Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lauksaimniecības eksperts Šlesers? Smiekli nāk!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
lOTI PAREIZI.Jabrinas,ka sleseram ir vel kads atbalstitajs.
daunitis
d
Kas Šlesers par politiķi? Vai tiešām cilvēki, kas slavē vienu tehnikuma apliecības saņēmēju, domā, ka tāds ir spējīgs pieņemt lēmumus? Nestāstiet jel par viņa biznesa ķērienu! Viss viņa ,,bizness''- krievu ,,obščaka'' naudas atmazgāšana! Rīgas lidostā vairs nepiezemējas gandrīz nevienas normālas aviosabiedrības lidaparāti, dažas vien ir atlikušas. Dzelzceļa satiksmes mums nav ar Eiropu, lai gan pagājuši 18 gadi pēc padomju varas krišanas!
āda
ā
ja vē, šļuseris, būtu " ietupies " LM krēslā... tad patiesi būtu piemērojams tautas teiciens... kur tik viņš [ šļuseris ] nav bijis...vēl vienīgi nav bijis dir.*..ā ,par pūtēju...
VIKTORS
V
TAS A ŠLESERS-šlepers IR PRĀTU NOKŪKOJIS
LVD
L
Nu ko jūs ņemiet par pilnu viena jampampiņa murgus! Tam tak sen jau prātiņš ir iesprūdis kaut kur aizmugurē, pie astes kaula.. Tikai par saviem ģeniālajiem , Satiksmes ministrijā sastrādātajiem "darbiem" , kas valstij ir radījuši miljoniem latu zaudējumus, gan tā kā vajadzētu atbildēt par visiem 100, Šleser kundziņ!
Nata
N
Precīzi, diemžēl! Paldies!
Buba
B
Šleseram NEVAR NEBŪT taisnība. Ja viņš saka:"Audzēsim kartupeļus esplanādē un Vērmanītī.", tad skaidrs, ka izkalkulētas mazās transporta izmaksas līdz Galerijai "Centrs" un citiem norvēģu lielveikaliem, ka arī ieguldīt ceļos no laukiem līdz Rīgai.
Atbilde
A
Vai Tu domā, ka viņa to zina? Viņai dāņi lika lobēt savas cūku fermas, un viņa to dara, Viņai partija lika apķēzīt Šleseru - un viņa to dara. Turklāt, diezgan zemā līmenī.
cits
c
viens no iemesliem ir tabula, kura redzam ka Latvijas zemnieki sanem vienu no viszemakajiem atbaltiem no ES - paldies Latvijas sarunu vedejie, kas ar vieglu roku norakstija zemniecibas nozari ...
jautājums
j
Mairai Dzelzkalējai ierosinu godīgi pateikt, cik lielu PVN rada Latvijā t.s. lauksaimniecība, un cik - valsts pieškirt tieši vai pastarpināti finanšu resursus. Kāpēc Lietuvā jau atguvās peina pārstrādes uzņemumi un gada pirmajos mēnešos viņiem ir stabils peļņas pieaugums, bet latvieši lūdz Valdībai papildus 27.milj.LVL nodokļu maksātāju līdzekļu?
Paltraku Vilis
P
Tas bija sen, laikam 60. gados uz "Dadža" vāka bija zimējums : pa lauku brauc sējmašīna uz kuras stāv 2 kolhoznieki, lauka malā stāv 2 studenti , viņš un viņa un students kliedz kolhozniekiem: " Onkuļi! Jums kaut kas birst arā!". Kopš tiem laikiem nekas nemainās, valsti vada tie paši studenti, kuri redz ,ka birst arā. Ja agrāk bija vajadzīga pskp biedra karte, tagad jābūt vai JL vai TP biedra kartei un viss. Prāts un zināšanas nav vajadzīgi. Visa valdība sastāv no tādiem purniem,ka gribas vemt. Drīz kampars teiks, ka ekonomikai jāmaina karburators un jāregulē aizdedze un viss būs štokos. Prieks klausīties kādu dziesmu tagad dzied ta pļocka solvita, tagad viņa piekrit Valdiņam par Saeimas neatlaišanu. Kāds Valdiņš, tādi deputāti!
lux
l
_Paltraku Vilis_ Priekš gānīsānās lielu gudrību nevajag. Sasniedz vispirms to, kao A.Strazds, tad runā. Uzskatu, ka viņš ir viens no gudrākajiem Latvijas ekonomisties.
????
?
Šleseram jau sen bija iespēja palīdzēt zemniekiem,salabojot ceļus lai vieglāk nokļūt tajos Rīgas tirgos,nez kāpēc tas netika darīts.
Paltraku Vilis
P
PALDIES!
nevar būt!
n
Vai tiešām tas var būt, ka šī skaistā meitene ir iefiltrējusies politikā un ievelk tajā arī lauksaimnieku organizāciju, lai lobētu dāņu cūku fermu pārcelšanu uz Latviju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas