Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LBAS uz 13. janvāra protestu dosies ar saviem saukļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Gribētu piedāvāt savu niecīgo artavu - mes visi gribam dzīvot labāk, bet pagaidām labāk dzīvo 100 kreslos ar saviem pietuvinatajiem, es piedāvāju no viņiem pieprasīt atbildību par nolisto valsti, un lai turpmāk tadas nekaunības neatkartotos, ierobežot varas parstavjiem ieņemt kadus citus amatus valdes, firmas, lai nerastos intrešu konflikts.Un saldajam sakumā nost ar Demakovu- vienkārši nekanīga ............................
jānis
j
Njā, valsts ir novesta līdz hausam. Tur Saimā katrs dara ko grib un kā grib, ņirgājas par tautu. Ir jāceļas un jārīkojas.
:)
:
Paldies arodbiedrībām par šo lēmumu piedalīties!
nu un
n
nu un? Rīcības partija arī dosies ar saviem saukļiem: KOPĀ MĒS VARAM! RĪCĪBAS PARTIJA AICINA un PIEPRASA: 1) Izveidot profesionāļu valdību! Lauksaimniecības mehanizatora diploms finanšu ministra krēslā sēdošajam drīkst būt tikai slikta anekdote. Diemžēl pagaidām tā ir Latvijas valsts realitāte. RĪCĪBAS PARTIJA uzskata, ka visiem ministriem jābūt vismaz ar augstākās izglītības diplomu savā atbildības jomā un, vēlams, ar zinātņu doktora grādu. Tāpēc aicinām Saeimu izveidot profesionāļu valdību – valdību, kas sastāv no profesionāļiem. Aicinām Valsts Prezidentu pieprasīt Saeimai izveidot profesionāļu valdību un, ja saeima atsakās mainīt valdību, nekavējoties atlaist Saeimu. 2) Mainīt nodokļu politiku, lai atbrīvotu ekonomisko aktivitāti valstī! - Pakāpeniska PVN atcelšana: pirmais solis – PVN atcelšana pārtikai, medikamentiem, bērnu precēm un apkurei. Pārējām precēm un pakalpojumiem PVN jāsamazina līdz 15 %. - Pilnīgi atbrīvot no nodokļiem reinvestēto peļņu. - Atcelt jebkurus nodokļu maksājumu avansus. - Palielināt ar nodokļiem neapliekamo ienākumu daļu līdz iztikas minimuma līmenim. Tas jākoriģē katru gadu. - Ieviest fiksēto nodokli individuālajiem uzņēmējiem. - Pilnībā atbrīvot no ienākuma nodokļa uzņēmumus, kuru gada apgrozījums ir mazāks par 36 000 latu. - Ieviest mākleru, brokeru, specializēto organizāciju un brīvo profesiju vienreizējās maksas licences, lai samazinātu to pakalpojumu cenas. - Atcelt nodokļus, kuru iekasēšanas izdevumi pārsniedz valsts ienākumus no šiem nodokļiem. 3) RĪCĪBAS PARTIJA aicina izveidot sabiedrisko uzraudzības padomi PAREX bankai. Ir ļoti svarīgi, lai banka, kur valsts iegulda ap miljardu latu, tiktu pārvaldīta valsts un sabiedrības interesēs. Tas novērsīs risku, ka PAREX banka varētu tikt izzagta šaura personu loka interesēs. Sapulce sāksies 17. janvārī 12.00 pie Saeimas
Normunds
N
Pilniibaa nepiekrītu Tev! JA paseko līdzi internetā SCP un PS izstrādātiem priekšlikumiem un ierosinājumie, tad diezgan grūti to nosaukt par ne ko nedarīšanu! SCP ekanomiskā programma uz 90 lapām ar daudz idejām (bija pieejama v-diena). Pilsoniskās savienības izstrādātie priekšlikumi sociālā sfērā. JA pasekotu arī saeimas senogrammām, tad redzētu to pašu. Mazliet nekaunīgi no tavas puses teikt, ka ne ko nedara. P.S. Vienīgie kas saeimā izlasa jaunos dokumentus ir opozīcija. Pozīcija sevi ar to nenodarbina. Tā kā nevaig dzīt demagoģiju!
Lietussargs
L
Visi puskoka lēcēji, margināļi un citi neapmierinātie, kuriem nav ko darīt, 13.janvārī uz mītiņu.
Robežas
R
Ariodbiedrības ilgi nopūlējās, lai atrastu tik aprobežotu līderi
referendums
r
Labāk lai izstāsta, kas finansēja referendumu pret Latvijas Saeimu
@
@
Uzskatu, ka Saeima ir jāatlaiž un uz laiku, līdz partiju sistēmas atcelšanai, jāieceļ pagaidu valdība, kas risinās visus jautājumus, nevis laidīs Zaļo zemnieku luni un ampelēsies ar pingīnu kauliem zem kulta celtnēm.
Liva
L
Es kā "letiņš" uzskatu par cinisku Štokenberga un Kalnietes aicinājumu. Šobrīd Saeimā sēdoši deputāti ir nolaidušies tik zemu, ka uzskata par pieņemamu aicināt iedzīvotājus atlaist esošo Saeimu, un ievēlēt viņus pašus vēlreiz, tikai ar citu nosaukumu. Es kā "letiņš" tomēr sliecos vērtēt pēc darbiem, ne pēc vārdiem. Nodokļu maksātāji maksā deputātiem algu lai viņi Saeimā strādātu, nevis veltītu savu laiku rīkojot priekšvēlēšanu kampaņas akcijas ielās. Ja SCP un PS gribētu pierādīt vēlētājiem savas spējas, tad lai iesniedz kādu priekšlikumu Saeimā - kur ir viņu darbs un vieta - piedāvājot reālus risinājumus tām problēmām, par kurām šobrīd aicina protestēt. Iespējams koalīcija priekšlikumu noraidītu, bet viņi vismaz pierādītu vēlētājiem, ka viņiem ir arī kādi konkrēti priekšlikumi, nevis tikai prasme skaļi muti brūķēt un darba laikā pa ielām vazāties.
Normunds
N
Izklausās pēc šķelšanās jau pirms pasākuma! KAD BEIDZOT LETIŅŠ VIENOSIES KAM KOPĒJAM! Sūd... brāļi!
Als
A
Lūgums, lūdzu aklais un kurlais Latvijas nevēlētāj, uz vēlēšanām negājēj, nozombētais TV lūriķi, valdošās kliķes balstītāj! Lūdzu attopies, neviens bez Tevis šai valstī kārtību nedibinās!!! Nekļūsti par migrantu svešā valstī, pašlabuma meklētāju, bet saved kārtībā savu valsti!!! Nu lūdzu!!!
jaa
j
Streiks ir jārīko pa dienu nevis pa nakti, nav jau nekāda diskotēka.
zvirbulēns
z
Arodbiedrībām gan citādi uzdevumi, tās cīnās par darba ņēmēju tiesībām, prasība - veikt grozījumus Satversmē - vairāk piestāv politiskajām partijām :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Zatlers 13. janvārī būs Strasbūrā

Pensionāru federācija 13. janvāra protesta akcijā nepiedalīses

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas