Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

LBAS: valdībai sarunās ar SVF vairāk vajadzēja iesaistīt sociālos partnerus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Nevar jau Krilova fabula-katrs velk uz savu pusi.Ka tad lai vienojas?Krigers jau noriebies.Telo nezko-laikam attaisno sanemto algu.Progresivo nodokli jau sen vajadzeja.Jautajums tikai no cik un cik daudz.Beidzot tacu jamaksa ari musu super bagatniekiem ,netikai nabadzigajiem.Par saviem milzu ipasumiem vini ari nemaksa.Izsmiekls!Kartigu nodoklu inspekciju un sodus par izvairisanos no maksasanas,un mes busim bagati nevis daudzie miljonari un dala ierednu
chingacguks
c
Krīgerpapum ir lielummānija, nenāktu par ļaunu viņu nedaudz paārstēt ar darba terapiju.
Diemžēl
D
Varu tikai piekrist Jums, bet baidos, ka tas neko nemainīs, jo visas vienošanās jau sen parakstītas, bet tā mūsu tauta ir vienkārši trula. Samierināsies ar visu, fanos un balsos par saviem apzadzējiem un lamās, katru, kurš mēģinās pasniegt roku.
Tāuntā
T
Pie kājas. Mana firma vairs nav šeit.(Žēl , protams, dzimto zemi un visus viņas ierēdņus, kuriem pārredzamā nākotnē draud bada nāve, bet nu ko- lai ņem vērē Augstāko Aprindu Ieteikumus un iet mežā lasīt sēnes un ogas), tak man kā idivīdam, primārais ir izdzīvot (nevis barot neskaitāmās aģentūras). Un šeit šobrīd, Baisuļa apstākļos, es to vairs nespēju, sorry, cienījamie ierēdņi.. BTW, balti meli, ka Latvijā nodokļu slogs esot mazākais- 50% ES valstu, ieskaitot "vecās" tas reāli ir stipri mazāks. Redz, tur neapliekamais minimums is ap 10 000 EUR gadā uz purnu... nevis no 35.tā lata.
ķuzis
ķ
Krīgers ir parasts cilvēks, kuram patīk taisīt bazaru. Viņa piedalīšanās sarunās ar SWF būtu atrakcija, kas nevairotu cieņu pret Latviju!
juzis
j
Ko tad jjūs tur darītu? Pateiktu lai dod naudu? vai teiktu lai neņem nost?
Cirks
C
Krīgers taču iepriekšējo vienošanos par budžeta samazināšanu parakstīja. Ko viņš vēl grib? Pazīmēties?
Sumbrs
S
Nav ko nodoties retorikai. Kad dramatiskais līgums būs noslēgts, Krīgeram jākļūst proaktīvam un pastāvīgi jāskatās valdībai uz pirkstiem, lai tā, naudu dabūjusi, atkal nepakļaujas deputātu un ierēdņu spiedienam uz izšķērdību un lai nākamgad tiešām nepienāk situācija, ka pie rezerves pasākumiem tomēr būs jāķeras. Protams, jāmobilizē tautas aktīvā daļa, lai tā pastāvīgi ir modrībā un vienmēr gatava uz masu protestiem.
KRIEVS
K
Krīgers ir muldoņa,pirmais visur paraksta lai tautai apgrieztu naudiņu
PETERIS
P
Ta jau pavisam nesen bija , kad visprms parakstija 2009. gada grozijumus , bet uzreiz pec tam kapa tribine un skali tos kritizeja !
Mr. X
M
Kāda jēga jūs iesaistīt,tāpat kopā ar Verzi un Co parakstīsiet visu ko jums liks priekšā un pec tam liesiet krokodila asaras...
Oskars
O
Krīgers labāk , lai taisās noņemt RAŽU ,lai TAUTAI būtu ko ziemā ĒST. Parko viņam vispār maksā ALGU ??????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas