Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijas vēstnieks Kanādā: Ierēdņu vizīte čempionāta laikā rīkota apzināti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pietiek
P
Kāds kauns par vēstnieka rīcību? Vēstnieki dara to, ko Latvijas valdība caur Ārlietu ministriju viņiem liek darīt. Labāk skatīties, ko ministrijās dara, lai tiktu tādos komandējumos. Labāk saukt attiecīgās personas pie atbildības, lai lietderīgie padomi tiktu ieviesti Latvijas skolās.
Kuiļu Žanis
K
Vārna vārnai acī neknābj!
krista
k
Ko Jūs, pa velti šādi kliķei pietuvinātie šmurguļi valsts un pašvaldību institūcijās netiek turēti vairākās vietās kā "padomu "sniedzēji. Protams, ka viņš par izglītības problēmām neko nejēdz. Toties viņi labi zin, kam jāprasa un kam jādod. Visvairāk man kauns par vēstnieka rīcību
ES
E
Godmani mosties!!
Skeptiķis
S
Kas tas Balodis tāds ir? Kur skolu beidzis, ko studējis, ka var būt konsultants gan mežniecībām (Ogres virsmežniecība), gan Čepjolkinas kantorim, gan Kalvītim, Štokenbergam. Cik dziļi izpētījis izglītības sistēmu, kur par padomnieku strādā nepilnu pusgadu, ja var dot padomus par izglītības stratēģisko plānošanu (laikam jau tā stratēģija pie kuras pirms vairākiem gadiem strādāja zinātnieki, izglītības speciālisti nebija gana laba)?
jurists
j
Izlasīju šo "atskaiti", šādus materiālus var dienas laikā dabūt internetā. NOZĒĻOJAMI, ka vēstnieks arī piesedz negodīgu darbību.Interesanti, vai visu valstu vēstnieki par savas valsts naudu sapulcējās Halifaksā?
midu
m
Paldies Kristai par precīzu apzīmējumu šai Krama kunga rīcībai, latvieši nav idioti un saprot, kas patiesībā noticis - valsts naudas izniekošana.
osama
o
Nevēlos, lai par manu nodokļos samaksāto naudu tiktu algots Latvijas vēstnieks Kanādā Marģers Krams, jo, kā izrādās, tad viņš ir viens no iniciatoriem šai valsts naudas izšķērdēšanai laikā, kad, lai kaut kādā veidā tiktu galā ar inflāciju, ir nepieciešams valdības tēriņus samazināt līdz minimumam un radīt iedzīvotājiem pārliecību, ka tiek darīts kaut kas kompetents.
krista
k
KAUNS, vēstnieka kungs, ka piesedzat šos šmurguļus!
Aina Nesaule
A
Godmanim vajadzētu par šito joku atlaist Gruškevicu, kas būtu loģiski šādas valsts naudas apzinātas izniekošanas gadījumā.
Ieva
I
izlasiju IZM zinojumu par so viziti - nu nav tur neka tada, ko nevaretu vienkarsi interneta atrast un iztulkot. LU viesojas Kornela profesors Hendersons - vai ar vinu kads no IZM runaja par to, ka organizetas macibas ASV universitates? Butu vajadzejis tikai 80 sant. izdot, lai no ministrijas lidz Zellu ielai aizbraukt....
ōmiš
ō
Braukā pa pasauli, kā tādas ciema slotas, jau n-tos gadus, un jēgas kā nav, tā nav. Domāju, lētāk un sakarīgāk varbūt pie bāleliņiem igaunīšiem aizbraukt pamācīties. Citādi mēs visur stipri aiz viņiem...
fox
f
Klau, a cik daudz personu varēs satikt Ķīnas olimpiādē. Vai man dieniņ. Tur tak ministrijām pilnā sastāvā jābrauc, iegūs tik daudz informācijas par visādiem "līmeņiem". Un brīvo laiku arī varēs ļoti lietderīgi pavadīt.
Jautrais
J
Visu šo informaciju varēja sagatavot uz vietas izmantojot internetu, skaista pasaciņa priekšs.... .
meex
m
No kurienes radies "IZM darbinieku atskaites ziņojums par gūto pieredzi Halifaksas mācību iestādēs" un kas autors? Nav ne virsraksta, ne paraksta. Rakstā liela daļa informācijas varētu būt pasmelta tieši no tīkla. Par jēdzīgu atskaiti to grūti saukt. Pienāktos arī sniegt pamatojumu Halifaksai kā gala mērķim ar datiem, kas liecinātu, ka turienes izglītības sistēma ir izcila vai citādā veidā ievērojama pašas Kanādas mērogā. Tas, ka austrumu piekrastes kanādieši ir ārkārtīgi atsaucīgi un viesmīlīgi ir arī visā Kanādā labi pazīstams vērojums, bet tam ar īpašām kompetencēm kādā specialitātē gluži sakara nav. Pie tam, uzlikt papildus slogu vietējiem latviešiem, kam sakari izglītības jomā tieši tad, kad viņi brīvprātīgi par savu (neapmaksāto, personīgo) laiku raujas melnās miesās palīdzot ar PČ rīkošanu, neparāda īpašu smalkjūtību un apdomu, kāds pienāktos profesionālām personām. Drīzāk tas līdzinās neapdomātai izmantošanai savtīgiem nolūkiem. Vai IZM ekskursija uz Halifaksu bija vērta to Valsts ierēdņu laika ieguldījumu un finanču līdzekļus rādīs laiks. Gadīsim, kādi augļi parādīsies ekskursijas rezultātā pēc 6 - 12 mēnešiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas