gatavots par prezidenta troņmantinieku. Mātei atņemtas audzināšanas un pat tikšanās tiesības, un viņa izsūtīta mūža trimdā uz pansionātu "Belarussija" tepat mūsu Jūrmalā.
Cilda
C
Musulmaņi tie nav. Opozicionāri - diez vai. Noteikti, ka Maskavas roka. Cik ta ilgi Kremļa punduri varēja pieciest batjkas nepateicību un kareivīgos toņos izteiktos apvainojumus? Kā tāds suns, kas kož rokā savam saimniekam.
Lasītājs
L
Es nemaz nebrīnītos, ja sprādzienu būtu organizējis Lukaša! Ne jau velti viņš bez jebkādiem pierādījumiem uzreiz sāk vainot Rietumu valstis...
Dīzelis
D
Tas tā varētu būt Lukaš netiek galā ar ekonomiku un vel pie tam opozīcijas ir šitādā veidā var norakt jebkuru opozīcijas dīgli. Mācās no Krievijas . Vel šodien klausoties ko pats Lukašenko runā kad raut galvas nost visiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas