Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lavrovs: Latvijai jāpilda rekomendācijas par krievu valodas lietošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
domājošais
d
Pašiem krieviski runājošajiem nav kauns, dzīvojot Latvijā nezināt latviešu valodu un nacionālās tradīcijas, vai patiešām nesaprot kad PSRS jau sen nav un dzīvojam civilizētā pasaulē, savā starpā runājiet kā gribat, bet valsts valoda jāzin, tāpat kā pārējās civilizētās valstš jāzin valsts valoda, un ši sapuvusī komunistu ideoloģija ir jāaizmirst!
latvietis
l
Hitlera laikaa taadas Latvijas nemaz nebija. Bija Ostlandes reihskomisariaats. Ja Hitlers plaanoja Latviju germanizeet, tad komunisti plaanoja to rusificeet. Nu kas tu pats tagad esi? Starp citu, Hitlers arii sagraaba vispirms Sudetus, bet peec ta. visu Cehoslovakiju, lietojot to pasu saukli ko tu, " muuseejo te ir tik un tik procentu un taatad mums te pienaamas iipasas tiesiibas". Un veel. Uz kaada pamata tu visas minoritaates ieskaiti krieviski runaajosajos un uzstaajies vinju vaardaa, biedri sovinist?
Jānis
J
Liin grāmatu "" Zem skorpiona zīmes"" Valmiera 2006. gads.Tur skaidri un gaiši uzrakstīts, ka sarkanie strēlnieki pamatā bija vācieši nevis , kā lielās - bijuši latvieši. Tie bijuši VĀCIEŠI.
Ak Dievs
A
kapec psrs mantiniece krievija tik brutali neievero latvieshu tautas pashnoteikshanas tiesibas un to diskrimine,latvieshu tautai tapat ka palestinieshiem ir visas tiesibas uz savas zemes dekolonizaciju,ludzu krievija,beidzot izvaciet sev piederigos kolonistus aiz noteiktas LV/krievijas robezhas. DDD
gudrība
g
Ja Krievijā cttautieši varētu akstīties kā te Latvijā, tad sen būtu novākti vai nomocīti lāgeros un smagos darbos, kā nav kauna dzīvot valstī un necienīt to, meklē tikai intrigas, lai naidotos, padomju laiki ir sen beigušies, kur valdīja pārkrievošanās (rusifikācija), nedod dievs ja trīs latvieši runāja savā starpā dzimtajā valodā un pienāca krievs, bija jārunā krieviski, citādi sekoja represijas!
drak
d
Если мы вам так мешаем - едете в Зимбабве и там нас точно нет...
drak
d
psrs mantiniece krievija ir trilijonus parada latvieshu tautai par izpostito valsti un veikto nezheligo teroru daudzu gadudesmitu garuma. Если Россия правопреемник СССР, то тогда Латвия должна быть в составе СНГ. Да и до того как Латвия стала страной земли были и Российскими и Шведскими и Польскими и Литовскими... ТАК ЧТО лучше помолчи... Тогда уж отминусуй всю инфраструктуру, заводы, школы, больницы, построенный порт... Pirums padomnu degeneratu iebrukuma latvieshu tauta dzivoja tikpat labi ka skandinavi. Латвия на одном сельском хозяйстве далеко не ушла бы... Любой здравомыслящий человек это понимает...
to drak » Raus!!! 19:11
t
cik saprotu no jusu sveshvaloda sarakstita,tad vagonus nemaz nevelaties,ar saviem biedriem dodiet priekshroku skrieshus bara lidz Zilupei....apsveicami. DDD
Mate Latvija
M
psrs mantiniece krievija ir trilijonus parada latvieshu tautai par izpostito valsti un veikto nezheligo teroru daudzu gadudesmitu garuma. Pirums padomnu degeneratu iebrukuma latvieshu tauta dzivoja tikpat labi ka skandinavi.
drak
d
Во-первых Латвия наша родина на столько и твоя Во-вторых мы живём в современной демократичной Латвии и можем менять один гос.язык на 2-а гос.языка В-третьих Raus aus Lettland один из девизов национальной политики Гитлера - кто ты после этого??? Ну и самое главное - русскоговорящие живущие в Латвии (43%) должны иметь возможность использования свой язык...
Lubasa
L
Kur sis zids paradas tur smird pec kiplokiem un klust nelaba sajuta....ipasi jau kad vins virina savu smirdigo muti... Visiem latviesiem ir jadodas un japarakstas par to, lai Latvija visas valsts skolas bernu izglitosana notiktu latviesu valoda-valsts valoda.
Aivars
A
Latvijai nekas nav japilda.Latvija ir neatkariga valsts un ta ir Latvijas iekseja lieta. Ja krievi 60 gadu garuma nevareja iemacities latviesu valodu,tad vini vai nu to negribeja vai nu ir mulki.Neviena pasaules valsti neuzstada minoritates tadus noteikumus,ja gribat macities kadas tautas valodu,tad brauciet uz to valsti un macieties cik uziet. Ta dara visi ari studenti macas Kina,Anglija,Japana,Krievija so tautu valodas. LATVIJAI NEKAS NAV JAPILDA PEC KRIEVIJAS PAVELEM,LATVIJA IR NEATKARIGA VALSTS UN TA IR IEKSEJA LIETA,KUR NEVIENAM NAV JAJAUCAS.
aita
a
Divvalodība Somijā nenozīmē,ka daļa runā tikai somu valodā un daļa zviedru.Tur ir jāzina abas valodas.!!! Krievi grib un par piemēru stāda valstis ar 2-3 valsts valodām,bet aizmirst pateikt,ka tas katram uzliek par pienākumu zināt 2-3 valodas.
Pelēkais Vilks
P
Bilde laba! Pirksts varēja arī būt mazulietiņ tuvāk Avrova galvai.
Pelēkais Vilks
P
Lavrovs teica, uzstājoties Imanuela Kanta vārdā nosauktās Krievijas Valsts universitātes Kaļiņingradā ++++++++ Avrovs teica, uzstājoties okupētajā un anektētajā Kēnigsbergas/Kaŗalauču teritorijā, kurā Padumjo Krievija veica pasaulē koncentrētāko genocīdu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas