Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lavrovs: Zatlera vizīte Krievijā tuvākajā laikā nav iespējama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BRIK
B
Latviesu lieta teisam smird pec sudiem-ja tu esi ES un NATO-vari dirst uz visiem virsu-vainigs vins pie ka vai ne-galvenais uzdirst.Ja kads te aizstav krievus ,tad vins ir debils.Ja dirstu virsu tikai krieviem,nu bet ko jums ir Zatlers nodarijis?Elementarai takta sajutai tomer ir jabut, Krievijas bankrotu tu pagaidi,jo lidz tam ir janodzivo-nu bet tavas dzives laika tas nenotiks,vari nesapnot.Un dirst uz Krieviju tu atlaujies tikai tapec,ka tev aiz muguras stav NATO un tu ceri,ka vini tevi aizstaves.Tikai aizmirsi ,ka Nato nav vajadzigas bazes Baltija.Normala Eiropa saprot ka Krievijai "nafig" vajadzigas histeriski blaujosas Baltijas valsteles un nav verts teret naudu kaut kadam bazem vinu aizsardzibai-drosi tikai no etiopiem vai Kongo negeriem.
Fricis
F
Nesaprotu kas Zatleram mekējams krievijā.Viņš taču nav politiķisbet padumš pašlabuma meklētājs.Vest sarunas ar krieviju ir bezjēdzīga nodarbošanās. Neviens neko nopietnu ar krieviem sarunu ceļā nav panācis.VIsai pasaulei jācīnas un lapanāk krievijas bankrots, tā pat kā ar',PSRS.
PILNAI LAIMEI
P
Vienalga, kādu motīvu dēļ tu to visu dari no agra rīta līdz vēlam vakaram, šie motīvi ir debīli no jebkāda (latviešu/krievu/reālpolitikas/domāšanas/sirreālisma) aspekta. Šajā vietā nešķiļas nekāda jauna atklāsme ne latviešiem, ne krieviem. Vismaz man tāda nav saredzama. Tas neliecina par labu izvēlētajam principiālajam marasmam pat tad, ja tu īstenībā būtu labi krievu valodu pieprotošs un wikipēdiski noformēts latvietis. Taču, visdrīzāk, tev jāatstrādā sava ALGA. Kā zināms, tāda lieta nesmird. Ne krievu, ne latviešu. Un vienalga, kas tev maksā.
cirks
c
Tad varbūt pasaki, kapēc TU nepriecājies ?
Человек
Ч
Если бы я был латышским фашистом, я бы тоже радовался.
Человек
Ч
То, что Затлерс не поедет в Москву, думаю, для латышских фашистов это большой подарок.
who cares
w
PTO
who cares
w
"Лично я бы сделал для Латвии даже дороже, чем для ЕС - и газ, и нефть, и всё остальное." === ;) PVO un visādus "īpašās partnerības līgumus" ta džeki grib...
who cares
w
"НУ А В ЛАТВИИ ЧТО ЛУЧШЕ????" === Būtiski labāk.
no sirds priecājos
n
taisniiba, nav tur ko liist ...
cirks
c
Man jau nu patiesībā prieks ka Zatlers nebrauks. Pirmkārt - nav jēgas tērēt naudu. Kopš Ulmaņa neviens tur nav bijis un nekas nav mainījies ... Otrkārt, personīgi man būtu kauns spiest roku un fotografēties kopā ar tiem diviem slepkavām Kremlī. Un ne mazāk kauns, ja to darītu manas valsts prezidents. Kad Krievijai beidzot būs patiešām demokrātiski ievēlēts prezidents, tad arī aizbrauks ... Bet citādi Zatlera braukšana vai nebraukšana jau nu patiešām nav tā lieta, par kuru būtu jāuztraucas ...
Человек
Ч
Это потому, что вы здесь появились. Вот фашизмом и запахло.
JESHKA
J
Te nu mees redzam kaa shie"okupanti, atbriivotaaji "plaano suverenaa valstii dikteet savas ceriibas naakotnee! Varbuut arii paareejaam eiropas valstiim uzspiediisim divvalodiibu Ipeerijas Sveetaa Kpievija! Rusland,Rusland,ihber gance velt! Ochenj zapahlo Fashizmom!
mnja
m
vēlreiz tev saku - naftas cenas ir kritušās tāpat kā gāzes, un tam nav pilnīgi nekāda sakara ar to kādai valstij tirgo. Krievija drīz bankrotēs, jo nākamā gada budžetā paredzētā naua no naftas pārdošanas reāli raud sarukt ivas reizes..
DRAK
D
НО ДЛЯ ЛАТВИИ ЦЕНА ПОСЛЕ НОВОГО ГОДА УВЕЛИЧИТЬСЯ, ОСОБЕННО НА ГАЗ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas