Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lauku pele starp tīģeriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Tas tiešām ir savādi. Nemitīgi notiek žēlošanās, ka nedod naudu zinātnei. Mēs tā gribētu, tā gribētu nodarboties ar zinātni, bet čiks vien iznāk. Kāpēc? Nu, skaidrs kāpēc. Tāpēc, ka nedod naudu. Ja būtu nauda, mēs nodarbotos ar pētniecību. Un tālāk? Kāds tālāk? Pētniecība un viss. Un kāda jēga tādai pētniecībai, ja pētījumus vai nu nobāzīs augšējā plauktiņa pašā dibenā vai (labākā gadījumā - jums, bet ne valstij t.i. visiem mums) sagrābs kāda ārzemju firma? Kāda runa par "zinātņietilpīgu tautsaimniecību", ja tautsaimniecības "kodolu" veido spekulācija ar nekustamiem īpašumiem? Ja nav tautsaimniecības vai kaut vai ievirzes uz tautsaimniecību ?
fizikis
f
Šēnbergs ir pareizi atzīmējis 2009. gada IZM budžetā darāmo - augstskolu nauda nenoliedzami ir jāpalielina tieši studiju sadaļā. Taču - vai šis padoms nenāk daudz par vēlu, kad budžets jau ir gatavs? Un ļoti apšaubu Šēnberga viedokli, ka Koķe šo lietu tik dziļi saprot, ka vēl būs gribošana un varoša pildīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas